NovaGO

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NovaGO

Συγγνώμη για τη χαζή ερώτηση ίσως αλλά πριν 2 χρόνια που το χρησιμοποίησα τελευταία φορά δεν ήταν απαίτηση να βρίσκεσαι σε δίκυτο Forthnet για να δουλέψει. Φίλος το είχε δουλέψει μέχρι και στο εξωτερικό μέσω vpn όταν βρέθηκε εκεί για κάποιο διάστημα, Τώρα διαβάζω ότι για να παίξει πρέπει να έχεις και δίκτυο Forthnet? Η' αυτό ισχύει μόνο αν θέλεις να βλέπεις παράλληλα με το πιάτο; Ούτε αυτό νομίζω ότι ίσχυε παλιότερα. Ο φίλος είχε αφήσει την εγκατάσταση του στο σπίτι των δικών του και νομίζω ότι όταν έβλεπε αυτός NovaGo (προφανώς όχι σε Forthnet) έβλεπαν και οι δικοί του.

Re: Απάντηση: NovaGO

Συγγνώμη για τη χαζή ερώτηση ίσως αλλά πριν 2 χρόνια που το χρησιμοποίησα τελευταία φορά δεν ήταν απαίτηση να βρίσκεσαι σε δίκυτο Forthnet για να δουλέψει. Φίλος το είχε δουλέψει μέχρι και στο εξωτερικό μέσω vpn όταν βρέθηκε εκεί για κάποιο διάστημα, Τώρα διαβάζω ότι για να παίξει πρέπει να έχεις και δίκτυο Forthnet? Η' αυτό ισχύει μόνο αν θέλεις να βλέπεις παράλληλα με το πιάτο; Ούτε αυτό νομίζω ότι ίσχυε παλιότερα. Ο φίλος είχε αφήσει την εγκατάσταση του στο σπίτι των δικών του και νομίζω ότι όταν έβλεπε αυτός NovaGo (προφανώς όχι σε Forthnet) έβλεπαν και οι δικοί του.
Μπορείς να βλέπεις από άλλο Wi-Fi αλλά όχι ταυτόχρονα και από το πιάτο στο σπίτι, διαλέγεις απ το my account συσκευή παρακολούθησης (για τα ζωντανά αθλητικά , για ταινίες δεν ξέρω)

Βρισκομαι στο εξωτερικό αυτη την περιοδο, αν εχω καταλαβει καλα το NovaGo δουλευει πλεον και στο εξωτερικό; (στο NovaGO Extra λεει εντος Ελλαδας και Ε.Ε) Συνδεομαι κανονικα, εχω ενεργοποιηση το NovaGo στο MyAccount, βαζω το NovaSports 1, ξεκινά η αναπαραγωγη για 1 δευτερολεπτο και αμεσως μετα παγώνει και μενει εκει.

Τελικά τι ισχυέι; Μπορει να δουλέψει απο εξωτερικό κανοντας καποια αλλη ρυθμιση η αδικα το παλευω;

Έχω 3 ώρες στον πεθερος μου που έχει triple play.
Τα ξήλωσα όλα και τα έβαλα από την αρχή.
Παίζει για ένα δευτερόλεπτο και παγώνει.

Μέχρι 10 μέρες πριν έπαιζε μια χαρά.
Εχει κάνεις καμιά πρόταση?

Sent from my A0001 using Tapatalk

To ίδιο πράγμα και εδώ, νόμιζα ότι φταίει επειδή μπήκα από εξωτερικό αλλά δεν έχει σχέση πλέον. Βρήκες λύση τελικά;

Εντάξει δούλεψε.

Σε τι πλατφόρμα αν επιτρέπεται;

To ίδιο πράγμα και εδώ, νόμιζα ότι φταίει επειδή μπήκα από εξωτερικό αλλά δεν έχει σχέση πλέον. Βρήκες λύση τελικά;

Δυστυχώς όχι και απλά το παράτησα.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει και πίστεψέ με, μόνο format δεν έκανα...

Αρχίζω να πιστεύω ότι "σιωπηλά" έχουν αρχίσει να μην υποστηρίζουν Win 7...

Τι λειτουργικό έχεις?
Το laptop είναι παλιό ή σχετικά καινούριο?

Δε νομίζω ότι έχει σχέση το λειτουργικό. Macbook Pro 2017 στην τελευταία έκδοση του MacOS και τα ιδια προβληματα ακριβώς. Περισσότερο πιθανό είναι να είναι θέμα browser , με Chrome δοκίμασα αλλα δεν είχα πολύ υπομονή και τελικά άλλαξα συσκευή στο κινητό και εκεί παίζει κανονικά. Τουλάχιστον να δούμε κάπου τον αγώνα σίγουρα αυριο και απο εβδομάδα παλι πίσω οπότε δε θα κάνω ιδιαίτερη χρήση του novago.
Σαν καινούριος πελάτης πάντως απογοητευτηκα απο την υπηρεσία, ο ΟΤΕ μου εχει δουλέψει παντα οσες λίγες φορές το χρειαστηκα "εκτος έδρας"

Μια βοήθεια. Το ανοιγω σε λαπτοπ, και μου βγάζει μήνυμα "δεν χρησιμοποιείτε σε σταθερό υπολογιστή". Ξέρει κανείς τι να κάνω?

Μια βοήθεια. Το ανοιγω σε λαπτοπ, και μου βγάζει μήνυμα "δεν χρησιμοποιείτε σε σταθερό υπολογιστή". Ξέρει κανείς τι να κάνω?

Έχεις συνδέσει εξωτερική οθόνη ή κάνεις cast σε άλλη οθόνη?
Αν ναι δεν θα παίξει.

Αν Όχι απλά τρώει κολλήματα, κανε refresh το browser ή κλεισε και ανοιξέ τον ξανά ή σβήσε cookies cache κανε restart το laptop.

Όπως κατάλαβες ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και γιατί με την συγκεκριμένη "υπηρεσία" της Nova, οπότε αρχίζεις και κάνεις τα πάντα.

Τελικά επειδή στο Mac δεν έπαιζε με τίποτα αλλά με έτρωγε να δοκιμασω και επειδή θελω να δω αγωνα σημερα κανονικα, (το κινητο δεν το θεωρω "κανονικα") εβαλα NovaGo Extra για αυτο το μηνα με 2,50 γιατί ειχα καψει ηδη τη μια αλλαγη μου με δοκιμη σε κινητο Android 8.1 (οπου επαιξε χωρις προβλημα) και δοκιμασα σε αλλο λαπτοπ με Windows 10 και Chrome, εκει παιζει κανονικα... Τι να πω, λόττο εντελως.

Τελικά επειδή στο Mac δεν έπαιζε με τίποτα αλλά με έτρωγε να δοκιμασω και επειδή θελω να δω αγωνα σημερα κανονικα, (το κινητο δεν το θεωρω "κανονικα") εβαλα NovaGo Extra για αυτο το μηνα με 2,50 γιατί ειχα καψει ηδη τη μια αλλαγη μου με δοκιμη σε κινητο Android 8.1 (οπου επαιξε χωρις προβλημα) και δοκιμασα σε αλλο λαπτοπ με Windows 10 και Chrome, εκει παιζει κανονικα... Τι να πω, λόττο εντελως.

Κι εμένα σε άλλο laptop με win 10 παίζει κανονικά, το δοκίμασα και σε 3ο μηχάνημα με Win 10 και παίζει!
Τι αλλάγή?? Εγώ βάζω κατά βούληση ότι να ναι και απλά διαγράφει την προηγούμενη συσκευή (βγάζει μνμ) και δουλεύει κανονικά...

Το θέμα είναι γιατί δεν παίζει στα Win 7.

FYI να προτιμάς τον edge, μοιάζει να έχει τα λιγότερα προβλήματα με αυτόν.

Εγώ σε Win7 δεν δοκίμασα, μόνο Win10 που έπαιξε και Mac OS 10.13 που δεν έπαιζε, τέλος πάντων τουλάχιστον βρέθηκε ενα λαπτοπ για σημερα, γενικά δε θα το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα. Θα δοκιμασω και σε Edge αλλά εδώ και δυο ωρες ο Chrome παιζει χωρις καμία διακοπή τουλάχιστον.

Αλλάζει έτσι συσκευές χωρίς θέμα; Σήμερα δε θέλω να το δοκιμάσω μη χάσω και το λαπτοπ και τελικά καταλήξω να μη δω, αλλά απο αυριο θα το τσεκάρω.

Εγώ σε Win7 δεν δοκίμασα, μόνο Win10 που έπαιξε και Mac OS 10.13 που δεν έπαιζε, τέλος πάντων τουλάχιστον βρέθηκε ενα λαπτοπ για σημερα, γενικά δε θα το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα. Θα δοκιμασω και σε Edge αλλά εδώ και δυο ωρες ο Chrome παιζει χωρις καμία διακοπή τουλάχιστον.

Αλλάζει έτσι συσκευές χωρίς θέμα; Σήμερα δε θέλω να το δοκιμάσω μη χάσω και το λαπτοπ και τελικά καταλήξω να μη δω, αλλά απο αυριο θα το τσεκάρω.

Πετάει μήνυμα του στυλ "Μια άλλη συσκευή είναι συνδεδεμένη, θέλετε να τη διαγράψετε?"
Πατάς Ναι-ΟΚ.

Ναι καν'το απο αύριο μην βρεθείς προ εκπλήξεως, είπαμε η υπηρεσία είναι ψιλοαπαράδεκτη.

Έχω και το GO της Cosmote και είναι η μέρα με την νύχτα.

Έχεις συνδέσει εξωτερική οθόνη ή κάνεις cast σε άλλη οθόνη?
Αν ναι δεν θα παίξει.

Αν Όχι απλά τρώει κολλήματα, κανε refresh το browser ή κλεισε και ανοιξέ τον ξανά ή σβήσε cookies cache κανε restart το laptop.

Όπως κατάλαβες ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και γιατί με την συγκεκριμένη "υπηρεσία" της Nova, οπότε αρχίζεις και κάνεις τα πάντα.

Έχεις δίκιο, μπλέξαμε με καρναβάλια

Απ'οσο κατάλαβα, NovaGO (NovaSports 1 k 2) και αποκωδικοποιητης ταυτοχρονα δεν παίζουν με κανένα προβλεπόμενο (επίσημο) τρόπο, σωστα;

Απ'οσο κατάλαβα, NovaGO (NovaSports 1 k 2) και αποκωδικοποιητης ταυτοχρονα δεν παίζουν με κανένα προβλεπόμενο (επίσημο) τρόπο, σωστα;
Αν είσαι σε δίκτυο Forthnet παίζουν

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχεις δίκιο, ξέχασα να γράψω: με την εξαίρεση να τρέχει το Go σε δίκτυο Forthnet. Σε εκεινη την περιπτωση μπορει ο αποκωδικοποιητης να είναι σε άλλο σπίτι/εγκατάσταση και το NovaGO σε διαφορετική διεύθυνση αλλά δικτύου Forthnet; Η' πρέπει να βρισκονται και τα δύο στην ιδια διευθυνση με τον αποκωδ. συνδεδεμενο πχ. στο ιδιο ρουτερ απο το οποιο εκπέμπει το wifi με το οποιο δουλεύει το GO;

Έχεις δίκιο, ξέχασα να γράψω: με την εξαίρεση να τρέχει το Go σε δίκτυο Forthnet. Σε εκεινη την περιπτωση μπορει ο αποκωδικοποιητης να είναι σε άλλο σπίτι/εγκατάσταση και το NovaGO σε διαφορετική διεύθυνση αλλά δικτύου Forthnet; Η' πρέπει να βρισκονται και τα δύο στην ιδια διευθυνση με τον αποκωδ. συνδεδεμενο πχ. στο ιδιο ρουτερ απο το οποιο εκπέμπει το wifi με το οποιο δουλεύει το GO;
Σε όποιο δίκτυο Forthnet παίζει

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από αποκωδικοποιητης είναι μόνος . Ας είναι σε σπίτι με οποιοδήποτε δίκτυο,το novago αν είναι σε forthnet παίζουν ταυτόχρονα
Για να είναι απλά κατανοητό,για να παίζουν 2 ταυτόχρονα,θα πρέπει η αγαπημένη μας nova να πληρώνεται με κάποιο τρόπο από εκεί που βλέπεις.
Επομένως,novago με forthnet,πληρώνεται,και αποκωδικοποιητης με OTE για παράδειγμα,πάλι πληρώνεται,οπότε no problem
Απλά είναι τα πράγματα,να σκέφτεστε αυτό που έγραψα.
Και 2η συσκευή novago με forthnet,τότε 3 στα 3,βλέπουν όλοι

Sent from my iPad using Tapatalk

Υπαρχει δυνατοτητα να αγορασω καποιο πακετο του novago χωρις να ειμαι καπου συνδρομητης της forthnet? Οπως συμβαινει με το cosmote tvgo?

Status
Not open for further replies.