NovaGO

Status
Not open for further replies.
Εχω οτι ειχα και στο Christmas pack σταρτ πακ συν νοβα σπορτς 1.

Οταν ειχα σταρτ πακ εβλεπα οτι βλεπω κανονικα ελευθερα συν σπορτ...
Περιττο να πω οτι με μεταβαση μου διναν "δωρο" και ανταλτ και HD για ενα και δυο μηνες, αρκετα πριν συμπληρωθει ο ενας μηνας ζητησα την ακυρωση (μετα χρεωνονται...) και των δυο και ενω που ειπαν οτι εγινε, ενα μηνα μετα ακομα δουλευουν... Θα εχουμε ιστοριες με την εκδοση του λογαριασμου... Για την ιστορια για το ανταλτ πακ ουτε εαν σεντ επιπλεον δεν θα πληρωνα, για τα ΗD αντε να εδινα μεχρι πενηντα σεντ επειδη εχει το showcase...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Από τα νεύρα μου και μετά από πολλές προσπάθειες μου την έδωσε και πήγα ξανά στο ''Εγγραφή Χρήστη'' και έβαλα σαν Username το ''ΕLEOSRE'' Και μαντέψτε...!
Ενεργοποιήθηκε και ήρθε και το SMS!Δεν υπάρχει αυτό!Θα γράψω βιβλίο!!

Πλήρης έλλειψη σεβασμού. Ανικανότητα. Για να βγάλεις άκρη και να κάνεις δουλειά με τη ΝΟVA πρέπει είτε να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη, είτε να έχεις την τύχη του 1ου νικητή στο JOKER.

γνωριζει κανεις γιατι απενεργοποιηθηκε ο λογαριαμσος μου στο novago?εχει τυχει σε κανα αλλον αυτο?παιρνω τηλ αλλα αντε να το σηκωσουν αναμονη και ανομονη συνεχεια...

Δεν ξέρω εσεις τι κάνετε, πάντως ενεργοποιησα ενός φίλου και χωρίς υπερβολές, μου πήρε 2 λεπτά. Μέχρι να δω κσι εικόνα. (Το app το είχε ήδη κατεβάσει ;-). )

Υπαρχει καποιος με επαγγελματικο συμβολαιο που να εχει βαλει το nova go και να παιζει κανονικα? Γενικα αυτο μπορει να γινει?

γνωριζει κανεις γιατι απενεργοποιηθηκε ο λογαριαμσος μου στο novago?εχει τυχει σε κανα αλλον αυτο?παιρνω τηλ αλλα αντε να το σηκωσουν αναμονη και ανομονη συνεχεια...
Όπως έχουν αναφέρει ήδη κάποιοι άλλοι φίλοι του forum, αν άλλαξες πακέτο και πήγες στο 3play, τότε σου αλλάχτηκε και ο κωδικός συνδρομητή, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί ο προηγούμενος λογαριασμός στο novago.
Θα πρέπει να μάθεις τι κωδικό συνδρομητή έχεις πλέον και να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό, κάνοντας την ίδια διαδιακασία εγγραφής από την αρχή.
Αν φταίει κάτι άλλο, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το τεχνικό τμήμα για να δεις τι έχει συμβεί.

παιδια παω να κανω εγκατασταση το plugin και μου βγαζει αυτο το μηνυμα
the configuration of your computer is insufficient to play some media program
ξερει καποιος πως να το διορθωσουμε και να λειτουργησει κανονικα?

Μάλλον πρέπει να μας πεις λίγο πιο αναλυτικά, χοντρικά το hardware του υπολογιστή σου, τι λειτουργικό και browser χρησιμοποιείς.
Αν δεν ξέρεις τι είναι όλα αυτά, ίσως μας πάρει λίγο χρόνο! :) (Πλάκα κάνω, δεν ξέρεις καμιά φορά, αλλά δεν το πιστεύω στο δικό μας φόρουμ!)

Last edited by a moderator:
Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται σχεδόν τυχαία, ασχέτως υλισμικού/λειτουργικού/λογισμικου. Όπως εχω αναφερει παλαιοτερα, το plugin διαβαζει ΟΕΜ και αναγνωριστικό windows και το μηνυμα αυτό ειναι πιο συνηθες σε σταθερούς υπολογιστές. Η αναπαραγωγή μπορει να γίνει παρολα αυτά.

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Μάλλον πρέπει να μας πεις λίγο πιο αναλυτικά, χοντρικά το hardware του υπολογιστή σου, τι λειτουργικό και browser χρησιμοποιείς.
Αν δεν ξέρεις τι είναι όλα αυτά, ίσως μας πάρει λίγο χρόνο! :) (Πλάκα κάνω, δεν ξέρεις καμιά φορά, αλλά δεν το πιστεύω στο δικό μας φόρουμ!)

AMD V160 processor 2.4 GHz
2GB μνημη
HP 625 model
chrome δουλευω.σενα λαπτοπ με το συγκεκριμενο μηνυμα δεν επαιζε το plugin και κρασερνε.

Last edited:
Δεν το εχω ψάξει παραπάνω,
δεν ξέρω ποιες τεχνολογίες χρησιμοποιούν,για δοκιμή αν θες προσπάθησε να ενημερώσεις το DirectX, drivers κλπ και δοκίμασε άλλο browser, κατά προτίμηση Firefox, να δουμε...

ξερουμε αν προβλεπεται να μπουν και τα υπολοιπα καναλια οταν φυγει απο το σταδιο beta? και ποτε προβλεπεται να γινει αυτο?

Επειδη εχασα λιγο τη μπαλα σε 21 σελιδες των 40 μηνυματων εκαστη, μηπως μπορειτε να με βοηθησετε λιγο με τον παρακατω "οδηγο" που προσπαθω να φτιαξω (για να μην κανω λαθη και με κυνηγαει ο πεθερος μου);

1. Κατεβαζω το Plugin του novago π.χ. στο λαπτοπ.
2. Απο εκεινη τη στιγμη εχει "συνδεθει" η υπηρεσια με τη macaddress?
3. (Προφανως) τρεχω το προγραμμα.
4. Βαζω κωδικο συνδρομητη, αριθμο καρτας, email (που επιλεγω εκεινη τη στιγμη).
5. (Προφανως) ερχεται καποια επιβεβαιωση στο email που δηλωσα;
6. Εχει "συνδεθει" για δυο μηνες πλεον το μηχανημα με την υπηρεσια.
7. Παιζει σε οποιαδηποτε τηλεφωνικη συνδεση (π.χ. στο εξοχικο, καθως αυτος ειναι και ο λογος που θα ασχοληθω με αυτο το θεμα);

Αν ξεχασα κατι, προσθεστε το σας παρακαλω. Ευχαριστω πολυ.

Με την εταιρική σύνδεση στο full pack προσπαθήσαμε με τον υπεύθυνο πληροφορικής να το ενεργοποίησουμε (δώσαμε κωδικό συνδρομητή κλπ) και το μήνυμα ήταν:
"Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Η υπηρεσία NOVAGO διατίθεται προσωρινά μόνο στους συνδρομητές Nova Full pack, Nova Sports pack, Nova Cinema pack, Nova 3Play Full ή Nova 3Play σε συνδυασμό με τα κανάλια Novacinema ή Novasports. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 18345 (αστική χρέωση/λεπτό)."

Γιατί;

Πεθερος σου ειναι αγορι μου, θα σε κυνηγαει όπως και να έχει.. ;)
1. Ναι
2. Όχι, το παντρεμα με τον υπολογιστή γίνεται αργότερα
3. Ναι (firefox ή explorer ή chrome/ iexplorer εχω παρατηρησει λειτουργει λιγο καλύτερα και δεν ανεβαζει πολυ τη θερμοκρασια)
4. Ναι, σου ζηταει και κινητο τηλεφωνο
5. SMS στο κινητο απο το βημα 4
6. Κάνεις εισοδο στην υπηρεσια με το username απο το 4 και τον κωδικό απο το 5.
7. Φτιαχνεις λογαριασμό χρήστη. Default ειναι το admin, καλυτερα βάλε κωδικό ίδιο με το 5 για να μη μπλεκεσαι.
8. Παιζει παντού (εντος Ελλαδος), αρκεί να υπάρχει το αναλογο bandwidth (εχει αναφερθει πως δουλευει και με 3G, για να εχεις μια ιδεα)

Σε ευχαριστω kostikos. Τρεις παρατηρησεις-ερωτησεις ακομα (στα οσα εγραψες):

* Εννοεις οτι μου ζηταει username σαν ενα ειδος "εγγραφης" στο βημα 4, σωστα;
* Το username οπως καταλαβαινω ειναι διαφορετικο απο τον λογαριασμο χρηστη. Ποια η διαφορα;
* Σε ποιο βημα γινεται η συνδεση Novago-μηχανηματος; Στο #7;

Ευχαριστω και παλι, εισαι πολυ εξυπηρετικος.

Υ.Σ.: Ωραιος ειναι κι ο πεθερος, αλλα ολοι οι μεγαλοι ανθρωποι γκρινιαζουν. Εδω γκρινιαζουν πια και οι μικροι, οποτε προσπαθουμε να αποφυγουμε την πολυ γκρινια :)

Βάσει του μηνύματος, δεν δίνεται στις εταιρικές συνδέσεις (προς το παρόν) παρά μόνο σε όλες τις ατομικές συνδρομές εκτός του start pack.

* Εννοεις οτι μου ζηταει username σαν ενα ειδος "εγγραφης" στο βημα 4, σωστα;
* Το username οπως καταλαβαινω ειναι διαφορετικο απο τον λογαριασμο χρηστη. Ποια η διαφορα;
Το user name το δηλώνεις εσύ κατά την ενεργοποίηση.
Στο login γίνεται το "πάντρεμα"

Μπορείς να δημιουργήσεις μετά το login, άλλους χρήστες που να έχουν ακόμα και διαφορετική πρόσβαση , πχ να μην βλέπουν adult κλπ (Age Restrictions)

Status
Not open for further replies.