εγινε αποδεκτη η εγγραφη,αλλα ακομα δεν του εχει ερθει sms.
να κανω ρισετ η να περιμενω?
Έκανες πρώτα επιβεβαίωση/αποδοχή στο e-mail που σου έστειλαν;
Χωρίς αυτή την ενέργεια, δεν πρόκειται να σου έρθει sms.
Δεν θα σου ζητήσει να αποθηκεύσει το user/password αν έχεις δηλώσει σε κάποια άλλη στιγμή στο παρελθόν να μην τα αποθηκευει.
Το πρόβλημα σου ειναι καθαρό θεμα ρυθμίσεων του browser όπως σου είπα σε προηγούμενο μήνυμα.
Δεν έχουν να κάνουν τα cookies
Ποιον IE έχεις;
Το ξέρω ότι δεν έχει να κάνει με τα cookies. Το έγραψα κι εγώ σε κάποιο άλλο φίλο που μου είχε απαντήσει ότι "μάλλον φταίνε τα cookies".
Αυτό που γράφεις, ότι "Δεν θα σου ζητήσει να αποθηκεύσει το user/password αν έχεις δηλώσει σε κάποια άλλη στιγμή στο παρελθόν να μην τα αποθηκευει", ισχύει γενικά, αλλά όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση και εξηγώ τι εννοώ:
1) Ποτέ δεν βγήκε pop-up μήνυμα που να ρωτάει αν θέλω να αποθηκεύσω τα στοιχεία για να το αποδεχτώ ή όχι.
2) Ακόμα και αν (υπό φυσιολογικές συνθήκες) είχε βγει το pop-up μήνυμα και είχα αρνηθεί την αποθήκευση, ναι μεν δεν θα εμφανιζόταν και πάλι στο μέλλον, αλλά μέσα από τις ρυθμίσεις του browser, θα εμφανιζόταν η σελίδα του novago στις εξαιρέσεις για την αποθήκευση των κωδικών και θα μπορούσα από εκεί να διαγράψω την εξαίρεση για να εμφανιστεί και πάλι το μήνυμα. Όμως δεν υπάρχει καμία εξαίρεση.
3) Όπως έχω αναφέρει ήδη, οι δοκιμές έχουν γίνει (για το δικό μου λογαριασμό) σε 2 διαφορετικούς Η/Υ, με 2 διαφορετικά λειτουργικά συστήματα (XP και WIN7) και με 3 διαφορετικούς browsers (με διαφορετικές ρυθμίσεις μεταξύ τους) και σε καμία περίπτωση δεν εμφανίστηκε την πρώτη φορά που επιλέχτηκε η "Αυτόματη Σύνδεση" μηνυμα αποθήκευσης, οπότε μετά από logout πρέπει να συμπληρωθούν ξανά όλα τα στοιχεία.
4) Τις τελευταίες 2 μέρες ενεργοποίησα άλλους 2 λογαριασμούς φίλων μου (που δεν κατέχουν το άθλημα) στους δικούς τους Η/Υ και επέλεξα από το πρώτο κιόλας login "Αυτόματη Σύνδεση" στους ίδιους 3 browsers για να συμβεί το ίδιο πάλι. Λόγω ασχετοσύνης των φίλων μου σε διαδικτυακα θέματα, εννοείται ότι οι browsers είναι με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις (σε cookies, cache, ιστορικό, επιλογές αποθήκευσης κτλ.).
Οπότε, στατιστικά και μόνο, είτε υπάρχει πρόβλημα με την "Αυτόματη Σύνδεση", είτε είμαι πολύ γκαντέμης!
Δεν με καίει ιδιαίτερα το θέμα και πιο πολύ το ανέφερα από περιέργεια, για να δω αν το έχουν κι άλλοι φίλοι (οπότε είναι γενικότερο) ή εμένα μου έχουν κάνει βουντού... :rip:
Επειδή με ρώτησες, δεν χρησιμοποιώ καθόλου τον Internet Explorer γιατί τον θεωρώ ως τον πιο αποτυχημένο browser. Απλά δοκίμασα και σ' αυτόν το novago για να δω τι θα γίνει με την "Αυτόματη Σύνδεση". Στον Η/Υ με τα XP έχω τον 8 και στον Η/Υ με τα WIN7 έχω τον 10.