NovaGO

Status
Not open for further replies.
ενημερωτικα να πω οτι εχω κανει εγγραφη/verification απο προχθες το απογευμα
και sms με κωδικους δεν εχω λαβει ακομη.
εχω στειλει και email στο [email protected] αλλα επισης δεν εχω λαβει απαντηση.
υπαρχει καποιος που εκανε εγγραφη τις 2-3 τελευταιες ημερες και ολοκληρωθηκε η διαδικασια?
λετε να ισχυει τελικα το 15/9 και να εκλεισαν προσωρινα οι ενεργοπ/σεις μεχρι να ανακοινωθει και επισημα..?

Κανονικά. Χτες βράδυ, μέσα σε 5' εγγραφή και sms με κωδικούς. Εικόνα από καλή έως αρκετά καλή.

Eγώ τους είχα στείλει email από hotmail και δεν πήρα ποτέ απάντηση. Χτες τους έστειλα από gmail, και με κάλεσαν σχεδόν αμέσως ( ίσως το πρώτο email να πήγε στα spam). Μου έδωσαν το σωστό κωδικό συνδρομητή και η διαδικασία ολοκληρώθηκε απροβλημάτιστα.

Last edited by a moderator:
2 φίλοι, έκαναν εγγραφή προχθές μαζί, ο ένας βλέπει από χθες και ο άλλος περιμένει ακόμα το password...... Έχει ήδη στείλει email και περιμένει.

Eγώ τους είχα στείλει email από hotmail και δεν πήρα ποτέ απάντηση. Χτες τους έστειλα από gmail, και με κάλεσαν σχεδόν αμέσως ( ίσως το πρώτο email να πήγε στα spam). Μου έδωσαν το σωστό κωδικό συνδρομητή και η διαδικασία ολοκληρώθηκε απροβλημάτιστα.

2 φίλοι, έκαναν εγγραφή προχθές μαζί, ο ένας βλέπει από χθες και ο άλλος περιμένει ακόμα το password...... Έχει ήδη στείλει email και περιμένει.

οποτε κατι γινεται με το συστημα.
ειμαι στην αναμονη της τεχνικης υποστηριξης.
μολις τελειωσω θα σας πω...

-πως γνωριζατε για την υπηρεσια novago.σας σταλθηκε καποια προσκληση?
-οχι-απο τα forum γνωριζω οτι υπαρχει η υπηρεσια.εκανα κανονικα εγγραφη,verification αλλα δεν ελαβα ποτε κωδικους.πολλοι συνδρομητες δεν ειχαν προσκληση και μπηκαν κανονικα.
-αποκλειεται να μπηκαν χωρις προσκληση.εδω στο συστημα βλεπω οτι δεν ειναι ενεργη η υπηρεσια για εσας.
-τι κανω/
-στειλτε ενα email στο [email protected] με την καρτα σας και τα στοιχεια σας και ζητηστε ενεργοποιηση.

αυτος ηταν ο διαλογος με την υπαλληλο...

Πληροφορίες για το πότε θα βγει επίσημα και πόσο θα κοστίζει έχουμε;
Είναι καλή περίπτωση και με βόλεψε πολύ....
Απλά προς διευκρίνηση, έχω καταλάβει ότι μπορείς να συνδέσεις μέχρι 2 υπολογιστές; ή απλά μέχρι 2 υπολογιστές μπορουν να παίζουν;
Το ρωτάω γιατί θα ήθελα ενδεχομένως να το χρησιμοποιήσω σε άλλο pc από τα 2 στα οποία το έχω βάλει τώρα...

σημερα το πρωί έκανα ενεργοποίηση, σε 5 λεπτά ολοκληρώθηκε, αλλά είχα κι εγώ το πρόβλημα του κωδικού συνδρομητή που τυχαία λύθηκε

Λοιπόν το πρόβλημα στον δεύτερο φίλο με την μη λήψη του SMS με το password, λύθηκε και ενδιαφέρει πολύ τον ΔΗΜΗΤΡΗ Π.
Πήγα στο site www.novago.gr στο serviceinfo και συμπλήρωσα την φόρμα που έχει για το Forgot Password.
Σε 2 λεπτά του ήρθε το password και όλα οκ.
Εκτιμώ ότι απλά δεν έφυγε ή κάπου χάθηκε και ποτέ δεν έλαβε ο φίλος το SMS , οπότε με το lost password request απλά στάλθηκε νέο. Αν είναι έτσι πάντως, που φαίνεται ότι είναι δεν υπάρχει κανένα θέμα στην υπηρεσία, πόσο μάλλον το 15/9 που ειπώθηκε

Re: Απάντηση: NovaGO

Πληροφορίες για το πότε θα βγει επίσημα και πόσο θα κοστίζει έχουμε;
Είναι καλή περίπτωση και με βόλεψε πολύ....
Απλά προς διευκρίνηση, έχω καταλάβει ότι μπορείς να συνδέσεις μέχρι 2 υπολογιστές; ή απλά μέχρι 2 υπολογιστές μπορουν να παίζουν;
Το ρωτάω γιατί θα ήθελα ενδεχομένως να το χρησιμοποιήσω σε άλλο pc από τα 2 στα οποία το έχω βάλει τώρα...

απ`οτι μου ειπε η κοπελια στο τηλεφωνο,επισημη εναρξη ειναι η 15/9,
θα προστεθουν ολα τα καναλια(αντιστοιχα του δορυφορικου που εχει ο καθενας)
και δεν θα υπαρχει χρεωση.
αυτα βαση των λεγομενων της υπαλληλου πριν καμια ωρα.

Λοιπόν το πρόβλημα στον δεύτερο φίλο με την μη λήψη του SMS με το password, λύθηκε και ενδιαφέρει πολύ τον ΔΗΜΗΤΡΗ Π.
Πήγα στο site www.novago.gr στο serviceinfo και συμπλήρωσα την φόρμα που έχει για το Forgot Password.
Σε 2 λεπτά του ήρθε το password και όλα οκ.
Εκτιμώ ότι απλά δεν έφυγε ή κάπου χάθηκε και ποτέ δεν έλαβε ο φίλος το SMS , οπότε με το lost password request απλά στάλθηκε νέο. Αν είναι έτσι πάντως, που φαίνεται ότι είναι δεν υπάρχει κανένα θέμα στην υπηρεσία, πόσο μάλλον το 15/9 που ειπώθηκε

μετα απο μεγαλη περιπετεια και αναμονη πολλων λεπτων στα τηλεφωνα(ουσιαστικα ωρων..)
εστειλα τα στοιχεια μου με τον αριθμο καρτας μεσω του facebook(να και κατι που ειναι χρησιμο..),
με καλεσαν μετα απο κανα 2ωρο,μιλησα με μια κοπελια,επαλεθευσαμε τα στοιχεια
και μετα απο κανα μιαωρο του τηλεφωνηματος,μου ηρθε-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ-ο κωδικος.
τον περασα και παιζει κανονικα.μια χαρα ειναι για xtra τηλεθεαση.
λιγο μπαχαλο το ολο θεμα,αλλα και συγχρονως δικαολογημενο,αφου πεσαμε ολοι μαζι σε μια υπηρεσια που αυτην την στιγμη,ειναι ουσιαστικα σε δοκιμη..

**το pin μπορουμε να το αλλαξουμε καπως ή ειναι εφ`ορου ζωης οτι σου στειλουν?

Μπορείς να ενεργοποιήσεις μέχρι 2 υπολογιστές, οι οποίοι μπορούν να παίζουν και ταυτόχρονα.
Μπορείς κάθε 2 μήνες να μηδενίζεις την υπάρχουσα καταχώρηση (αφού επικοινωνήσεις μαζί τους) και να ενεργοποιείς 2 άλλους υπολογιστές στη θέση των προηγούμενων ή να ενεργοποιείς έναν από τους προηγούμενους και ένα νέο.
**το pin μπορουμε να το αλλαξουμε καπως ή ειναι εφ`ορου ζωης οτι σου στειλουν?
Μπορείς ν' αλλάξεις τόσο το password/κωδικό πρόσβασης (που καταχωρείς στην είσοδο μαζί με το όνομα χρήστη), όσο και το pin.
Εξ ορισμού είναι κοινά και τα δύο.
Για οποιαδήποτε αλλαγή, θα πατήσεις πάνω εκεί που γράφει Admin, ώστε να μεταβείς στην καρτέλα διαχείρισης του προφίλ σου.
Αν θέλεις ν' αλλάξεις τον κωδικό εισόδου, θα πατήσεις αριστερά στην καρτέλα που γράφει "Αλλαγή κωδικού" και θα προχωρήσεις τις διαδικασίες.
Αν θέλεις ν' αλλάξεις το pin θα πατήσεις αριστερά στην καρτέλα που γράφει "Προφίλ Χρήστη" και θα επιλέξεις το κουτάκι "Νέος Κωδικός PIN:"
Τότε θα σου ανοίξει ένα επιπλέον πλαίσιο κι εκεί μπορείς να ορίσεις το νέο PIN.
Αν θέλεις κατά την είσοδό σου στην υπηρεσία να μην σου ζητάει καθόλου το PIN, επέλεξε και το κουτάκι "Προεπιλεγμένο Προφίλ".

Έχε υπ' όψιν σου ότι μέσα από την καρτέλα "Προφίλ Χρήστη", μπορείς να δημιουργήσεις επιπλέον χρήστες, με διαφορετικά κριτήρια και κωδικούς.
Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για τις οικογένειες όταν π.χ. υπάρχει κάποιο παιδί, ώστε να μην έχει το master code του λογαριασμού, αλλά το δικό του ξεχωριστό προφίλ με διαφορετικό κωδικό πρόσβασης που θα έχει περιορισμούς στο τι μπορεί να δει.

Last edited:
αναλυτικοτατος...!thx

*επειδη ακομα δεν το εχω ενεργοποιηση σε 2η συσκευη(σκεφτομαι ακομα σε ποια...),θα ζητησει verification και στην 2η ή μπαινει κατευθειαν?

το μεσημερι με το που μου εστειλαν τον κωδικο,μπηκα κανονικα.
ανοιξα τωρα τον υπολογιστη των παιδιων(απο εκει εκανα και την ενεργοποιηση)
και δεν μου κανει login τωρα.
μηνυμα σφαλματος password incorrect.
τι εγινε ρε παιδια...?

Πάρτους τηλέφωνο.

by the way, μόνο εγώ έχω κάποια σπασίματα στον Ατρόμητο?
Παίζει να φταίει και το internet που έχω εδώ.

οχι βρε συ-δεν πειραξα τιποτε.το μεσημερι που μου ηρθε ο κωδικος το δοκιμασα,επαιξε και μετα τον εκλεισα.
τωρα το απογευμα που πηγα να το ξαναβαλω,μου εβγαλε λαθος κωδικος.
τον τσεκαρα παλι απο το μηνυμα και ειναι σωστος.
περιμενω τωρα στο τηλεφωνο να δω...

οχι δεν ειχα πειραξει τιποτε..
τι ειχε γινει ομως?
επειδη τους πολιορκησα απο παντου μετα την αιτηση ενεργοποιησης του novago(email,facebook,τηλεφωνα)
ο τελευταιος αποδεκτης,το πηρε σαν βλαβη και αλλαξε τον κωδικο χωρις να μου το στειλει ομως(κατι σαν reset προφανως).
μου τον εδωσαν τηλεφωνικα και παιζει μια χαρα τωρα...

Εχε στο νου σου, ότι ανά πάσα στιγμή, μπορείς μέσω του serviceinfo να κανεις reset, χωρίς να μπαίνεις στις αναμονές κλπ, στο είχα γράψει κσι παραπάνω

εννοεις με το forgot password?
το θυμηθηκα αλλα ειπα μηπως μπερδεψω περισσοτερο τα πραγματα και ψαχνομαστε.
την επομενη θα το θυμαμαι..
ευχαριστω

Status
Not open for further replies.