NovaGO

Status
Not open for further replies.
Απορία γιατί δεν στο nova go cinema 3&4

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έρχεται νέα έκδοση nova go με offline viewing δυνατότητα.

Αναλυτικά στο

https://digitaltvinfo.gr/news/news/item/23207-nova-go-nea-ekdosi-me-simantikes-dynatotites

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ios δόθηκε και Android

d9db52a55a7ea9ba7f35e86d5d42273e.png

Sent from my iPad using Tapatalk

Λείπουν πολλά κανάλια από το novago...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λείπουν πολλά κανάλια από το novago...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγάλο μείον.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα,

Μπορείς να το κάνεις να δουλέψει αλλά θα χρειαστεί να πάρεις και ένα VPN account, καθώς προς το παρόν δεν δέχονται συνδέσεις κινητής.

ναι αλλα δεν θα καταναλωνει τα δεδομενα του unlimited (αυτο συγκεκριμενες εφαρμογες υποστηριζει)

καλησπερα! Δεν μπορω να εγκαταστησω το Novago σε ένα λαπτοπ καθώς μολις παω να τρέξω το novagoplayer setup μου βγαζει runtime error. Τι συμβαίνει?

Γειά σας.
Έχω εγκατεστημενο το nova go σε laptop με Windows 10.
Στο χώρο με Vodafone παίζει κανονικά ενώ όταν στου αδερφου μου το σπίτι που έχει Wind μου ζητάει συνέχεια να κατεβάσω το nova GO player. Το κατεβάζω και το κάνω εγκατάσταση και δεν παίζει με τίποτα.
Έχει κάποιος κάποια ιδέα;

Δες την external ip που παίρνει το modem της Wind, αν είναι πίσω από CGN που δίνει συχνά πυκνά η wind, αυτό πιθανότατα δημιουργεί το πρόβλημα.

Και ποια η λύση;
Αν βάλω κάποιο Android box?
Να πατήσω στο Google show my ip?

Αναζητείς στο google, what is my ip. Στα πρώτα 1-2 αποτελέσματα θα βρεις την ip, δώσε μας τα 3 πρώτα ψηφία. Εάν αρχίζει από 10. ή απο 100. είναι σε CGN.

Carrier Grade NAT. Σημαίνει πως ο πάροχος δεν σου δίνει πραγματική εξωτερικά ''ping-able'' ip αλλά εσωτερική. Αυτό γίνεται κυρίως λόγω του ότι έχουν εξαντληθεί οι ipv4. Στην Ελλάδα ο πάροχος που το χρησιμοποιεί περισσότερο είναι η Wind.

Status
Not open for further replies.