NovaGO

Status
Not open for further replies.
Λοιπον, βρηκα λίγο χρόνο και ασχολήθηκα με το θεμα. Αυτο που καταγράφεται, ειναι η mac address, ο OEM και αυτο που μου εκανε και εντυπωση, ειναι πως καταγραφεται το αναγνωριστικό των windows. Εν ολίγης: αν αλλάξεi καρτα δικτυου, αν αλλαξει σημαντικό τμήμα του υπολογιστή (πχ motherboard ή cpu) ωστε να χρειαστεί επανενεργοποιηση windows, ή αν γινει επανεγκατασταση (ακόπη και των ιδιων) windows αναγνωριζεται σαν διαφορετική συσκευη.

Έκανα εγγραφή και είσοδο. Ο μετρητής προχωρά αλλά δεν έχω εικόνα. Τι μπορεί να φταίει; έχω λαπτοπ πενταετίας με Windows xp.

Πλέον μου βγάζει το ίδιο πρόβλημα και στην 1η συσκευή που είχα βάλει..

Πολύ προβληματικό αποδεικνύεται το go.

Να δω πότε θα απαντήσουν οι ... της Nova.

Τελικα η διαφορα εικονας απο την νοβα ειναι ακομα στα 37 δευτερολεπτα .

Last edited:
Έκανα εγγραφή και είσοδο. Ο μετρητής προχωρά αλλά δεν έχω εικόνα. Τι μπορεί να φταίει; έχω λαπτοπ πενταετίας με Windows xp.

Ακριβως το ιδιο κανει και σε μενα σε laptop 5ετιας με win 7. Eγγραφη κανονικα , εισοδος κανονικα , εικονα μαυρη , ο χρονος τρεχει κανονικα αλλα μετα απο 3-4 δευτερα βγαζει μηνυμα οτι ο ''explorer προσπαθει να ανοιξει το site αλλα δεν μπορει."

Εγω είδα χθες τον Παναθηναϊκό απροβλημάτιστα σε ipad 4. Η εικόνα ήταν κομπλέ και μου άρεσε που μπορούσες να γυρίσεις την εικόνα 2 ωρες πριν.

Έκανα την ενεργοποίηση. Όλα γίνανε με την πρώτη. ΔΕΝ δουλεύει καθόλου σε Μοτζιλα (το λένε άλλωστε) αλλά σε κρομ παίζει σφαίρα.

Μια ερώτηση. Όταν λέει ότι μπορείς σε δύο ΙΡ αυτό σημαίνει ότι οι δύο υπολογιστές μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα ή μόνο ο ένας ανά φορά? Το έχει δοκιμάσει κανένας από διαφορετική ΙΡ?

Εμένα σε chrome έπαιξε.
Τώρα όμως η υπηρεσία τα έπαιξε.:fahne90:

Ναι μπορείς από 2 διαφορετικές ταυτόχρονα.

Έκανα την ενεργοποίηση. Όλα γίνανε με την πρώτη. ΔΕΝ δουλεύει καθόλου σε Μοτζιλα (το λένε άλλωστε) αλλά σε κρομ παίζει σφαίρα.

Μια ερώτηση. Όταν λέει ότι μπορείς σε δύο ΙΡ αυτό σημαίνει ότι οι δύο υπολογιστές μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα ή μόνο ο ένας ανά φορά? Το έχει δοκιμάσει κανένας από διαφορετική ΙΡ?

εμενα παιζει σε mozilla κανονικα και στα 2 pc.

Ακριβως το ιδιο κανει και σε μενα σε laptop 5ετιας με win 7. Eγγραφη κανονικα , εισοδος κανονικα , εικονα μαυρη , ο χρονος τρεχει κανονικα αλλα μετα απο 3-4 δευτερα βγαζει μηνυμα οτι ο ''explorer προσπαθει να ανοιξει το site αλλα δεν μπορει."
Τις περισσότερες φορές αυτό γίνεται εξαιτίας του firewall των windows ή κάποιου antivirus το οποίο μπλοκάρει το plugin την ώρα που κάνει buffering και πάει να τρέξει η υπηρεσία.
Έχουν γραφτεί αρκετά πράγματα με προτάσεις και λύσεις στις προηγούμενες σελίδες.
Για παράδειγμα, στη δική μου αντίστοιχη περίπτωση, δεν διορθωνόταν το πρόβλημα ούτε όταν απενεργοποιούσα προσωρινά το antivirus, ούτε όταν δημιουργούσα κανόνα εξαίρεσης και χρειάστηκε να το απεγκαταστήσω εντελώς για να λειτουργήσει το novago και στη θέση του (antivirus) να βάλω κάποιο άλλo.

Για τις ελάχιστες απαιτήσεις που χρειάζεται να έχει ο υπολογιστής, ώστε να είναι εφικτή η θέαση μέσω novago, μπορείτε να τις βρείτε στο επίσημο FAQ της υπηρεσίας, εδώ και πιο συγκεκριμένα στην ερώτηση 11.

Καλησπέρα στην παρέα,
Εχω ενεργοποιήσει το Nova Go σχεδόν απο την αρχή του και μέχρι στιγμής είμαι σχετικά ικανοποιημένος...
Δοκίμασα σήμερα να ενεργοποιήσω την εφαρμογή σε ενα δεύτερο Η/Υ με Win 7 και ΙΕ8..(μέχρι στιγμής την είχα ενεργοποιήσει σε ενα netbook με WinXp & Moziila)
Eνω κάνω κανονικά Login με το που πάω να δω live τv κολλάει ο xplorer και κάνει κάτι σαν restart..
Εχει ξανατύχει σε κάποιον άλλο αυτό ???
Δοκίμασα λίγο τις ρυθμίσεις του ΙΕ αλλά τζίφος...
Εκτος των άλλων πριν λίγο μου έβγαλε και μήνυμα ότι έχω περάσει τον αριθμό των συσκευων που μπορώ να συνδέσω ενώ σίγουρα δεν ισχύει αυτό..
Για δωστε καμια ιδέα τι να κάνω ???
Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Σε μένα απάντησαν (πήραν τηλέφωνο) στις 24 ώρες μετά το email αλλά δεν έχει λυθεί ακόμα το πρόβλημά μου.

Καλησπέρα στην παρέα,
Εχω ενεργοποιήσει το Nova Go σχεδόν απο την αρχή του και μέχρι στιγμής είμαι σχετικά ικανοποιημένος...
Δοκίμασα σήμερα να ενεργοποιήσω την εφαρμογή σε ενα δεύτερο Η/Υ με Win 7 και ΙΕ8..(μέχρι στιγμής την είχα ενεργοποιήσει σε ενα netbook με WinXp & Moziila)
Eνω κάνω κανονικά Login με το που πάω να δω live τv κολλάει ο xplorer και κάνει κάτι σαν restart..
Εχει ξανατύχει σε κάποιον άλλο αυτό ???
Δοκίμασα λίγο τις ρυθμίσεις του ΙΕ αλλά τζίφος...
Εκτος των άλλων πριν λίγο μου έβγαλε και μήνυμα ότι έχω περάσει τον αριθμό των συσκευων που μπορώ να συνδέσω ενώ σίγουρα δεν ισχύει αυτό..
Για δωστε καμια ιδέα τι να κάνω ???
Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Δοκίμασες με Crome?
Στείλε και ένα email

Παρασκευή απόγευμα και με πήραν τηλέφωνο Σάββατο απόγευμα αλλά ήμουν εκτός σπιτιού. Με ξαναπήραν σήμερα το απόγευμα αλλά δε λύθηκε το θέμα μου (δεν ενεργοποιείται το NovaGo μετά την αλλαγή σε 3play γιατί φαίνεται ακόμα ενεργό το παλιό NovaGo) και θα με ξαναπάρουν αύριο.

Απ' ότι έχω δει τα emails τα εξυπηρετούν γρήγορα. Εγώ έστειλα από gmail account, εσύ από τι έστειλες; Μήπως πήγε σε κανένα spam. Προσπάθησε στο email να γράψεις όσο πιο αναλυτικά μπορείς το πρόβλημα, και όλα τα στοιχεία της συνδρομής (Αρ. Συνδρομητή, Αρ. Κάρτας κτλ)

απ`οτι καταλαβα-επειδη η υπηρεσια ειναι ουσιαστικα σε δοκιμαστικη μορφη ακομα-"αποφευγουν" τις ενεργοποιησεις νεων συνδρομητων στο novago,μεχρι να φτασει στην τελικη μορφη του.
δηλαδη θα πρεπει να περασεις 40 κυματα μεχρι να βρεις ακρη και να σου στειλουν κωδικους.
τα καταστηματα forthnet,δεν αποδεχονται οτι η υπηρεσια ειναι ανοιχτη και υποστηριζουν οτι επισημως ανοιγει 15/9.
και η ενεργ/ση να ειναι επιτυχημενη,θα πρεπει να εισαι εφοδιασμενος με υπομονη μεχρι να μιλησεις με καποιον απο το novago(και μονο..οι υπολοιποι σφυριζουν αδιαφορα..)
αλλα και παλι ειναι...τζοκερ εαν τελικα θα σου στειλουν τους κωδικους.
ισως να μην θελουν να φορτωσουν ακομα το συστημα,οσο ειναι σε beta μορφη...

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.