speedman_27
Supreme Member
ΌχιΕγώ που έβαλα full pack για 2 χρόνια και ειμαι νέος συνδρομητής,πληρώνω για novago?
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΌχιΕγώ που έβαλα full pack για 2 χρόνια και ειμαι νέος συνδρομητής,πληρώνω για novago?
Όχι
Αν ανανεώσες πρόσφατα είναι δωρεάν. Αλλά κάνε τους ένα τηλ να είσαι σίγουροςΣίγουρα είναι δωρεάν για όλα τα full pack,τουλάχιστον για τα διετή συμβόλαια,ε?Μη βγει κάνα παράθυρο για χρέωση.
Αν ανανεώσες πρόσφατα είναι δωρεάν. Αλλά κάνε τους ένα τηλ να είσαι σίγουρος
Άμα είσαι νέος είναι δωρεάνΤι ανανέωση,δεν είμαι ούτε μήνα νέος πελάτης.Τηλ με χρέωση δεν θέλω,δεν είναι όπως ο ΟΤΕ.Θα πάρω σε κάνα κατάστημα.
Τι θα βγει...Εγκατεστησα την εφαρμογη στο λαπτοπ ,βαζω τους κωδικους,παταω συνδεση και δε γινεται τιποτα.Έκανα 3 φορές επανεκκίνηση και δε συνδέεται στην υπηρεσία.
εμενα μου το έχει στις επιλογές ''αναβάθμισε την υπηρεσία σου''.......αν ενεργοποιησω το nova go.....5,50 ευρώ.
Ούτε καν 24 ωρες?Μεγάλη διαφορά από το OTEgo.Εκτός αν παίζει ρόλο τι πάροχο ίντερνετ εχεις.Μπορεις και αν θυμαμαι καλα παει μεχρι 2ωρες πισω.
Γιατί;Replay tv μην περιμενεις στην νοβα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.