NovaGO

Status
Not open for further replies.
παντως στην καλαμαρια πολλες φορες το νοβασπορτ 1 δεν μου ανοιγει ενω τα αλλα καναλια ανοιγουν κανονικα π.χ. το ματς του ολυμπιακου το σ/κ δεν μπορεσα να το δω , ενω τα αλλα καναλια επαιζαν κανονικα.
σας εχει τυχει κατι παρομοιο?

σε εμενα απο χθες,δεν παιζει το boomerang.
ενω το live παιζει π.χ ροζ πανθηρα,στο novago εχει κολλησει tom&jerry.
πατας,ξεκιναει,παιζει την ιδια σκηνη για 10-15 sec και σταματαει.

παντως στην καλαμαρια πολλες φορες το νοβασπορτ 1 δεν μου ανοιγει ενω τα αλλα καναλια ανοιγουν κανονικα π.χ. το ματς του ολυμπιακου το σ/κ δεν μπορεσα να το δω , ενω τα αλλα καναλια επαιζαν κανονικα.
σας εχει τυχει κατι παρομοιο?

Φίλος, που έχει το δορυφορικό Νοβασπορτς, μέσα από το novago δεν είδε τους αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού το Σαββατοκύριακο ούτε σήμερα τον ΠΑΟΚ!!!!!! Πάντα μαύρο! Και το Σαββατοκύριακο κια σήμερα τα άλλα κανάλια μου λέει ότι δουλεύουν!!! Τα έχει πάρει στο κρανίο! :furious3: Αφού λέει ότι το κάνουν επίτηδες για να μην δείχνουν τους καλούς αγώνες!
Σας έχει τύχει και εσάς; ειδικά το σημερινό! άμα είναι να μην βλέπει αγώνες κάποιος που έχει το πακέτο και είναι διακοπές τότε μούφα η υπηρεσία! :eviltongue: και σκέφτομουν να την βάλω και εγώ για το cinema pack που έχω.

Last edited:
Εγω παντως το ματς του ΠΑΟΚ το ειδα κομπλε ολο χωρις κολλημα,το συνδεσα και με hdmi στην τηλεοραση γιατι ειμαι σε ξενοδοχειο καιντωρα βλεπω την εκπομπη στο Νova1.

Φίλος, που έχει το δορυφορικό Νοβασπορτς, μέσα από το novago δεν είδε τους αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού το Σαββατοκύριακο ούτε σήμερα τον ΠΑΟΚ!!!!!! Πάντα μαύρο! Και το Σαββατοκύριακο κια σήμερα τα άλλα κανάλια μου λέει ότι δουλεύουν!!! Τα έχει πάρει στο κρανίο! :furious3: Αφού λέει ότι το κάνουν επίτηδες για να μην δείχνουν τους καλούς αγώνες!
Σας έχει τύχει και εσάς; ειδικά το σημερινό! άμα είναι να μην βλέπει αγώνες κάποιος που έχει το πακέτο και είναι διακοπές τότε μούφα η υπηρεσία! :eviltongue: και σκέφτομουν να την βάλω και εγώ για το cinema pack που έχω.

λιγο υπομονη-ειναι σε δοκιμαστικη μορφη ακομα..

Σε ποσες ωρες ερχεται ο κωδικος στο κινητο? Αλλαξε κατι? Σε μενα ειχε ερθει σε λιγα λεπτα πριν κανα μηνα και σε εναν φιλο μου απο το μεσημερι και ακομα.
Τελικα αποψε ηρθε ο κωδικος αλλα βγαζει στο λαπτοπ "password incorrect ", τι μπορει να φταιει?

μηπως μετα την ενεργοποιηση που εκανες και ειδες οτι δεν ερχεται ο κωδικος με sms,
μιλησες μαζι τους εκαναν reset με αποτελεσμα να εχει αλλαξει το password?

Last edited by a moderator:
@Teo010, λογικά αυτό που σου περιγράφει ο Δημήτρης από πάνω έγινε.
Δοκίμασε εναλλακτικά από τη σελίδα του novago, τη διαδικασία ανάκτησης κωδικού.
Δηλαδή, θα πας στην καρτέλα "Πληροφορίες Υπηρεσίας" πάνω δεξιά και μετά στα αριστερά εκεί που γράφει "Απώλεια Κωδικού".
Συμπληρώνοντας τη φόρμα, θα σου σταλεί νέος κωδικός, ο οποίος μετά, εκτός απροόπτου, θα λειτουργεί.
Αν δεν πιάσει κι αυτό, θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους.

ας περιμενει λιγο,γιατι μπορει να γινει μπερδεμα με τα συνεχομενα reset.
ετσι την πατησα κι`εγω και ψαχναμε να βρουμε το σωστο password.
ας κανει-καταρχηνν μια προσπαθεια-για επικοινωνια.

Δεν ειναι δικος μου λογαρισμος ειναι ενος φιλου. Μπορει να προσπαθησε να ξανακανει εγγραφη γιαυτο να εγινε και μπερδεμα. Του ειπα να στειλει e-mail. Εαν θα του απαντησουν αμεσα θα του πω να κανει ανακτηση κωδικου. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Παιδιά καλησπέρα.'Εκανα κι εγώ λογαρισμό στο NovaGo,όλα πήγαν κομπλέ.Και είδα και NovaSports1 μέσω Mozilla στο Desktop μου.
Τώρα θέλω να προσθέσω έναν χρήστη.Αλλά δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά που μου λέει περί Κ15,,ΚΓΣΑ ΚΤΛ....Τι να βάλω εκεί που λέει ''Επίπεδο''???

g4l3.jpg

Εχει κανεις προβλημα συνδεσης στο NOVAGO απο Cyta στη Θεσσαλονικη? Σε εμενα εδω και μερες δεν εμπαινε καθολου, δουλεψε τελικα μετα απο restart στο router. Το ιδιο και σε εναν φιλο παλι με Cyta, εκει restart στο router δεν εχει αποτελεσμα. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει?

οπως το κοβω, μεχρι τι θες να βλεπεις φανταζομαι. χ= ακαταλληλο, κατω των 15, καταλληλο γονικη συνενεση απαραιτητη, επιθυμητη,καταλληλο

Ακριβως ετσι ειναι.Το επιλεγεις οταν μετα θα ναι ολα διαθεσιμα και βαλεις χρηστη καποιο παιδι σου,να μπαινει με τον λογαριασμο του ( μεχρι 4) και να του βγαζει μονο τα προγραμματα που εσυ θα διαλεξεις βαση συμβολων.Αν επιλεξεις το χ τα βλεπεις απλα ολα.Ετσι πιστευω οτι θα ναι μετα τις 15/9

Επειδη εχω το sportspack τα καναλια που δειχνει μεχρι τωρα, ολα ειναι καταλληλα.Δεν εχουν προστεθει τα adult

Last edited by a moderator:
Σωστά. αλλά και πάλι δεν θα αλλάξει κάτι για σένα και μετά τις 15/9, το πακέτο σου θα παραμείνει το ίδιο.

Επειδη ειμαι εκτος σπιτιου 3 μερες και ειναι η πρωτη φορα που το δουλευω με internet(ξενοδοχειου) και οχι με στικακι οπως τις αλλες φορες εχω να πω τα εξης:
Καταρχιν συνεδεσα το laptop με hdmi με την τηλεοραση του δωματιου και ηταν πραγματικα σα να ημουνα σπιτι.Αν ελεγα οτι βλεπω σε καποιον μεσω internet με την ποιοτητα αυτη δε θα το πιστευε.Επισης παρακολουθησα απο 3-5 ωρες συνεχομενα χωρις καμμια διακοπη απο το streaming ή με σπασιμο εικονας.Μαλιστα χτες το βραδυ ειδα και το ματς του ΠΑΟΚ αντι να τρεχω εξω σε καφετερια.Το μονο σπασιμο ειναι οτι επειδη ειμαι πισω 35' χτες μαθαινα οτι βαζαμε γκολ 35' πριν το δω γιατι με παιρνανε τηλεφωνο!!Θυμισε κατι απο back to the future η ποδοσφαιρικη μου εμπειρια!
Σε καθα περιπτωση παντως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αποτο αποτελεσμα αυτων των 3 ημερων

Δεν ειναι δικος μου λογαρισμος ειναι ενος φιλου. Μπορει να προσπαθησε να ξανακανει εγγραφη γιαυτο να εγινε και μπερδεμα. Του ειπα να στειλει e-mail. Εαν θα του απαντησουν αμεσα θα του πω να κανει ανακτηση κωδικου. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Τελικα διορθωθηκε το θεμα απο την νοβα.

Status
Not open for further replies.