NovaGO

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NovaGO

Δεν έχει χρεώση στα φουλ πακέτα το νοβαγκοου εξτρα
Είσαι σίγουρος, γιατί εγώ που έκανα πρόσφατα ανανέωση το βλέπω στο Mya count με χρεωση

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το δίνουν δωρεάν αν πας από κατάστημα,και κάνεις επέκταση συμβολαιου

Sent from my iPad using Tapatalk

ναι akisdg αυτο να κανεις καλυτερα η τηλεφωνικα αν δεν μπορεις

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει περιορισμός στο να δεις nova go σε τηλεόραση. Στην cosmote δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός. Είναι ανούσιος και θα έπρεπε να αρθεί.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει περιορισμός στο να δεις nova go σε τηλεόραση. Στην cosmote δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός. Είναι ανούσιος και θα έπρεπε να αρθεί.

Ο λόγος που θα το ήθελε κάποιος αυτό -ανεξαρτήτως που δεν θα το παραδεχτεί εδώ- είναι για να μοιράσει το περιεχόμενο σε παιδί/πατέρα/συγγενή/φίλο, οπότε καταλαβαίνεις πως δεν είναι ανούσιος ο εν λόγω περιορισμός.

Όταν χθες με κάλεσαν από Nova για ανανέωση και παζάρευα multiview για το υπνοδωμάτιο (που το βρίσκω παράλογα ακριβό με το δεδομένο ότι έχουμε μόνο cinema και δεν θα δουλεύουν και τα 2, αλλά εκ περιτροπής) μου είπε η κοπέλα γιατί δεν χρησιμοποιούμε το NovaGo.
Η απάντηση είναι γιατί δεν δουλεύει σε τηλεόραση, για να πουλάτε multiview. Λογικό δεν σου κάνει;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μα το ίδιο ισχύει και για την cosmote tv, αλλά δεν τους απασχολεί τέτοια μικρότητα.

ναι akisdg αυτο να κανεις καλυτερα η τηλεφωνικα αν δεν μπορεις
Όλα μια χαρά, πέρασα εχθές από κατάστημα και το ενεργοποιήσα. Μου είπε η κοπέλα μάλιστα ότι μπορείτε να το κάνετε και εσείς από το Mya count. Την ενημέρωσα φυσικά ότι είχα μπει αλλά μου το έδειχνε με χρέωση και έτσι το έφτιαξαν από εκεί... Ευχαριστώ για την ενημέρωση...

Ο λόγος που θα το ήθελε κάποιος αυτό -ανεξαρτήτως που δεν θα το παραδεχτεί εδώ- είναι για να μοιράσει το περιεχόμενο σε παιδί/πατέρα/συγγενή/φίλο, οπότε καταλαβαίνεις πως δεν είναι ανούσιος ο εν λόγω περιορισμός.
Δεν μπορείς να δεις cosmote go σε τηλεόραση, εκτός αν μιλάμε με tvbox που και nova βλέπεις ετσι

Βλέπεις με σύνδεση υπολογιστή και οθόνης - τηλεόρασης. Το novago δεν σε αφήνει. Με TV box δεν έχω δοκιμάσει και δεν το γνωρίζω.

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βλέπεις με σύνδεση υπολογιστή και οθόνης - τηλεόρασης. Το novago δεν σε αφήνει. Με TV box δεν έχω δοκιμάσει και δεν το γνωρίζω.

Με τον υπολογιστή είναι μια πραγματικά πονεμένη ιστορία, γιατί όσες φορές προσπάθησα ποτέ δεν μπόρεσα να συνδεθώ και δεν έβγαλα άκρη μάλιστα ούτε μαζί τους που ζήτησα βοήθεια

Με τον υπολογιστή είναι μια πραγματικά πονεμένη ιστορία, γιατί όσες φορές προσπάθησα ποτέ δεν μπόρεσα να συνδεθώ και δεν έβγαλα άκρη μάλιστα ούτε μαζί τους που ζήτησα βοήθεια

Μόνο με laptop. Μπλοκάρει την σύνδεση hdmi με την οθόνη,όσον αφορά το σταθερό υπολογιστή.

Σε σταθερό υπολογιστή με το μόνιτορ του υπολογιστή δεν λειτουργεί; Μεσω vga ή dvi

Παιδια να ρωτησω κατι; Γιατι στο novago εχουμε 30 δευτερολεπτα καθυστερηση σε σχεση με τον δορυφορο; Τοσο δυσκολο ειναι να εξισωθει ο χρονος;

#polakis γιατί πολύ απλά είναι μέσω ίντερνετ....όπως η Iptv που έχει μεγάλη καθυστέρηση....ενώ μέσω δορυφόρου έρχεται κατευθείαν από το δορυφόρο στο πιάτο το σήμα....

#polakis γιατί πολύ απλά είναι μέσω ίντερνετ....όπως η Iptv που έχει μεγάλη καθυστέρηση....ενώ μέσω δορυφόρου έρχεται κατευθείαν από το δορυφόρο στο πιάτο το σήμα....

Nαι αλλα με την συνεχομενη αυξηση των ταχυτητων δεν επρεπε να μειωνεται ο χρονος καθυστερησης; Τοσα χρονια σταθερος ειναι...Δεν μπορω να το καταλαβω

Το ping και το latency πάντα θα υπάρχουν. Αν συγκρίνεις την εικόνα από το δορυφόρο και από επίγεια κεραία και εκεί θα δεις καθυστέρηση.

Nαι αλλα με την συνεχομενη αυξηση των ταχυτητων δεν επρεπε να μειωνεται ο χρονος καθυστερησης; Τοσα χρονια σταθερος ειναι...Δεν μπορω να το καταλαβω

Μήπως καθυστερούν οι servers στην κωδικοποίηση και μετατροπή του αρχικού σήματος σε πρωτόκολλο διαδικτυακού σήματος; Είναι επίσης ογκος δεδομένων, πρέπει να γίνουν και τυχόν "διορθώσεις" οπότε μπορεί λογικό είναι να καθυστερήσει.
Το δορυφορικό έρχεται κατευθείαν στον αποκωδικοποιητή όταν εκπέμπει από πάνω.

Status
Not open for further replies.