παντως στην καλαμαρια πολλες φορες το νοβασπορτ 1 δεν μου ανοιγει ενω τα αλλα καναλια ανοιγουν κανονικα π.χ. το ματς του ολυμπιακου το σ/κ δεν μπορεσα να το δω , ενω τα αλλα καναλια επαιζαν κανονικα.
σας εχει τυχει κατι παρομοιο?
Φίλος, που έχει το δορυφορικό Νοβασπορτς, μέσα από το novago δεν είδε τους αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού το Σαββατοκύριακο ούτε σήμερα τον ΠΑΟΚ!!!!!! Πάντα μαύρο! Και το Σαββατοκύριακο κια σήμερα τα άλλα κανάλια μου λέει ότι δουλεύουν!!! Τα έχει πάρει στο κρανίο! :furious3: Αφού λέει ότι το κάνουν επίτηδες για να μην δείχνουν τους καλούς αγώνες!
Σας έχει τύχει και εσάς; ειδικά το σημερινό! άμα είναι να μην βλέπει αγώνες κάποιος που έχει το πακέτο και είναι διακοπές τότε μούφα η υπηρεσία! :eviltongue: και σκέφτομουν να την βάλω και εγώ για το cinema pack που έχω.
Τελικα αποψε ηρθε ο κωδικος αλλα βγαζει στο λαπτοπ "password incorrect ", τι μπορει να φταιει?Σε ποσες ωρες ερχεται ο κωδικος στο κινητο? Αλλαξε κατι? Σε μενα ειχε ερθει σε λιγα λεπτα πριν κανα μηνα και σε εναν φιλο μου απο το μεσημερι και ακομα.
Τελικα διορθωθηκε το θεμα απο την νοβα.Δεν ειναι δικος μου λογαρισμος ειναι ενος φιλου. Μπορει να προσπαθησε να ξανακανει εγγραφη γιαυτο να εγινε και μπερδεμα. Του ειπα να στειλει e-mail. Εαν θα του απαντησουν αμεσα θα του πω να κανει ανακτηση κωδικου. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.