ενημερωτικα να πω οτι εχω κανει εγγραφη/verification απο προχθες το απογευμα
και sms με κωδικους δεν εχω λαβει ακομη.
εχω στειλει και email στο [email protected] αλλα επισης δεν εχω λαβει απαντηση.
υπαρχει καποιος που εκανε εγγραφη τις 2-3 τελευταιες ημερες και ολοκληρωθηκε η διαδικασια?
λετε να ισχυει τελικα το 15/9 και να εκλεισαν προσωρινα οι ενεργοπ/σεις μεχρι να ανακοινωθει και επισημα..?
Γίνονται ενεργοποιήσεις(μέχρι χτες τουλάχιστον).
Κανονικά. Χτες βράδυ, μέσα σε 5' εγγραφή και sms με κωδικούς. Εικόνα από καλή έως αρκετά καλή.
Eγώ τους είχα στείλει email από hotmail και δεν πήρα ποτέ απάντηση. Χτες τους έστειλα από gmail, και με κάλεσαν σχεδόν αμέσως ( ίσως το πρώτο email να πήγε στα spam). Μου έδωσαν το σωστό κωδικό συνδρομητή και η διαδικασία ολοκληρώθηκε απροβλημάτιστα.
2 φίλοι, έκαναν εγγραφή προχθές μαζί, ο ένας βλέπει από χθες και ο άλλος περιμένει ακόμα το password...... Έχει ήδη στείλει email και περιμένει.
Πληροφορίες για το πότε θα βγει επίσημα και πόσο θα κοστίζει έχουμε;
Είναι καλή περίπτωση και με βόλεψε πολύ....
Απλά προς διευκρίνηση, έχω καταλάβει ότι μπορείς να συνδέσεις μέχρι 2 υπολογιστές; ή απλά μέχρι 2 υπολογιστές μπορουν να παίζουν;
Το ρωτάω γιατί θα ήθελα ενδεχομένως να το χρησιμοποιήσω σε άλλο pc από τα 2 στα οποία το έχω βάλει τώρα...
Λοιπόν το πρόβλημα στον δεύτερο φίλο με την μη λήψη του SMS με το password, λύθηκε και ενδιαφέρει πολύ τον ΔΗΜΗΤΡΗ Π.
Πήγα στο site www.novago.gr στο serviceinfo και συμπλήρωσα την φόρμα που έχει για το Forgot Password.
Σε 2 λεπτά του ήρθε το password και όλα οκ.
Εκτιμώ ότι απλά δεν έφυγε ή κάπου χάθηκε και ποτέ δεν έλαβε ο φίλος το SMS , οπότε με το lost password request απλά στάλθηκε νέο. Αν είναι έτσι πάντως, που φαίνεται ότι είναι δεν υπάρχει κανένα θέμα στην υπηρεσία, πόσο μάλλον το 15/9 που ειπώθηκε
Μπορείς να ενεργοποιήσεις μέχρι 2 υπολογιστές, οι οποίοι μπορούν να παίζουν και ταυτόχρονα.Απλά προς διευκρίνηση, έχω καταλάβει ότι μπορείς να συνδέσεις μέχρι 2 υπολογιστές; ή απλά μέχρι 2 υπολογιστές μπορουν να παίζουν;
Το ρωτάω γιατί θα ήθελα ενδεχομένως να το χρησιμοποιήσω σε άλλο pc από τα 2 στα οποία το έχω βάλει τώρα...
Μπορείς ν' αλλάξεις τόσο το password/κωδικό πρόσβασης (που καταχωρείς στην είσοδο μαζί με το όνομα χρήστη), όσο και το pin.**το pin μπορουμε να το αλλαξουμε καπως ή ειναι εφ`ορου ζωης οτι σου στειλουν?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.