Μπορείς να βλέπεις από άλλο Wi-Fi αλλά όχι ταυτόχρονα και από το πιάτο στο σπίτι, διαλέγεις απ το my account συσκευή παρακολούθησης (για τα ζωντανά αθλητικά , για ταινίες δεν ξέρω)Συγγνώμη για τη χαζή ερώτηση ίσως αλλά πριν 2 χρόνια που το χρησιμοποίησα τελευταία φορά δεν ήταν απαίτηση να βρίσκεσαι σε δίκυτο Forthnet για να δουλέψει. Φίλος το είχε δουλέψει μέχρι και στο εξωτερικό μέσω vpn όταν βρέθηκε εκεί για κάποιο διάστημα, Τώρα διαβάζω ότι για να παίξει πρέπει να έχεις και δίκτυο Forthnet? Η' αυτό ισχύει μόνο αν θέλεις να βλέπεις παράλληλα με το πιάτο; Ούτε αυτό νομίζω ότι ίσχυε παλιότερα. Ο φίλος είχε αφήσει την εγκατάσταση του στο σπίτι των δικών του και νομίζω ότι όταν έβλεπε αυτός NovaGo (προφανώς όχι σε Forthnet) έβλεπαν και οι δικοί του.
Έχω 3 ώρες στον πεθερος μου που έχει triple play.
Τα ξήλωσα όλα και τα έβαλα από την αρχή.
Παίζει για ένα δευτερόλεπτο και παγώνει.
Μέχρι 10 μέρες πριν έπαιζε μια χαρά.
Εχει κάνεις καμιά πρόταση?
Sent from my A0001 using Tapatalk
Εντάξει δούλεψε.
To ίδιο πράγμα και εδώ, νόμιζα ότι φταίει επειδή μπήκα από εξωτερικό αλλά δεν έχει σχέση πλέον. Βρήκες λύση τελικά;
Μια βοήθεια. Το ανοιγω σε λαπτοπ, και μου βγάζει μήνυμα "δεν χρησιμοποιείτε σε σταθερό υπολογιστή". Ξέρει κανείς τι να κάνω?
Τελικά επειδή στο Mac δεν έπαιζε με τίποτα αλλά με έτρωγε να δοκιμασω και επειδή θελω να δω αγωνα σημερα κανονικα, (το κινητο δεν το θεωρω "κανονικα") εβαλα NovaGo Extra για αυτο το μηνα με 2,50 γιατί ειχα καψει ηδη τη μια αλλαγη μου με δοκιμη σε κινητο Android 8.1 (οπου επαιξε χωρις προβλημα) και δοκιμασα σε αλλο λαπτοπ με Windows 10 και Chrome, εκει παιζει κανονικα... Τι να πω, λόττο εντελως.
Εγώ σε Win7 δεν δοκίμασα, μόνο Win10 που έπαιξε και Mac OS 10.13 που δεν έπαιζε, τέλος πάντων τουλάχιστον βρέθηκε ενα λαπτοπ για σημερα, γενικά δε θα το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα. Θα δοκιμασω και σε Edge αλλά εδώ και δυο ωρες ο Chrome παιζει χωρις καμία διακοπή τουλάχιστον.
Αλλάζει έτσι συσκευές χωρίς θέμα; Σήμερα δε θέλω να το δοκιμάσω μη χάσω και το λαπτοπ και τελικά καταλήξω να μη δω, αλλά απο αυριο θα το τσεκάρω.
Έχεις συνδέσει εξωτερική οθόνη ή κάνεις cast σε άλλη οθόνη?
Αν ναι δεν θα παίξει.
Αν Όχι απλά τρώει κολλήματα, κανε refresh το browser ή κλεισε και ανοιξέ τον ξανά ή σβήσε cookies cache κανε restart το laptop.
Όπως κατάλαβες ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και γιατί με την συγκεκριμένη "υπηρεσία" της Nova, οπότε αρχίζεις και κάνεις τα πάντα.
Αν είσαι σε δίκτυο Forthnet παίζουνΑπ'οσο κατάλαβα, NovaGO (NovaSports 1 k 2) και αποκωδικοποιητης ταυτοχρονα δεν παίζουν με κανένα προβλεπόμενο (επίσημο) τρόπο, σωστα;
Σε όποιο δίκτυο Forthnet παίζειΈχεις δίκιο, ξέχασα να γράψω: με την εξαίρεση να τρέχει το Go σε δίκτυο Forthnet. Σε εκεινη την περιπτωση μπορει ο αποκωδικοποιητης να είναι σε άλλο σπίτι/εγκατάσταση και το NovaGO σε διαφορετική διεύθυνση αλλά δικτύου Forthnet; Η' πρέπει να βρισκονται και τα δύο στην ιδια διευθυνση με τον αποκωδ. συνδεδεμενο πχ. στο ιδιο ρουτερ απο το οποιο εκπέμπει το wifi με το οποιο δουλεύει το GO;
Έχεις δίκιο, ξέχασα να γράψω: με την εξαίρεση να τρέχει το Go σε δίκτυο Forthnet. Σε εκεινη την περιπτωση μπορει ο αποκωδικοποιητης να είναι σε άλλο σπίτι/εγκατάσταση και το NovaGO σε διαφορετική διεύθυνση αλλά δικτύου Forthnet; Η' πρέπει να βρισκονται και τα δύο στην ιδια διευθυνση με τον αποκωδ. συνδεδεμενο πχ. στο ιδιο ρουτερ απο το οποιο εκπέμπει το wifi με το οποιο δουλεύει το GO;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.