τωρα μπηκανΔεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί αλλά μόλις παρατήρησα ότι στο Nova Go προστέθηκαν και τα υπόλοιπα Novacinema καθώς και το EΡΤ HD και το Discovery channel.
Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί αλλά μόλις παρατήρησα ότι στο Nova Go προστέθηκαν και τα υπόλοιπα Novacinema καθώς και το EΡΤ HD και το Discovery channel.
Καλή χρονιά κι από εμένα! Δεν το έχω σε android, αλλά σε laptop και τώρα που το δοκίμασα μου βγήκε μήνυμα λάθους ότι η υπηρεσία είναι προσωρινά μη διαθέσιμη, αλλά με ένα refresh της σελίδας έστρωσε. Πιθανολογώ ότι κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στην περίπτωσή σου και αν δεν έχει φτιάξει ήδη, αργά ή γρήγορα θα διορθωθεί το προσωρινό πρόβλημα από τη nova.Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά! Το novago σε android σας παίζει σήμερα; Γιατί βγάζει σφάλμα αναπαραγωγής 2063335418;
Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά! Το novago σε android σας παίζει σήμερα; Γιατί βγάζει σφάλμα αναπαραγωγής 2063335418;
Απορία για το novago.Αρχίζω ένα βλέπω ένα ματς στο λαπτοπ.Αν θέλω μετά από 20 λεπτά να το συνεχίσω να βλέπω στην τηλεόραση το ίδιο ματς,θα πρέπει να αλλαξω τη θέαση από το λαπτοπ στην τηλεόραση ή δε γίνεται καν αυτά.?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.