NovaGO

Status
Not open for further replies.
Όχι

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σίγουρα είναι δωρεάν για όλα τα full pack,τουλάχιστον για τα διετή συμβόλαια,ε?Μη βγει κάνα παράθυρο για χρέωση.

Σίγουρα είναι δωρεάν για όλα τα full pack,τουλάχιστον για τα διετή συμβόλαια,ε?Μη βγει κάνα παράθυρο για χρέωση.
Αν ανανεώσες πρόσφατα είναι δωρεάν. Αλλά κάνε τους ένα τηλ να είσαι σίγουρος

Αν ανανεώσες πρόσφατα είναι δωρεάν. Αλλά κάνε τους ένα τηλ να είσαι σίγουρος

Τι ανανέωση,δεν είμαι ούτε μήνα νέος πελάτης.Τηλ με χρέωση δεν θέλω,δεν είναι όπως ο ΟΤΕ.Θα πάρω σε κάνα κατάστημα.

Τι ανανέωση,δεν είμαι ούτε μήνα νέος πελάτης.Τηλ με χρέωση δεν θέλω,δεν είναι όπως ο ΟΤΕ.Θα πάρω σε κάνα κατάστημα.
Άμα είσαι νέος είναι δωρεάν

Τι θα βγει...Εγκατεστησα την εφαρμογη στο λαπτοπ ,βαζω τους κωδικους,παταω συνδεση και δε γινεται τιποτα.Έκανα 3 φορές επανεκκίνηση και δε συνδέεται στην υπηρεσία.

Τι θα βγει...Εγκατεστησα την εφαρμογη στο λαπτοπ ,βαζω τους κωδικους,παταω συνδεση και δε γινεται τιποτα.Έκανα 3 φορές επανεκκίνηση και δε συνδέεται στην υπηρεσία.

Εντάξει δούλεψε.

Απάντηση: Re: NovaGO

Και εγω καινούργιο συμβολαιο για δυο χρόνια έκανα.....και μπήκα τώρα στο mynova και είδα ότι το έχει επι πληρωμής.
πήγαινε και ρώτα τους για να είσαι σίγουρος.
Θα τους πάρω και εγω τηλ.

Η υπηρεσία Nova Go είναι για όλους τους συνδρομητές τηλεόρασης δωρεάν και βλέπεις προγράμματα αναλόγως με το πακέτο που έχεις.

Η υπηρεσία χρεώνεται όταν βάλεις σε δεύτερη συσκευή (Nova Go Extra).

Εβαλα το go και δε μου έλεγε πουθενά για χρέωση. Ο αδερφός μου έλεγε ότι είναι δωρεάν και η δεύτερη συσκευή όταν έχεις full pack και επιμένει.Όχι ότι θα έβαζα και στο κινητό.

εμενα μου το έχει στις επιλογές ''αναβάθμισε την υπηρεσία σου''.......αν ενεργοποιησω το nova go.....5,50 ευρώ.

Μην το κανείς εσυ παρε τηλέφωνο να στο ενεργοποιήσουν είναι δωρεάν η μια συσκευή.

Στη σελίδα τους λέει ότι το nova go extra είναι δωρεάν με full pack με προϋπόθεση για ανανέωση 12 μηνών.

Το γνωρίζουμε αυτό αλλά εμείς μιλάμε για ενεργοποίηση μια συσκευής χωρίς προϋποθέσεις και χωρίς καμία δέσμευση.

Τώρα αν κάποιος θέλει και δεύτερη συσκευή και δεν έχει πρόβλημα να ανανεώσει για αλλους 12 μηνες ok γίνετε και αυτό.

Δεν έχω καταλάβει πώς λειτουργεί το .nova go.Βλέπεις πρόγραμμα μέχρι και 7 μέρες πίσω?Γιατί στις 2 μέρες νωρίτερα,λέει 'δεν υπαρχει προγραμμα''.Επίσης θέλω να δω ματς που είχε χθες ας πούμε, και γράφει ιταλικό πρωτάθλημα και δεν αναφέρει τις ομάδες.

Στο Novago μπορει να βαλεις απο την αρχη το ματς που δεν εχει τελειωσει ακομα?Η πρέπει να τελειώσει πρώτα?

Μπορεις και αν θυμαμαι καλα παει μεχρι 2ωρες πισω.
Ούτε καν 24 ωρες?Μεγάλη διαφορά από το OTEgo.Εκτός αν παίζει ρόλο τι πάροχο ίντερνετ εχεις.

Status
Not open for further replies.