NovaGO

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NovaGO

Σε laptop με win 8 από ότι διάβασα,υποστηρίζεται.
Επειδή παίρνω τώρα τηλ. για να μου δώσουν κωδικό συνδρομητή για να κάνω εγγραφή,σε android και tablet παίζει;

24ωρο είναι αυτοί?
Λέω να πάρω πιο μετά, γιατί βαριέμαι την αναμονή.

μαστα..
καπου παντως στο νημα,θυμηθηκα οτι ειχε αναφερθει συνδεση απο laptop με hdmi σε τηλεοραση ξενοδοχειου
και δεν υπηρξε προβλημα.
εαν το βρω θα το ποσταρω.

Εγω το δουλευω ετσι απο το laptop με hdmi στην τηλεοραση του ξενοδοχειου,καμπανα!Και τωρα ετσι βλεπω History channel.Παντως απο laptop με hdmi πεταει και βλεπεις και καλυτερη εικονα στην tv!

Nαι μια χαρά γίνεται έτσι.
Πολύ καλή εικόνα για SD.
Γύρω στα 2,5-3 mbps είναι το bitrate(με έλεγχο ταχύτητας πριν και κατά την διάρκεια).

Για το κενό password, βάλε μόνο το παλιό ( στην αλλαγή password του χρήστη) κσι μετα save. Μην βάλεις τίποτα στο "new password"
Προφανώς αναφέρεσαι στο PIN του χρήστη και όχι στο βασικό κωδικό εισόδου.
Το PIN σε αφήνει να το ορίσεις κενό, ενώ το password όχι.
Αν πας να αλλάξεις το password και αφήσεις κενό το πλαίσιο του νέου κωδικού, βγαίνει αυτό το μήνυμα λάθους:
119ukg1.png

Το ίδιο ακριβώς μήνυμα λάθους βγαίνει αν κατά τη διάρκεια του login γράψεις μόνο το username χωρίς password.

Πέρα από αυτό, το οξύμωρο με το PIN είναι ότι με τη χρήση του προεπιλεγμένου προφίλ, μετά το αρχικό login η διαδικασία του PIN παρακάμπτεται και σε βάζει κατευθείαν μέσα στο προφίλ, είτε έχοντας ορίσει κάποιο PIN, είτε έχοντας ορίσει κενό PIN. Οπότε, όποιος έχει οικογένεια και θέλει να έχει διαφορετικά προφίλ με επίσης διαφορετικά δικαιώματα (π.χ. για τα παιδιά), θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ποιο προφίλ θα δώσει προτεραιότητα. Το καλύτερο σ' αυτή την περίπτωση θα ήταν να μην ορίσει κανένα προφίλ ως προεπιλεγμένο και να βάζει ο καθένας το pin για να μπει στο προφίλ του.

Μαλιστα πριν 2 βδαμαδες ειχα δει ετσι με hdmi ολο το ΠΑΟΚ-ΣΑΛΚΕ

α μπραβο-εσυ ησουν που ειχες αναφερει την συνδεση με hdmi απο laptop.
αρα μενει η επιβεβαιωση,για το εαν παιζει απο ipad ή οχι.

Δεν παίζει με έξοδο HDMI από iPad, τέλος. Έχει χιλιοειπωθεί
Αν δεν το πιστεύεις έλα να σου δώσω τον αντάπτορα να το δοκιμάσεις μόνος σου.

@foufoutos, ναι μιλάμε για pin του χρήστη, είχαμε πει ότι αν βάλεις auto login και default όποιον χρήστη θες εσύ με κενό το pin, τότε μπαίνεις στην περιεχόμενο του NovaGO αμέσως.

Last edited:

@foufoutos, ναι μιλάμε για pin του χρήστη, είχαμε πει ότι αν βάλεις auto login και default όποιον χρήστη θες εσύ με κενό το pin, τότε μπαίνεις στην περιεχόμενο του NovaGO αμέσως.
Ο προεπιλεγμένος χρήστης μπαίνει κατευθείαν στο περιεχόμενο του NovaGO, χωρίς να ζητάει PIN, ακόμα και όταν υπάρχει PIN.
Δηλαδή, δεν χρειάζεται να το ορίσεις κενό από τις ρυθμίσεις και μπορείς κάλιστα να μπεις κατευθείαν. αφού φαίνεται ότι η προεπιλογή χρήστη υπερισχύει έναντι οποιουδήποτε PIN.
Έτσι, αν στην πορεία θέλεις να κάνεις εναλλαγή στα διάφορα προφίλ, όταν θέλεις να επανέλθεις στο προεπιλεγμένο προφίλ, αν του έχεις ορίσει κενό PIN, στη φόρμα που εμφανίζεται θα πατήσεις μόνο το ENTER για να σε βάλει μέσα, ενώ αν του έχεις ορίσει κάποιο PIN, θα πρέπει να το συμπληρώσεις.
Το έχω επιβεβαιώσει αυτό σε 3 διαφορετικούς λογαριασμούς.
Απλά, στη δική σου περίπτωση που λειτουργεί το auto login, έχεις την επιπλέον ευκολία να μην χρειάζεται να συμπληρώσεις ούτε τα στοιχεία του αρχικού login.

χρειαζεται κωδικος συνδρομητη; δεν ειναι ο ιδιος που αναγραφεται πανω στον λογαριασμο;

εντωμεταξυ, τι διαβαζω; θελει και port forwarding;
εχω κλειστες τις πορτες και ανοιγω custom οποιες θελω εγω,
πρεπει να ανοιξω καποια; και να την περασω στο plugin;

Last edited by a moderator:
Όχι δεν χρειάζεται port forwarding. Όλες οι συνδέσεις είναι από μέσα προς τα έξω.

Μάλιστα.
Μου έδωσαν τον κωδικό συνδρομητή μου είπαν σε 24 ώρες θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία,αλλά σε 10' λεπτά έστειλαν τον κωδικό!
Τώρα για να το ενεργοποιήσω και σε άλλο λαπτοπ κάνω πάλι την διαδικασία ενεργοποίησης από την αρχή να υποθέσω;
Εμένα μου είπαν ότι δεν έχω κωδικό συνδρομητή από τότε που πήγα forthnet, (Χριστουγενιάτικη προσφορά συν όλα τα cinema), και φυσικά ότι το navago δεν δίνεται ακόμα.

Από ότι κατάλαβα όμως υπάρχουν παιδιά με συνδρομή σαν την δικιά μου που τους έδωσαν κωδικό συνδρομητή ώστε να κάνουν την online αίτηση , και μάλιστα από το τηλέφωνο ... οπότε ξαναπαίρνουμε μέχρι να πετύχουμε τον σωστό ετσι ?

κωδικο συνδρομητη εχουμε ολοι.
αφου εισαι 3play, εχεις αριθμο συνδρομητη.
παρε τους τηλεφωνο και πες να σου τον δωσουν.
μετα ακολουθησε κανονικα την διαδικασια εγγραφης στο novago.gr.
εχθες ενεργοποιησα του αδερφου μου.οποτε συνεχιζει και λειτουργει κανονικα η εγγραφη.

Last edited by a moderator:
Το ipad μου παντως jailbroken ειναι κ παιζει μια χαρα το novago!

Λοιπόν ΔΕΝ υπάρχε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να παίζει σε jb iDevice.
Θα σου προτείνω να ανεβάσεις βιντεάκι με NovaGO ενεργό και με multitask να πας στο cydia.

Τότε τα ξαναλέμε

Σε iPhone 5 δέν παίζει πάντως και δεν ειναι jb. Μήπως φταίει η έκδοση 6.1.4 του ios;
Το κατάφερε κανένας να παίξει ? εμένα πάντως μου βγάζει connection fail

κωδικο συνδρομητη εχουμε ολοι.
αφου εισαι 3play, εχεις αριθμο συνδρομητη.
παρε τους τηλεφωνο και πες να σου τον δωσουν.
μετα ακολουθησε κανονικα την διαδικασια εγγραφης στο novago.gr.
εχθες ενεργοποιησα του αδερφου μου.οποτε συνεχιζει και λειτουργει κανονικα η εγγραφη.
Ευχαριστώ ... προσοχή στους άσχετους του τηλεφωνικού κέντρου που λένε ότι νάναι ;)
Ενεργοποίηση σε 5-10 λεπτά με σμσ στο κινητό το password , μια χαρά.

Status
Not open for further replies.