NovaGO

Status
Not open for further replies.
Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί αλλά μόλις παρατήρησα ότι στο Nova Go προστέθηκαν και τα υπόλοιπα Novacinema καθώς και το EΡΤ HD και το Discovery channel.

Καλα ας φτιαξουν πρωτα την ποιοτητα των καναλιων με την αθλια αναλυση και μετα ας βαλουν κι αλλα καναλια...

Αφού έβαλαν όλα τα cinema μήπως ετοιμάζεται αυτόνομο nova go?

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπα δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Ακόμα και στη Vodafone το έδωσαν μόνο για τους πελάτες της.

Τι εννοείς όταν λες ότι το έδωσαν στην Vodafone TV;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: NovaGO

Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί αλλά μόλις παρατήρησα ότι στο Nova Go προστέθηκαν και τα υπόλοιπα Novacinema καθώς και το EΡΤ HD και το Discovery channel.

Η τρελή πλάκα είναι ότι το ερτ HD στο novago έχει χαμηλότερη ανάλυση από το ερτ1

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά! Το novago σε android σας παίζει σήμερα; Γιατί βγάζει σφάλμα αναπαραγωγής 2063335418;

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά! Το novago σε android σας παίζει σήμερα; Γιατί βγάζει σφάλμα αναπαραγωγής 2063335418;
Καλή χρονιά κι από εμένα! Δεν το έχω σε android, αλλά σε laptop και τώρα που το δοκίμασα μου βγήκε μήνυμα λάθους ότι η υπηρεσία είναι προσωρινά μη διαθέσιμη, αλλά με ένα refresh της σελίδας έστρωσε. Πιθανολογώ ότι κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στην περίπτωσή σου και αν δεν έχει φτιάξει ήδη, αργά ή γρήγορα θα διορθωθεί το προσωρινό πρόβλημα από τη nova.

Συνεχίζει και το πετάει αυτό το σφάλμα. Είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο σε εμένα; Για πείτε εσείς με android.

Re: Απάντηση: NovaGO

Καλησπέρα παιδιά μετά την ενημέρωση 8.2.3.10 αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορώ να συνδεθώ από κανέναν browser στην υπηρεσία. Απεγκατέστησα και εγκατέστησα από την αρχή και Chrome και Firefox το ίδιο και τον Player πολλές φορές αλλά το πρόβλημα παραμένει. Αυτό που συμβαίνει είναι το εξής. Όταν πατάω να συνδεθώ απλά συνδέεται επ αόριστον και στην ουσία δεν συνδέεται ποτέ στην υπηρεσία.

Απορία για το novago.Αρχίζω ένα βλέπω ένα ματς στο λαπτοπ.Αν θέλω μετά από 20 λεπτά να το συνεχίσω να βλέπω στην τηλεόραση το ίδιο ματς,θα πρέπει να αλλαξω τη θέαση από το λαπτοπ στην τηλεόραση ή δε γίνεται καν αυτά.?

Μπηκε και eurosport2 στο novago. Με την ιδια χαλια εικονα και του 1 βεβαια

Ας βάλουν και τα ελληνικά κανάλια όλα όχι τα μισά

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απορία για το novago.Αρχίζω ένα βλέπω ένα ματς στο λαπτοπ.Αν θέλω μετά από 20 λεπτά να το συνεχίσω να βλέπω στην τηλεόραση το ίδιο ματς,θα πρέπει να αλλαξω τη θέαση από το λαπτοπ στην τηλεόραση ή δε γίνεται καν αυτά.?

Καταρχήν εάν είσαι σε δίκτυο forthnet δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Εάν βλέπεις από άλλο δίκτυο (Vodafone, cosmote, wind) χρειάζεται να πας να αλλάξεις τη θέαση στην τηλεόραση. Ενημερώνεται άμεσα (τουλάχιστον σε εμένα)

Δυο ερωτησεις.

1. Υπαρχει ακομα δυνατοτητα παρακολουθησης αγωνων για 24 ωρες αν θυμαμαι καλα απο μια γνωστη εφημεριδα; Αν ναι τι κοστος εχει;

2. Εχει αλλαξει τιποτα ωστε να μπορουν να παρακολουθησουν και οσοι εχουν desktop υπολογιστη;

Γιατι δεν βαζουν σε καλυτερη ποιοτητα τα novasports4, novasports24, eurosport1 & 2; Η εικονα ειναι θολη και απαραδεκτη! Ελεος δηλαδη

Status
Not open for further replies.