NovaGO

Status
Not open for further replies.
σε εμενα δεν εχει ερθει ακομα μηνυμα στο κινητο παρα το registration που εχω κανει..
να τους παρω τηλ.,ή τελικα λογω startpack δεν εχω δικαιωμα προσβασης..?

Μάλλον δε θα σου έρθει κάτι, δε παρέχεται η υπηρεσία σε start pack.

Πανο-μολις τωρα μιλησα(μετα απο κανα 20λεπτο αναμονης)
και μου ειπαν οτι-προς το παρον τουλαχιστον-δεν υπαρχει περιορισμος και κατι αλλο συμβαινει.
θα με ενημερωσουν αμεσα μου ειπε.
για να δουμε..

Απάντηση: Re: NovaGO

... γιατί το stream χτυπάει 4-5 Mbps άνετα.

Δεν νομίζω να χτυπάει τόσο. Εμένα που η γραμμή μου είναι προβληματική (5MB, Χαλάνδρι γαρ..), μπορώ να βλέπω αδιάλειπτα και να κατεβάζω συγχρόνως torrent με 250kbps (ρυθμισμένο χειροκίνητα)

Είδα 10 λεπτά το 007. Ο μέσος όρος από γραμμή Wind ήταν στα 2,5Mbps. Χτυπούσε bursts των 6 Mbps αλλά μετά ήταν για λίγο idle.

τι γραμμη εχεις? :-)

ξερει κανεις αν υπαρχει και προοπτικη για video club?

παντως το ονντεμαντ στον 865 θα φαινεται πολυ φτωχο σε λιγο καιρο... μηπως θα επρεπε να αξιοποιησοιυν επιτελους την ethernet..? απο τη στιγμη που καναν την webtv Ποσο πολυ μπορει να κοστιζει αυτο?

Last edited:
Σε επικοινωνία μου με το help desk με ενημέρωσαν οτι σύντομα αναμένεται η δυνατοτητα (πιθανότατα μεσω application ) χρήσης του novago και μεσω iPad/iPhone. Αναμένουμε λοιπον .....

θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ; Τα δύο laptop που λέει ότι δουλεύουν ταυτόχρονα θα μπορούν να είναι σε διαφορετικές ip ; Δηλαδή πχ. είμαι εγώ σε ένα camping και βλέπω το novago μέσω του wifi του κάμπινγκ τότε θα μπορεί να βλέπει ταυτόχρονα και ο αδελφός μου από το laptop του στο σπίτι; ή θα μπορώ να μπω μόνο εγώ; Μιλάω για την περίπτωση διαφορετικής ip και παρόχου. Το δοκίμασε κανείς; Στο σπίτι μάλλον θα δουλεύουν και τα δύο ταυτόχρονα, έτσι δεν είναι; :chinscratch:

μαλλον οχι. δεν θα εχει περιορισμο στις ip. αλλα μαλλον θα εχει τον περιορισμο σε 2 δηλωμενες συσκευες οι οποιοες θα μπρορουν να αλαζουν καθε δυο μηνες

Last edited by a moderator:
Ευχαριστώ για την απάντηση, ευτυχώς! Δεν με πειράζει για τις 2 συσκευές, ούτως ή άλλως σε 2 laptop θα τα βάλω και θα μείνουν μόνιμα. Οι δηλωμένες συσκευές έχεις υπ'όψη σου πως δηλώνονται; πέρνεις τηλέφωνο στην NOBA ή γίνεται αυτόματα online;

Ευχαριστώ για την απάντηση, ευτυχώς! Δεν με πειράζει για τις 2 συσκευές, ούτως ή άλλως σε 2 laptop θα τα βάλω και θα μείνουν μόνιμα. Οι δηλωμένες συσκευές έχεις υπ'όψη σου πως δηλώνονται; πέρνεις τηλέφωνο στην NOBA ή γίνεται αυτόματα online;

μαλλον κατι ονλαιν...

στο beta ακομα δεν το εχει......

Ευχαριστώ! θα περιμένω μόλις ενεργοποιηθεί κανονικά η υπηρεσία! :a0210: Α! και συγγνώμη για τυχόν "πρήξιμο" που θα σου έκανα!

Γράφουν ότι λειτουργεί μόνο σε laptops. Κατάφερε κανείς να δει από desktop PC; Και (λίγο off-topic) πώς καταλαβαίνουν αν έχεις laptop ή desktop;

Επίσης, έβγαλε σε κανέναν αυτό το μήνυμα στην εγκατάσταση του plugin;
err.jpg

Last edited:
στο επίπεδο χρήστη έχει Χ, Κ15, ΚΓΣΑ, ΚΓΣΕ, Κ. Τι πρέπει να βάλουμε;

Επίσης, όταν κάνω κλικ σε ο,τιδήποτε πέρα από το live μού βγάζει "ΠΡΟΣΟΧΗ. Κανένα περιεχόμενο δεν έχει παραγγελθεί" Γιατί;

Τα Χ, Κ15, ΚΓΣΑ, ΚΓΣΕ έχουν να κάνουν με κλείδωμα για προγράμματα που είναι κατάλληλα από μια ηλικία και πάνω. Π.χ. ΚΓΣΑ = απαραίτητη η γονική συναίνεση. Άστο στο Κ (ALL στα Αγγλικά) όπως ήταν.

στο χ βαλτο να εχει ξεκλειδωμενα ολα τα υπολοιπα

ευχαριστώ. Πάντως στα sections movies/series/documentaries εγώ μπορώ να δω μόνο trailer. Υπάρχει η ένδειξη charge ---εικάζω ότι το sports pack δεν έχει access σε αυτά

Καλημερα,καλο μηνα
Δοκιμασα χτες να κανω online registration αλλα μου βγαζει μηνυμα λαθους οτι ο αριθμος της καρτας ειναι λανθασμενος ενω ειμαι σιγουρος οτι βαζω
τον σωστο...
Ετυχε σε καποιον αλλο φιλο αυτο ;;;

Σε μενα, εβαζα λαθος κωδικο συνδομ. πηρα τηλ. και μου το ειπαν.

Status
Not open for further replies.