NovaGO

Status
Not open for further replies.
Σωραιος Πολύκαρπε, ευχαριστώ!

Tιποτα ρε. Τοσα χρονια εχουμε φαει τα φορουμ με το κουταλι παρεα απο εδω και απο εκει, χαχα!!! Να παιξουμε και τιποτα ε; Κανα προ20

Tιποτα ρε. Τοσα χρονια εχουμε φαει τα φορουμ με το κουταλι παρεα απο εδω και απο εκει, χαχα!!! Να παιξουμε και τιποτα ε; Κανα προ20

Κάτι θα γίνει!

καλημερα ηξερα οτι παλια το Novago επαιζε με data τωρα το καταργησανε παλι?και ποια η ενοια να μην παιζει με data ? τι τουσ νοιαζει τι κανω εγω τα δεδομενα μου?αλλωστε
αυτη ειναι και η ενοια του αν δεν μπορω να δω απο τηλεοραση να μπορω να το δω με δεδομενα ενω η cosmote παιζει κανονικα αυτοι δεν ενδιαφερονται για τα δεδομενα μας?

Εγώ πάντως μια χαρά είδα τον αγώνα του Ολυμπιακού στο εξοχικό με data...περίπου χάλασα γύρω στα 2giga για όλο τον αγώνα

Sent from my iPad using Tapatalk

Ας ελπίσουμε στην κινητή να βγάλει πακέτο στους 3play συνδρομητές Nova go unlimited

Εγώ πάντως μια χαρά είδα τον αγώνα του Ολυμπιακού στο εξοχικό με data...περίπου χάλασα γύρω στα 2giga για όλο τον αγώνα

Ναι αλλα με hotspot. To βλεπει σαν wifi...

Καλησπέρα, εγκατέστησα σήμερα το NovaGo σε laptop με Windows 10 και δεν λειτουργεί. Συγκεκριμένα ανοίγει για μισό δευτερόλεπτο το παράθυρο του Player και μετά κλείνει χωρίς να βγαίνει κάποια ειδοποίηση. Χρησιμοποίηση Google Chrome, Firefox και Microsoft Edge. Δεν έχω σύνδεση με άλλη οθόνη. Στο wifi είναι συνδεδεμένο Google Chrome cast (με την ΤV) σε δοκιμή το έβγαλα από την τηλεόραση και αυτό. Κάποιες ιδέες για το τί φταίει και πως μπορεί να παίξει;

Αυτό που λένε πάντα είναι το εξής. Δοκίμασε και με το opera και βγάλε και ξαναβάλε το firefox. Διέγραψε επίσης τα cookies και το πρόγραμμα και ξαναβάλτο.

καλησπερα. Μια βοηθεια παρακαλω. Μετα απο αναβαθμιση στο λαπτοπ Windows 10 το NovaGo δεν λειτουργει. Εκανα πολλες φορες απεγκατασταση- εγκατασταση τον Player, Χρησιμοποίησα Google Chrome, Firefox, Οpera, Διέγραψα τα cookies και το πρόγραμμα και το εβαλα ξανα .αλλα και παλι τιποτα. Απενεργοποιησα το τειχος προστασιας. Κανω την συνδεση και οταν παω να δω δεν μου ανοιγει καν το παράθυρο του Player. Μπορει καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω πολυ!!

Σε δύο συσκευές δηλ. Samsung tablet και Mi redmi note 5 smartphone το nova go μου κάνει κολλήματα στο novacinema 1.Γνωριζει κάποιος σχετικά;

Γιατί, παίζει σε δύο συσκευές το go? Σε μένα πάντως παίζει οκ το cinema 1

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί, παίζει σε δύο συσκευές το go? Σε μένα πάντως παίζει οκ το cinema 1

Ναι,αν εχεις ενεργοποιησει το extra πακετο

Το οποίο είναι δωρεάν; Το ενεργοποιώ από το go ή πρέπει να πάρω τηλ κάπου;

Re: Απάντηση: NovaGO

Δεν έχει χρεώση στα φουλ πακέτα το νοβαγκοου εξτρα

Εγώ που έχω το φουλ πακ τι πρέπει να κάνω για να το πάρω δωρεάν; Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πάρε στο 13831.

Η υπηρεσία παρέχεται Δωρεάν με ανανέωση της βασικής υπηρεσίας για 12 μήνες ή με 2,50 / μήνα.
Για τη Δωρεάν ενεργοποίηση έλα σε ένα κατάστημα Nova ή κάλεσε στο 13831 (0,0312 /λεπτό, από δίκτυο Forthnet).

http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-go-extra/

Σε ευχαριστώ πολύ, θα πάρω τηλέφωνο για ανανέωση. Πληρώνω 32 σχεδόν οπότε θα μου κάνουν ίσως και κάτι καλύτερο μιας και βλέπω ότι γύρω στα 25 έχετε το φουλ πακ

Δεν έχει ίσως,να επιμείνεις για το 25αρι
Θα το πάρεις ευκολα

Status
Not open for further replies.