NovaGO

Status
Not open for further replies.
@xorxhs: Χωρίς να είμαι σίγουρος, ίσως το πρόβλημα οφείλεται στα ActiveX του Ι.Ε. και αυτό μπλοκάρει τη σωστή λειτουργία του site.

Επίσης αν έχεις auto login και ειναι κενό το password στον χρήστη Admin ή σε όποιον έχει ορίσει ως προϋπολογισμό, η εφαρμογή μπαίνει αμέσως στο "Home" μετα το "τρέξιμο" της.
Αυτό πάλι είχα ξεχάσει να το αναφέρω.To είχα δοκιμάσει κι αυτό και στη δική μου περίπτωση δεν με αφήνει να αφήσω κενό το password ή το pin κατά τη διαδικασία αλλαγής κωδικών. Μου βγαίνει αυτόματο προειδοποιητικό μήνυμα λάθους ότι δεν μπορεί να μένει κενό το πλαίσιο του password. Δεν ξέρω τι να πω. Ίσως υπάρχει κάποιο bug και δεν έχουν όλοι οι λογαριασμοί τα ίδια δικαιώματα/attributes.

Last edited:
@xorxhs: Χωρίς να είμαι σίγουρος, ίσως το πρόβλημα οφείλεται στα ActiveX του Ι.Ε. και αυτό μπλοκάρει τη σωστή λειτουργία του site.

Τι να πω δεν ξερω, αν εχει καποιος άλλος καποια ιδεα...
Οσο για το auto login ουτε και σε μενα δουλευει.. (φαιρφοξ)

πληροφοριακα..
περασαμε το novago σε ipadmini,και ειδαμε ολο το παιχνιδι Αρης-Λεβαδειακος.(χωρις κανενα προβλημα κολληματος.)
το mini καταναλωσε 9% μπαταρια σε συνθηκες φωτισμου δωματιου.
φανταζομαι,οτι εαν μπει ο ανταπτορας hdmi στο Mini και προβληθει το περιεχομενο σε αλλη οθονη,
θα εχει μικροτερη ακομα καταναλωση.

Στο mini? iPad εννοείς;
Αν ναι θα σου κόψει το NovaGO, έχει προστασία και δεν σε αφήνει να βγάλεις έξοδο.

Για το κενό password , βάλε μόνο το παλιό ( στην αλλαγή password του χρήστη) κσι μετα save. Μην βάλεις τίποτα στο "new password"

Στο mini? iPad εννοείς;
Αν ναι θα σου κόψει το NovaGO, έχει προστασία και δεν σε αφήνει να βγάλεις έξοδο.

καταλαβαινει το Novago οτι παει για εξοδο tv και το κοβει?
το ιδιο ισχυει και στην περιπτωση laptop?

Εγω αυτο που παρατηρησα σε ipad 4 ειναι οτι δεν με αφηνει να ενεργοποιησω το airplay ωστε να το δω στην τηλεοραση με το apple tv!Ενω οταν δεν ειναι ενεργοποιημενο ολα παιζουν ρολοι.Αν μπορει καποιος ας επιβεβαιωσει!

Οταν ενώσεις τον ανταπτορα σε HDMI, ενεργοποιείται η έξοδος του iPad, οπότε έχει δικλείδα ασφαλείας και κόβει. Για laptop δεν ξέρω δεν το έχω δοκιμάσει.
Ομοίως και στο AairPlay

Όχι μόνο μέσω του mini. Δεν μπορει να βγει η εικόνα εκτός, αυτός ειναι άλλωστε και ο λόγος που δεν μπορει να παίξει σε jb iDevice

μαστα..
καπου παντως στο νημα,θυμηθηκα οτι ειχε αναφερθει συνδεση απο laptop με hdmi σε τηλεοραση ξενοδοχειου
και δεν υπηρξε προβλημα.
εαν το βρω θα το ποσταρω.

Εχω την ιδεα οτι υπαρχει προγραμμα για τον υπολογιστη που σε αφηνει να κανεις airplay σε αυτο,αλλα δε θυμαμαι ποιο ειναι,κ δεν αξιζει κ ο κοπος!Ευχαριστω που προθυμοποιηθηκες ομως!

δεν το ξερω καθολου.εαν ξερει καποιος ας μας πει.

**τι ευχαριστεις?κατι να κανουμε να περναει και η ωρα...:a0210:

Status
Not open for further replies.