NovaGO

Status
Not open for further replies.
Δημήτρη, απο αυτά που έγραψα κατάλαβες οτι δεν εχει περιορισμό?
Απο παιδικά μονο boomerang και κάποιες ταινίες

περιορισμο εγγραφων στην υπηρεσια εννοουσα.
το παιδικα το ειδα κι`εγω μολις τωρα και βλεπω οτι δεν εχει μπει ακομα το disneyxd που γινεται και μαχη γι`αυτο..
ελπιζω να το περασουν συντομα...
ευχαριστω

να`σαι καλα...

Επεξεργασία:
λοιπον..
πηγα και ενεργ/σα το novacinemapack,το οποιο και ανοιξε μετα απο λιγο.
ηρθα σπιτι,πατησα novago.gr και στην εγγραφη μου ζηταει αριθμο συνδρομητη.
περνω στο καταστημα forthnet για να μου πει τον αριθμο συνδρομητη
και μου απαντησε οτι αφου ειμαι 3play δεν εχω αριθμο συνδρομητη nova
και οτι η υπηρεσια θα ειναι διαθεσιμη για ολους μετα της 15/9.
τι κανω..?

Last edited by a moderator:
Καινουργιο και αυτο.. Δες το συμβολαιο σου. Εκει πρεπει οπωσδηποτε να ειναι γραμμένος ο αριθμος συνδρομητη.

δεν...πουθενα δεν γραφει το συμβολαιο αρ.συνδρομητη.
κατσε τωρα ειμαι στην αναμονη με nova να δω τι θα μου πουν..

Επεξεργασία:
ο αριθμος συνδρομητη...βρεθηκε και μολις εκανα ενεργ/ση.
πηρα επιβεβαιωση μεσω email,εκανα το verification και περιμενω για ενεργ/ση.
αργει..?

παιδιά εγω μολις έγινα συνδρομητης 3play μου κλέιδωσε το nova go και μου λέει οτι ο λογαριασμός που είχα ακυρώθηκε! καλα είναι πράγματα αυτά;

Συνήθως δεν αργούσε, σήμερα και εγώ που έκανα απο το πρωί σε ένα φίλο, δεν εχει έρθει ακόμα το SMS με τους κωδικούς.

Ακυρώθηκε γιατι αλλάξεις account, που ειναι το παράξενο? θα ενεργοποιήσεις ξανά με τον νέο λογαριασμό.

Δεν ξέρω κάτι για τις 15/9, πρώτη φορά το ακούω

Υ.Γ αν θέλετε στείλτε ένα email στο [email protected] και ρωτήστε για ενεργοποίηση. Να αναφέρετε τον user name σας.

Last edited:
Συνήθως δεν αργούσε, σήμερα και εγώ που έκανα απο το πρωί σε ένα φίλο, δεν εχει έρθει ακόμα το SMS με τους κωδικούς.

Ακυρώθηκε γιατι αλλάξεις account, που ειναι το παράξενο? θα ενεργοποιήσεις ξανά με τον νέο λογαριασμό.

ok-αναμενω...
thx

Προσπάθησα σήμερα να ενεργοποίησω το go ενός φίλου και μου λέει λάθος αριθμός smart card.

Ο αριθμός δεν είναι αυτός που γράφει ο λογαριασμός του 3play ως "αριθμός κάρτας πρόσβασης" ?

Ναι,αυτός είναι.Κοίτα μήπως δεν είναι ίδιος με τον αριθμό που έχει η κάρτα στο κάτω μέρος της.Γιατί τώρα τελευταία πολλά λάθη γίνονται με τους αριθμούς δεκτών και καρτών.

Προσπάθησα σήμερα να ενεργοποίησω το go ενός φίλου και μου λέει λάθος αριθμός smart card.

Ο αριθμός δεν είναι αυτός που γράφει ο λογαριασμός του 3play ως "αριθμός κάρτας πρόσβασης" ?

βγαλε την καρτα και δεν τον αριθμο που αναγραφεται επανω της.
εαν συνεχισει να σου βγαζει το ιδιο μηνυμα,σημαινει οτι εχεις γραψει λαθος κατι αλλο και πολυ πιθανον τον αριθμο συνδρομητη.
προσοχη γιατι εαν φιλος σου ηταν πριν συνδρομητης nova και τωρα εγινε συνδρομητης 3play,δεν εχει τον ιδιο αριθμο συνδρομητη.
αυτο εγινε σε εμενα τουλαχιστον...

ελαβες κωδικο γιατι εγω ακομα περιμενω...?

Ναι,αυτός είναι.Κοίτα μήπως δεν είναι ίδιος με τον αριθμό που έχει η κάρτα στο κάτω μέρος της.Γιατί τώρα τελευταία πολλά λάθη γίνονται με τους αριθμούς δεκτών και καρτών.

Ο ίδιος είναι.

εαν συνεχισει να σου βγαζει το ιδιο μηνυμα,σημαινει οτι εχεις γραψει λαθος κατι αλλο και πολυ πιθανον τον αριθμο συνδρομητη.
προσοχη γιατι εαν φιλος σου ηταν πριν συνδρομητης nova και τωρα εγινε συνδρομητης 3play,δεν εχει τον ιδιο αριθμο συνδρομητη.

Ναι αυτό έκανε. Ποιον αριθμό να του πω να βρει τώρα?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

εαν εβαλες τον αριθμο καρτας σωστα και σου εβγαλε λαθος,μαλλον ειναι λαθος ο αριθμος συνδρομητη.
εγω για να τον μαθω,πηρα τηλεφωνο στην nova και μου τον ειπαν.στο καταστημα forthnet,δεν τον γνωριζαν....

Πήρε σήμερα ο φίλος και του είπαν πως πρέπει να περιμένει μέχρι 15 Σεπτέμβρη.

Και εσύ κάτι αντίστοιχο δεν έπαθες?

φίλος που έβαλε το novago σε apple (με parallel) δεν μπόρεσε να δει τους αγώνες του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού λόγω μαύρου, είδε όμως άλλους αγώνες (από ότι μου είπε). Υπήρξε και σε άλλον το πρόβλημα ή η ΝΟΒΑ κλειδώνει αγώνες υψηλής τηλεθέασης; ο φίλος έχει πακέτο 3play + novasports.

Πήρε σήμερα ο φίλος και του είπαν πως πρέπει να περιμένει μέχρι 15 Σεπτέμβρη.

Και εσύ κάτι αντίστοιχο δεν έπαθες?

ετσι μου ειπε το καταστημα fothnet.εγω μπηκα και εκανα κανονικα εγγραφη στην υπηρεσια και περιμενω κωδικους με sms.
πολυ πιθανο να το καθυστερουν εσκεμενα.

**ο υπαλληλος της nova που μου εδωσε τον αριθμο συνδρομητη τηλεφωνικα και του ειπα οτι τον θελω για το novago,δεν μου ανεφερε τιποτε για 15/9.
προχωρας κανονικα και κανεις εγγραφη μου ειπε...:chinscratch:

Last edited:
Ευχαριστώ για την απάντηση.:a0210:

Αυτό για μαύρο σε αγώνες Ολυμπιακού-Παναθηναικού λίγο κουφό μου ακούγεται. Ισχύει?

ενημερωτικα να πω οτι εχω κανει εγγραφη/verification απο προχθες το απογευμα
και sms με κωδικους δεν εχω λαβει ακομη.
εχω στειλει και email στο [email protected] αλλα επισης δεν εχω λαβει απαντηση.
υπαρχει καποιος που εκανε εγγραφη τις 2-3 τελευταιες ημερες και ολοκληρωθηκε η διαδικασια?
λετε να ισχυει τελικα το 15/9 και να εκλεισαν προσωρινα οι ενεργοποιησεις μεχρι να ανακοινωθει και επισημα..?

Status
Not open for further replies.