NovaGO

Status
Not open for further replies.
Εγώ χρησιμοποιώ firefox και μέχρι στιγμής δεν έχω δει την παραμικρή ασυμβατότητα. Η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε κανονικά σε λίγα λεπτά, η μόνη παραφωνία ήταν το μήνυμα "Your configuration of your computer is insufficient to play some media program", το οποίο αγνόησα και παίζει κανονικά. Έλεος βρε παιδιά, σε beta λειτουργία είναι! Προφανώς κάποιους έπρεπε να κόψει αλλιώς θα κατέρεε το σύστημα, ούτε επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει ακόμη, τι έχει να γίνει αν γίνουν μαζικές εγγραφές; Εξάλλου το περιεχόμενο είναι ιδιαίτερα περιορισμένο για το start pack. Αυτό με τις απαιτήσεις επί απαιτήσεων έχει καταντήσει πολύ κουραστικό, όλοι απαιτούν κάτι που δεν έχουν πληρώσει γιατί κάποιοι άλλοι το έχουν τζάμπα. Αν πράγματι αποτελεί μείζονος σημασίας για κάποιους το NOVAGO, ας κάνουν αναβάθμιση, εξάλλου παίζει και μάρκετιν από πίσω. Δεν λέω τίποτα άλλο γιατί θα παρεξηγηθώ.

Καλά ας μου πει κάποιος επιχειρήματα ότι δεν γίνεται έτσι διάκριση πελατών και μετά το συζητάμε.
Εφόσον πληρώνεις για να βλέπεις τα κανάλια και υπάρχει και η δυνατότητα να τα δεις και μέσω υπολογιστή/iphone κτλ, η επιλογή πρέπει να δίνεται σε όλους, στον καθένα για τα κανάλια που πληρώνει.

Επειδή κάποιοι εδώ μέσα ότι και να κάνει η Nova το επικροτείτε, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε και να κριτικάρουμε όπως νομίζουμε.

Απο τη άλλη όμως και εμείς που δίνουμε περισσότερα χρήματα στη nova είτε με full είτε με sports ή cinema pack θέλουμε να έχουμε διαφορετική (φυσικά καλύτερη) μεταχείριση και αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε σχέση με αυτούς που πληρώνουν το start pack.

Καλά ας μου πει κάποιος επιχειρήματα ότι δεν γίνεται έτσι διάκριση πελατών και μετά το συζητάμε.
Εφόσον πληρώνεις για να βλέπεις τα κανάλια και υπάρχει και η δυνατότητα να τα δεις και μέσω υπολογιστή/iphone κτλ, η επιλογή πρέπει να δίνεται σε όλους, στον καθένα για τα κανάλια που πληρώνει.

Βεβαίως και γίνεται διάκριση. 450.000 συνδρομητές έχει, πόσους να σηκώσουν οι έρμοι οι servers. Μετά θα σέρνεται, δεν θα μπορεί κανείς να δει ένα πρόγραμμα ολόκληρο, θα μιλάς για άθλια εταιρεία που δεν σέβεται τους πελάτες της, θα πρέπει να αγοράσει μεγαλύτερο bandwidth, θα αναγκαστεί να αυξήσει τη συνδρομή της, επόμενο μετά να χάσει πελάτες λόγω ακρίβειας, κ.ο.κ. Και όλα αυτά επειδή εσύ έχεις δικαίωμα στο τζάμπα, ώστε να μην γίνεται διάκριση. Εφόσον πληρώνεις να δεις τα κανάλια, πληρώνεις για να τα δεις σύμφωνα με τη σύμβασή σου, όπως τα αγόρασες. Με τις απαιτήσεις αυτές που κάποιοι θεωρούν ασυζητητί δικαιώμά τους, το μόνο αποτέλεσμα θα είναι η παροχή της υπηρεσίας επί πληρωμή για όλους. Αν η εταιρεία είναι σοβαρή, οφείλει να θέτει τους όρους εκείνους που διασφαλίζουν τις υπηρεσίες της. Αν για σένα έχει τόση σημασία, καθόρισε τις δικές προταιραιότητες, δεν θα υπαγορεύσεις εσύ τις προταιραιότητες της εταιρείας.

Και όλα αυτά επειδή εσύ έχεις δικαίωμα στο τζάμπα, ώστε να μην γίνεται διάκριση. Εφόσον πληρώνεις να δεις τα κανάλια, πληρώνεις για να τα δεις σύμφωνα με τη σύμβασή σου, όπως τα αγόρασες.

Η χωρητικότητα των server ειναι κάτι το οποίο δε γνωρίζεις κ σε βεβαιώνω πως το φαινόμενο πεταλούδας που παρουσιαζεις ειναι ακραίο χωρις καμια βάση. Σε τελικη ανάλυση, ειναι κάτι που δε σε αφορά.

Αν η εταιρεία είναι σοβαρή, οφείλει να θέτει τους όρους εκείνους που διασφαλίζουν τις υπηρεσίες της

Μπορείς να παραθέσεις τους όρους με τις προτεραιότητες στη συμβαση που υπέγραψες;

Αν η εταιρία ειναι σοβαρή, παρέχει υπηρεσίες αναλογικά με τη συνδρομη που λαμβάνει. Το start pack ειναι ενα πακέτο με συνδρομητικά κανάλια όπως και το sports/cinema pack. Η χρηματική διαφορά μεταξύ των δυο πακέτων (10 ευρω με τη τρεχουσα προσφορα) πρεπει να πληρώσει για τα εξτρα καναλια που αφορούν τα ενδιαφέροντα των εκαστοτε συνδρομητων. Μάλλον θεωρείται λογικό κάποιος να πρεπει να έχει αθλητικά ή κινηματογραφικά ενδιαφεροντα για να μπορει να δει απο τον υπολογιστη του. Εν τελει, ειναι απαραδεκτο για τετοιο ευτελες ποσό να δημιουργούνται κατηγοριες συνδρομητων.

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Κάνατε install το WebTV plug in?
Εμένα ούτε στον ΙΕ ούτε στον chrome ζήτησε adobe update, αλλα fownload&insyall WebTV.msi

(Για αυτούς που βλέπουν μαύρο )
Στη δική μου περίπτωση (δεν μπορώ να ξέρω τι έχουν κάνει άλλοι), το αναφέρω ήδη ότι πρώτα έκανα install το WebTV.msi plugin.
Χωρίς αυτό δεν σε αφήνει να μπεις καν στο portal και δεν θα είχα μπορέσει καν να κάνω την εγγραφή και να προχωρήσω τις απαραίτητες διαδικασίες.
Το adobe update και την εξαίρεση στο firewall των windows μου τα ζήτησε όταν πλέον είχα κάνει login με τα στοιχεία που μου έστειλαν και προσπάθησα να δω live tv και νομίζω ότι είναι λογικό (τουλάχιστον το update), αφού το laptop προέρχεται από πρόσφατο format.
Παρεμπιπτόντως, ενημερωτικά, το google chrome έχει ενσωματωμένο το adobe flash player, οπότε εκεί δεν χρειάζεται update και από τη στιγμή που με τον chrome δεν ξεκινάει καν να φορτώσει όταν πατάω το play, πρέπει να φταίει κάτι άλλο.
Ίσως υπάρχει κάποια εμπλοκή με τα DirectX 9 που εγκαθιστά το WebTV.msi plugin. Δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος και γι' αυτό ρωτάω αν έχει και κάποιος άλλος ανάλογη εμπειρία...

Η χωρητικότητα των server ειναι κάτι το οποίο δε γνωρίζεις κ σε βεβαιώνω πως το φαινόμενο πεταλούδας που παρουσιαζεις ειναι ακραίο χωρις καμια βάση. Σε τελικη ανάλυση, ειναι κάτι που δε σε αφορά.

Μπορείς να παραθέσεις τους όρους με τις προτεραιότητες στη συμβαση που υπέγραψες;

Αν η εταιρία ειναι σοβαρή, παρέχει υπηρεσίες αναλογικά με τη συνδρομη που λαμβάνει. Το start pack ειναι ενα πακέτο με συνδρομητικά κανάλια όπως και το sports/cinema pack. Η χρηματική διαφορά μεταξύ των δυο πακέτων (10 ευρω με τη τρεχουσα προσφορα) πρεπει να πληρώσει για τα εξτρα καναλια που αφορούν τα ενδιαφέροντα των εκαστοτε συνδρομητων. Μάλλον θεωρείται λογικό κάποιος να πρεπει να έχει αθλητικά ή κινηματογραφικά ενδιαφεροντα για να μπορει να δει απο τον υπολογιστη του. Εν τελει, ειναι απαραδεκτο για τετοιο ευτελες ποσό να δημιουργούνται κατηγοριες συνδρομητων.

Συμφωνώ απόλυτα.

Last edited by a moderator:
Αυτό με τις απαιτήσεις επί απαιτήσεων έχει καταντήσει πολύ κουραστικό, όλοι απαιτούν κάτι που δεν έχουν πληρώσει γιατί κάποιοι άλλοι το έχουν τζάμπα.
Εφόσον είναι Beta θα έπρεπε να είναι δωρεάν για όλους! Και αν δεν αντέχουν οι servers να έβαζαν ένα αριθμητικό όριο (πχ οι πρώτοι 1000 που θα γραφτούν) για testers. Ώστε να έχουν πρόσβαση τουλάχιστον στα κανάλια που δικαιούνται από το πρόγραμμα τους(το start pack πληρώνεται όπως και τα υπόλοιπα-δεν είναι free υπηρεσία). Άλλωστε δεν ενδιαφέρει μόνο όσους έχουν full/sport/cinema pack η συγκεκριμένη υπηρεσία όπως επίσης μπορεί να υπάρχουν αρκετοί με full/sport/cinema που να μην τους ενδιαφέρει καν και "δεσμεύουν" θέση από άλλους που θα τους ενδιέφερε!
Στην τελική ας το δοκιμάσουν όλοι τώρα που είναι beta και όταν γίνει final να μπει η χρέωση...και που ξέρεις, μπορεί να ψηθούν κάποιοι για αναβάθμιση!

Απάντηση: Re: NovaGO

Εφόσον είναι Beta θα έπρεπε να είναι δωρεάν για όλους! Και αν δεν αντέχουν οι servers να έβαζαν ένα αριθμητικό όριο (πχ οι πρώτοι 1000 που θα γραφτούν) για testers.

Μα έχουν βάλει ταβάνι, τους 2000 χρήστες για τις δοκιμές.

Εφόσον είναι Beta θα έπρεπε να είναι δωρεάν για όλους! Στην τελική ας το δοκιμάσουν όλοι τώρα που είναι beta και όταν γίνει final να μπει η χρέωση...και που ξέρεις, μπορεί να ψηθούν κάποιοι για αναβάθμιση!
Μ' αυτό το τελευταίο συμφωνώ. Υποτίθεται ότι έχουν βάλει όριο 2000 χρήστες για τη φάση beta, δες εδώ.

Εγώ έχω ακόμα την εξής απορία: Σε όσους έχουν start pack και δοκίμασαν να μπουν τι ακριβώς συνέβη; Δεν τους έρχεται κωδικός PIN στο κινητό; Μπαίνουν στην εφαρμογή και τα βλέπουν όλα κλειδωμένα; Ή ανοίγει και ο player αλλά δείχνει μαύρο;

Σε όσους έχουν start pack και δοκίμασαν να μπουν τι ακριβώς συνέβη; Δεν τους έρχεται κωδικός PIN στο κινητό; Μπαίνουν στην εφαρμογή και τα βλέπουν όλα κλειδωμένα; Ή ανοίγει και ο player αλλά δείχνει μαύρο;

το αιτημα μεσω της φορμας registration,γινεται αποδεκτο.
απο κει και περα ομως,δεν ερχεται ουτε απαντητικο mail,αλλα ουτε και sms.

σε εμενα τουλαχιστον αυτο συνεβει.σε αλλους δεν ξερω.

Φαγωθήκατε να δείτε το Boomerang, το Mad και 5-6 ντοκυμαντέρ που έχει το beta.
Όταν μπουν πολλά κανάλια και η υπηρεσία είναι κανονική, τότε ενδεχομένως να πάρετε πρόσβαση και εσείς. Από τη στιγμή που είναι beta και το μεγάλο μέρος του διαθέσιμου περιεχόμενου είναι κυρίως αθλητικό και δευτερευόντος ταινίες, δεν έχει νόημα να βάλουν δοκιμαστικούς users από start pack.

Σε ότι αφορά την τιμολόγηση της υπηρεσίας, αυτή μπορεί να χρεώνεται σε όσους έχουν start pack και να είναι δωρεάν σε όσους έχουν premium περιεχόμενο. Που το περίεργο σε αυτό; Το ίδιο γίνεται και με το Nova 3D.

το αιτημα μεσω της φορμας registration,γινεται αποδεκτο.
απο κει και περα ομως,δεν ερχεται ουτε απαντητικο mail,αλλα ουτε και sms.

σε εμενα τουλαχιστον αυτο συνεβει.σε αλλους δεν ξερω.

το απαντητικο mail ερχεταια αμεσως.. κανεισ κλικ στο λινκ για επιβεβαιωση και μετα περιμενεις sms με κωδικους.

Σε ότι αφορά την τιμολόγηση της υπηρεσίας, αυτή μπορεί να χρεώνεται σε όσους έχουν start pack και να είναι δωρεάν σε όσους έχουν premium περιεχόμενο. Που το περίεργο σε αυτό; Το ίδιο γίνεται και με το Nova 3D.

και στον sky uk το 3d δεν ειναι δωρεαν στο βασικο πακετο αν θυμαμαι καλα...

http://www.sky.com/shop/tv/3d/

ας δουμε λοιπον...για το sky go

http://www.sky.com/shop/tv/sky-go/

Μα αν δεν βάλουν δοκιμαστικούς users από start pack ποιός θα πάει να πληρώσει κι όλας μετά για κάτι που δεν έχει δει αν τον βολεύει?

ΥΓ το 3d δεν είναι μόνο για full pack?

Μα αν δεν βάλουν δοκιμαστικούς users από start pack ποιός θα πάει να πληρώσει κι όλας μετά για κάτι που δεν έχει δει αν τον βολεύει?

ΥΓ το 3d δεν είναι μόνο για full pack?

εμεις θα πουμε τη γνωμη για ολους :-))

στα 3play εχει το 3d και στο cinema και στο sports

σε εμενα δεν ηρθε τιποτε..
δεσ στα junk??

εμεις θα πουμε τη γνωμη για ολους :-))

στα 3play εχει το 3d και στο cinema και στο sports

Αυτό το έχεις ξαναγράψει, σε μένα γιατί δεν παίζει; Ε16 μου βγάζει. Να πάρω τηλέφωνο;

ναι. να παρεις. σε εμνα ανοιχτο ειναι μετα απο καμποσα τηλεφωνηματα..............

Φαγωθήκατε να δείτε το Boomerang, το Mad και 5-6 ντοκυμαντέρ που έχει το beta.

Απογοητευομαι να διαβάζω κάτι τέτοιο απο ενα τετοιο ανθρωπο. Το "φαγωμα" αφορά την ισοτιμία (και το λέω εγω που εχω το αθλητικο πακετο) και όχι το παρεχόμενο προιόν.

video club θα κανει? εννοω με πολυ καινουργιες ταινιεσ?

Status
Not open for further replies.