NovaGO

Status
Not open for further replies.
Τόσα παντρέματα σαν την Nova, δεν κάνουν ούτε τα πιο επιτυχημένα γραφεία γνωριμιών στην Αμερική.:firstprize:

Βάσει του μηνύματος, δεν δίνεται στις εταιρικές συνδέσεις (προς το παρόν) παρά μόνο σε όλες τις ατομικές συνδρομές εκτός του start pack.

Ατομική συνδρομή είναι απλα στο όνομα εταιρείας οπότε νομικά δεν έχει λόγο διαφοροποίησης. Αν ήταν επαγγαλεματική η σύνδεση (λ.χ. καφετέρια) τότε ναι να το καταλάβω...

Τελικά κοίταξα στο my nova και είδα ότι επειδή αργήσαμε 1 εβδομάδα να εξοφλήσουμε μας το κόψανε, οπότε τώρα άντε να βρεις άκρη μαζί τους...

Το user name το δηλώνεις εσύ κατά την ενεργοποίηση.
Στο login γίνεται το "πάντρεμα"

Μπορείς να δημιουργήσεις μετά το login, άλλους χρήστες που να έχουν ακόμα και διαφορετική πρόσβαση , πχ να μην βλέπουν adult κλπ (Age Restrictions)

Τελευταια ερωτηση (για τη σιγουρια): Συνεπως μπορω να κανω την ενεργοποιηση -ως το βημα 6- στο desktop στο σπιτι μου (ως familiar environment) και να κανω το login-"παντρεμα" στο laptop, στο σπιτι του πεθερου μου;

Ευχαριστω και παλι. Δε θα σας ξαναζαλισω :)

Σωστά, μπορείς να κανεις οτι θες μέχρι το login. Απο την ώρα που θα κανεις το πρώτο login θα αρχίσει να χρεωνεσαι συσκευές.

παιδιά ξέρετε αν παίζει κάτι με antivirus και novago.Εγώ έφερα τεχνικούς για έλεγχο γραμμής έκανα τρεις φορές φορματ μίλησα 30 φορές τουλάχιστον τον Αυγουστο με την nova και άκρη δεν βρήκα.Εχει συνέχεια κολλήματα.Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι συμβαίινει.Το παράξενο είναι ότι όταν ανοίγει κάποιο που είναι ελεύθερο και το πιάνω ασύρματα με μικρή ισχύ,τότε παίζει τέλεια.Εχω FORTHNET με ruter DLINK 2640 B DESKTOP WIN 7 64 B KAI RAM 4 G

Εχει αναφερθεί απο μέλη, πρόβλημα με antuvirus Nod32 & Kaspersky. Δοκίμασε για αρχή να το απενεργοποιησεις για να δεις αν εξακολουθούν τα κολληματα.

Το θέμα είναι ότι εγώ δεν χρησιμοποιώ ποτέ 30 χρόνια antivirus στα pc που είχα.Τα κολλήματα συνεχίζονται

Το παράξενο είναι ότι όταν ανοίγει κάποιο που είναι ελεύθερο και το πιάνω ασύρματα με μικρή ισχύ,τότε παίζει τέλεια
Δεν καταλαβαινω τι γραφεις εδω.

Εχει αναφερθεί απο μέλη, πρόβλημα με antuvirus Nod32 & Kaspersky. Δοκίμασε για αρχή να το απενεργοποιησεις για να δεις αν εξακολουθούν τα κολληματα.

τελικα δεν επιασε ο τροπος που δοκιμασα.ετσι εδειξε στην αρχη αλλα τελικα κατι απο τον kaspersky σταματαει-προσωρινα-το tvplugin.
την πρωτη φορα που ανοιγω το pc,μου βγαζει μια καρτελα με επιβεβαιωση certificate απο το antivirus.
το αποδεχομαι αλλα βγαζει σφαλμα το plugin.
εαν ξαναμπω στο novago,τρεχει κανονικα,γιατι προφανως εχει παρει το οκ απο την πρωτη προσπαθεια.
οσο και να εψαξα το kaspersky,δεν μπορεσα να βρω κατι...

**το προβλημα ειναι σιγουρα απο το kaspersky,γιατι εαν το απενεργοποιησω,τρεχει με την μια το plugin χωρις σφαλμα.

Last edited by a moderator:
Φιλαράκια kostikos και nvianitakis .
Εννοώ ότι στο σπίτι έχω το ruter μου ασύρματα οπότε εκτός από το δικό μου πιάνω και άλλα κλειδωμένα βέβαια εκτός από ένα και από το οποίο η novago παιζει τέλεια.

Δεν έχει αναφερθεί πρόβλημα με routers, απλα δυσκολεύεται αν η γραμμή δεν είμαι πολυ καλη. Σε γραμμές άνω των 2Mbit παίζει απροβληματιστα.
Πόσο συγχρονίζειι το router soy?

Και αν επιτρέπεται, τι πάροχο έχεις εσυ, και αν εινσι εύκολο τι πάροχο έχει το "ανοιχτό" wifi της γειτονιάς (αν ξέρεις)

Εχω forthnet αλλά της γειτονιάς δεν γνωρίζω αλλά μου έρχεται με περίπου 10mbit και το βλέπω σαν TOMSON.Δεν ξέρω αν είναι από τη γειτονιά και από πια απόσταση έρχεται

Οχι μόνο ενσύρματα αλλά και από τεχνικούς έκανα έλεγχο γραμμής και όλης της εγκατάστασης στο σπίτι μου αλλά τίποτα.Ούτε οι ίδιοι από την nova που μιλάω συνεχώς δεν μπορούν να το εξηγήσουν.Και το κυριότερο:Στο υπόλοιπο internet τα stream από ταινίες,αθλητικά sites,download κλπ.δεν έχουν πρόβλημα.πηγαίνουν...όρθια....

Ναι δεν έχει λογική, ή μάλλον κάτι "παίζει" με το router σου. Αν έχεις όλα τα στοιχεία του login, θα σου πρότεινα factory default και ίσως αν μπορούσες να τσεκαρεις το port forwarding

Status
Not open for further replies.