Δημήτρη, απο αυτά που έγραψα κατάλαβες οτι δεν εχει περιορισμό?
Απο παιδικά μονο boomerang και κάποιες ταινίες
Απο παιδικά μονο boomerang και κάποιες ταινίες
Συνήθως δεν αργούσε, σήμερα και εγώ που έκανα απο το πρωί σε ένα φίλο, δεν εχει έρθει ακόμα το SMS με τους κωδικούς.
Ακυρώθηκε γιατι αλλάξεις account, που ειναι το παράξενο? θα ενεργοποιήσεις ξανά με τον νέο λογαριασμό.
Προσπάθησα σήμερα να ενεργοποίησω το go ενός φίλου και μου λέει λάθος αριθμός smart card.
Ο αριθμός δεν είναι αυτός που γράφει ο λογαριασμός του 3play ως "αριθμός κάρτας πρόσβασης" ?
Συνήθως δεν αργούσε, σήμερα και εγώ που έκανα απο το πρωί σε ένα φίλο, δεν εχει έρθει ακόμα το SMS με τους κωδικούς.
Ναι,αυτός είναι.Κοίτα μήπως δεν είναι ίδιος με τον αριθμό που έχει η κάρτα στο κάτω μέρος της.Γιατί τώρα τελευταία πολλά λάθη γίνονται με τους αριθμούς δεκτών και καρτών.
βγαλε την καρτα και δεν τον αριθμο που αναγραφεται επανω της.
εαν συνεχισει να σου βγαζει το ιδιο μηνυμα,σημαινει οτι εχεις γραψει λαθος κατι αλλο και πολυ πιθανον τον αριθμο συνδρομητη.
προσοχη γιατι εαν φιλος σου ηταν πριν συνδρομητης nova και τωρα εγινε συνδρομητης 3play,δεν εχει τον ιδιο αριθμο συνδρομητη.
αυτο εγινε σε εμενα τουλαχιστον...
Ναι,αυτός είναι.Κοίτα μήπως δεν είναι ίδιος με τον αριθμό που έχει η κάρτα στο κάτω μέρος της.Γιατί τώρα τελευταία πολλά λάθη γίνονται με τους αριθμούς δεκτών και καρτών.
βγαλε την καρτα και δεν τον αριθμο που αναγραφεται επανω της.
εαν συνεχισει να σου βγαζει το ιδιο μηνυμα,σημαινει οτι εχεις γραψει λαθος κατι αλλο και πολυ πιθανον τον αριθμο συνδρομητη.
προσοχη γιατι εαν φιλος σου ηταν πριν συνδρομητης nova και τωρα εγινε συνδρομητης 3play,δεν εχει τον ιδιο αριθμο συνδρομητη.
αυτο εγινε σε εμενα τουλαχιστον...
Πήρε σήμερα ο φίλος και του είπαν πως πρέπει να περιμένει μέχρι 15 Σεπτέμβρη.
Και εσύ κάτι αντίστοιχο δεν έπαθες?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.