NovaGO

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NovaGO

Καλησπερα παιδια. Υπαρχει καποιος τροπος να παιξει το Nova Go σε λαπτοπ συνδεμενο σε τηλεοραση μεσω HDMI;;;

Το Nova GO δεν είναι σχεδιασμένο να παίζει σε τηλεόραση. Για αυτό λέγεται και GO.

Θα ήθελα να ενημερώσω τον νέο μέλος της παρέας μας asikis ότι το forum μας ασχολείται μόνο με του νόμιμα επιτρεπόμενους από τους παροχους τρόπους χρήσης της υπηρεσίας GO. Αν θέλει κάτι πέρα από αυτό δεν θα το βρει τουλάχιστον σε αυτή την κατηγορία.

Απάντηση: Re: NovaGO

Θα ήθελα να ενημερώσω τον νέο μέλος της παρέας μας asikis ότι το forum μας ασχολείται μόνο με του νόμιμα επιτρεπόμενους από τους παροχους τρόπους χρήσης της υπηρεσίας GO. Αν θέλει κάτι πέρα από αυτό δεν θα το βρει τουλάχιστον σε αυτή την κατηγορία.
Καλημερα. Δεν χρειαζοταν να σβηστει το δευτερο μηνυμα μου. Δεν γνωριζα οτι η ερωτηση μου εμπιπτει στους μη-νομιμους τροπους χρησης της NovaGo υπηρεσιας απο την στιγμη που το CosmoteTV GO παιζει χωις κανενα προβλημα μεσω HDMI.

Το ότι παίζει το Cosmote Go δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι νόμιμο στους όρους χρήσης και της COSMOTE. Τα GO γενικότερα δεν είναι προορισμένα να παίζουν στην τηλεόραση.

Νομίζω ότι η περίπτωσή σου ξεφεύγει λίγο από τα συνηθισμένα ζητήματα που έχει η εφαρμογή, γιατί δεν αναγνωρίζει καν τα στοιχεία σου ώστε να συνδεθείς κανονικά στη σελίδα.
Ίσως υπάρχει κάποιο θέμα στο laptop σου και το πώς διαχειρίζεται τα credentials ή τα cookies στον browser. Δεν ξέρω...
Έχεις απευθυνθεί στο official support εδώ στο forum? Τα παιδιά είναι πολύ εξυπηρετικά και ίσως καταφέρουν να σου βρουν λύση στο πρόβλημά σου.

θα δοκιμασω φιλε ευχαριστω!!

Επεσε στην αντίληψη μου οτι η υπηρεσία Nova Go extra ειναι δωρεάν πλέον όχι μόνο στους 3play full pack αλλά και στα σκέτα Nova full pack.

Αν ισχυει πάντως αυτό μιλάμε πλέον για χρήση της υπηρεσιας Nova Go τουλάχιστον όσο αφορά τα full πακέτα πλέον ειναι διαθέσιμη σε δυο συσκευές.

Ειναι πολυ θετικό βήμα απο την Nova. :SFGSFGSF:

Μία ερώτηση στο youtube κάποια προγράμματα όπως το όμορφος κόσμος δεν παίζουν λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.Στο Nova GO παίζουν ;

Στάλθηκε από το VFD 710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα
Το novago extra ειναι 2.50 το μηνα και βλεπω οπου θελω; Τις μισες μερες ειμαι εκτος σπιτιου.. εκει αν ο αδερφος μου βλεπει πχ ΠΑΟΚ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ και θελω να το δω και εγω εξω- γινεται; Η θα διαλεξει ο ενας

Οκ απαντηθηκε ας σβηστει

Απάντηση: Re: NovaGO

εβαλα nova full pack προσφατα και προσπαθω να δω nova στο laptop μου,δυστυχως δεν μπορω με τιποτα να το πετυχω.εκανα εγκατασταση του nova go player κανονικα αλλα οταν παω να δω μου βγαζει κανε εγκατασταση του nova go player ενω ειναι ειδη εγκατεστημενος!εκανα απενεργοποιηση του antivirus του windows defender αλλα και παλι τιποτα!
δοκιμασα το ιδιο στον σταθερο υπολογιστη μου,με το ιδιο antivirus χωρις καν να το κανω απενεργοποιηση και επαιξε κανονικα για λιγο και μετα σταματησε και εβγαλε ενδειξη οτι η υπηρεσια αυτη δεν ειναι για σταθερους υπολογιστες,αλλα επαιξε και κοπηκε λογω αλλου θεματος!εκει γιατι δεν υπαρχει προβλημα;τι φταιει στο λαπτοπ;

αυτα τα εκανε με τον firefox,δοκιμασα μετα με τον microsoft edge παλι τα ιδια,κατεβασα μετα τον chrome οπου και παλι τα ιδια.

Re: Απάντηση: NovaGO

Κάνε μερικά refresh στη σελίδα και αν δεν πιάσει, δοκίμασε αυτό που περιγράφω εδώ.
Σ´εμένα τουλάχιστον η συγκεκριμένη πατέντα πιάνει τις περισσότερες φορές.

καλημερα παιδια μια βοηθεια εχω κατεβασει την εφαρμογη οποτε παω να συνδεθω στο laptop στο nova go δεν συνδεεται καν και μου λεει συνεχως να κατεβασω την τελευταια ενημερωση του player ενω το εχω κανει 3 φορες τωρα!!!!καμια ιδεα????

Τελικά σου δούλεψε το novaGO;

Γιατι στο novago τα novasports4 και novahighlights εχουν τραγικη εικονα χειροτερη απο τα αλλα;

Status
Not open for further replies.