NovaGO

Status
Not open for further replies.
Απογοητευομαι να διαβάζω κάτι τέτοιο απο ενα τετοιο ανθρωπο. Το "φαγωμα" αφορά την ισοτιμία (και το λέω εγω που εχω το αθλητικο πακετο) και όχι το παρεχόμενο προιόν.

Δεν υπάρχει ισοτιμία σε κάτι δοκιμαστικό. Όταν επιλέγονταν ορισμένοι τυχεροί για το δοκιμαστικό VDSL του ΟΤΕ, οι άλλοι τι ήταν;

ο ΟΤΕ μονο καλα κανει, ακου εκει τι ειπε....

Last edited by a moderator:
Δεν υπάρχει ισοτιμία σε κάτι δοκιμαστικό.

-1. Τουναντίον. Αν κάτι ειναι δοκιμαστικό θέλεις δείγματα από όλες τις ομαδες πελατων σου.

Όταν επιλέγονταν ορισμένοι τυχεροί για το δοκιμαστικό VDSL του ΟΤΕ, οι άλλοι τι ήταν;

Ποιος είπε πως συμφωνει κάποιος με αυτό;

Στα live μπορείς να πας δύο ώρες πίσω, καλό θα είναι να ανέβει περισσότερο αυτό. Σήμερα στον chrome μου έβγαζε ότι δεν έχω εγκαταστήσει το plugin. Σε Firefox παίζει ΟΚ.

Ποιος είπε πως συμφωνει κάποιος με αυτό;

Οπότε ποια ήταν η λύση; Να μη δώσει δοκιμαστικό σε κανέναν επειδή δε μπορούσε να δώσει σε όλους;

Οπότε ποια ήταν η λύση; Να μη δώσει δοκιμαστικό σε κανέναν επειδή δε μπορούσε να δώσει σε όλους;

Να δώσει σε όσους υπήρχε η υλικοτεχνική υποστήριξη. Μην ακουσω πάλι πως αν εδινε σε όλους θα έπεφτε το δίκτυο της.

Αν θελεις να το πας παραπέρα, διάλεξε ποσοστιαία συνδρομητές απο κάθε κατηγορία υπηρεσιών και τυχαία εφάρμοσε το πιλοτικό σου πρόγραμμα.

Whatever ... Κατά τη γνώμη μου δεν κάνει κάτι άδικο η Nova. Το διαθέσιμο περιεχόμενο είναι κατά 80% sport και cinema, από αυτούς θέλει feedback, αυτούς βάζει.

Σεβαστή η άποψη, αλλα βλέπω πως απεφυγες να απαντησεις. Το πιλοτικό πρόγραμμα, όταν δεν συντρεχουν πρακτικοί λόγοι αναφέρεται σε όλους χωρις γεωγραφικά, οικονομικά, φυλετικά, ή δε ξερω τι άλλα, κριτηρια. Αν μη τι αλλο, ειναι υπέρ του μάρκετινγκ της εταιρίας ακόμη και δωρεαν να δώσει, ας πουμε προσωρινά, το υπάρχον περιεχόμενο σε συνδρομητές start pack. Δεν είδα κανένα να παραπονιέται όταν "τυχαία" ανοιξαν τα επίγεια novacinema.

φίλε kostikos η κάθε εταιρία δίνει δωρεαν και πιλοτικά και μη υπηρεσίες στην πλειοψηφια των συνδρομητών της και σε αυτούς που ''σκάνε'' τα περισσότερα... Μην προσπαθείς εσύ τώρα να αλλάξεις τον χώρο του marketing! φιλικά πάντα..

@kostikos: Επαναλαμβάνω, δε βλέπω κάτι άδικο στις επιλογές της εταιρείας για τη δοκιμαστική beta έκδοση. Όσον αφορά το μαρκετίστικο, είναι πιθανόν μετά το beta η υπηρεσία να χρεώνεται σε όσους έχουν start pack και να δίνεται δωρεάν σε premium συνδρομητές. Ούτε αυτό το βρίσκω άδικο. Δεν έχει καμία υποχρέωση η εταιρεία να δώσει σε όλους δωρεάν μία νέα υπηρεσία. Μπορεί να την χρεώσει σε όλους, ή να τη δώσει δωρεάν σε κάποιους ανταμοίβοντάς τους (added value λέγεται).

Ναι βρε κουβέντα κάνουμε και εγω ο ίδιος έχω πρόσβαση στην υπηρεσία. Απλά και αυτό είναι ένα απο τα "ναι μεν αλλά" των υπηρεσιών της νόβα. Λες και αν απο το 100% των συνδρομητών του αθλητικού περιεχομένου έδινε στο 30% προσβαση, οι άλλοι θα έκλειναν τη συνδρομη τους... Σκέψου τωρα στο 30% των start pack χρηστών, λες να μην έκλεβε κάποιες συνδρομες και απο εκεί; Δε λέω πως με τις 100-200 συνδέσεις που θα κέρδιζε θα σωζόταν, αλλά μόνο κερδισμένη θα έβγαινε ακόμη και για επικοινωνιακούς λόγους :)

@malakudi Όπως ειχα αναφερει πριν, ας μου δείξει κάποιος τους όρους συμβολαίου για την νέα υπηρεσία. Εφόσον δεν εχει υπογραφεί λοιπόν τίποτα απο καμία πλευρα, κανενα added value δεν δικαιολογεί τον διαχωρισμό. Εκτός αν θεωρείς πως τα εξτρα κανάλια αυξάνουν την ανταποδοτικότητα, κάτι που ουτε καν θα σχολιασω.

Last edited:
Συμφωνώ πως μαρκετίστικα θα μπορούσε να δώσει πρόσβαση και στις ταινίες και στα αθλητικά σε όλους, για ένα μικρό διάστημα του beta testing. Θετικά θα λειτουργούσε και ίσως έκανε κάποιους από το start pack να αλλάξουν πακέτο όταν θα τα έχαναν αργότερα.

Για μένα άδικο θα είναι να μη δίνεται καν η πρόσβαση στην υπηρεσία αν έχεις start pack, όταν λειτουργήσει κανονικά.

Έχετε φαγωθεί...
Δεν κάνει κάτι καινούργιο, παραπονιέστε ότι έχει βαλτώσει το τηλεοπτικό τοπίο, οι πάροχοι του εξωτερικού κα´νουν αυτό, κάνουν το άλλο....
Κάνει κάτι καινούργιο, πάλι παραπονιέστε γιατι δεν είναι ανοιχτό για δοκιμές σε όλους.... (όταν βγαίνει κάτι , μα οτιδήποτε beta, δεν δίνετε στην μάζα, αλλά επιλογικά)
Ακόμα δεν έχει βγει σε διάθεση , πάλι παραπονιέστε γιατί θα το χρεώνει, ενω δεν πρέπει κλπ κλπ.... και που το ξέρετε αν χρεώνεται η υπηρεσία ή όχι και πόσο.
Δεν βρίσκει κανείς άκρη!!!!!

Δεν δουλεύει ακόμα σε mac, ipad, iphone λοιπές ταμπλέτες, ναι είναι λογικό αφού είναι δοκιμαστικό.

Και υποτίθεται εδώ μέσα δεν είναι η πλειονότητα, αλλά οι ψαγμένοι οι ενημερωμένοι οι σκεπτόμενοι..
(χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα μέλος, απλά από forums περιμένεις άλλα πράγματα)

Δεν μειώνει την τιμή η Νοβα, "είναι έτσι είναι αλλοιώς...."
Μειώνει την τιμή, "είναι έτσι είναι αλλοιώς...."
Φτηνός ο ΟΤΕ, "ναι αλλά δεν έχει content......"

Last edited:
Έχετε φαγωθεί...
Δεν κάνει κάτι καινούργιο, παραπονιέστε ότι έχει βαλτώσει το τηλεοπτικό τοπίο, οι πάροχοι του εξωτερικού κα´νουν αυτό, κάνουν το άλλο....
Κάνει κάτι καινούργιο, πάλι παραπονιέστε γιατι δεν είναι ανοιχτό για δοκιμές σε όλους.... (όταν βγαίνει κάτι , μα οτιδήποτε beta, δεν δίνετε στην μάζα, αλλά επιλογικά)
Ακόμα δεν έχει βγει σε διάθεση , πάλι παραπονιέστε γιατί θα το χρεώνει, ενω δεν πρέπει κλπ κλπ.... και που το ξέρετε αν χρεώνεται η υπηρεσία ή όχι και πόσο.
Δεν βρίσκει κανείς άκρη!!!!!

Βρίσκει, πως δεν βρίσκει !!!

Πας για μπανάκι και σταματάς να ασχολείσαι ....

Το ξέρω.... έτσι να ζουλεύεις !!!!..

Μπάνιο Παναγιώτη, όχι.....:7SFGSFG:

Re: Απάντηση: NovaGO

Δεν δουλεύει ακόμα σε mac, ipad, iphone λοιπές ταμπλέτες, ναι είναι λογικό αφού είναι δοκιμαστικό.

Και υποτίθεται εδώ μέσα δεν είναι η πλειονότητα, αλλά οι ψαγμένοι οι ενημερωμένοι οι σκεπτόμενοι..
(χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα μέλος, απλά από forums περιμένεις άλλα πράγματα)

Δεν μειώνει την τιμή η Νοβα, "είναι έτσι είναι αλλοιώς...."
Μειώνει την τιμή, "είναι έτσι είναι αλλοιώς...."
Φτηνός ο ΟΤΕ, "ναι αλλά δεν έχει content......"

Αγαπητέ, αυτό που για τους λόγους σου βλέπεις ώς φάγωμα και παραπονο, εγώ το βλέπω ως εποικοδομητική συζήτηση. Νομίζεις πως τα γραφόμενα εδω δε διαβάζονται απο κάποιους στην νοβα; Δε τολμώ να πω ο,τι η μείωση στις τιμές ήλθε λογω τον συζητήσεων εδώ, αλλά σίγουρα λήφθηκε υπόψιν ως μια σφιγμομέτρηση.

Επειδή λοιπόν είναι σκεπτόμενοι, μέχρι το ποστ σου διάβαζα μόνο διάλογο με επιχειρήματα. Η γκρίνια υπάρχει στο #153. Πρώτος είχα κάνει αναφορά για το osx και τελειωσε εκεί. Καθότι όμως το σωστό είναι να διευρύνεις όσο το δυνατόν το κοινό απο το οποίο θα λάβεις feedback γίνεται και η παραπάνω κουβέντα. Αν δε συμφωνείς, απλα αναφέρεις την εμπειρια σου και αποχωρείς.

Είχα σκοπό να σου απαντήσω, αλλά μετά από το "Αν δε συμφωνείς, απλα αναφέρεις την εμπειρια σου και αποχωρείς" (που δεν έχεις, ούτε σου έχω δώσει, κανένα δικαίωμα να μου λες τι να κάνω0 δεν θα το κάνω , γιατί απλά δεν θέλω να συνεχίσω την κουβέντα μαζί σου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

που δεν έχεις, ούτε σου έχω δώσει, κανένα δικαίωμα να μου λες τι να κάνω0 δεν θα το κάνω , γιατί απλά δεν θέλω να συνεχίσω την κουβέντα μαζί σου.

Με τον Παναγιώτη διαφωνήσαμε, όμως σέβεται ο ένας τον άλλο και εν τελει καταλήξαμε σε μια εποικοδομητική και ρεαλιστική πρόταση. Διακρίνω μια επιθετικότητα η οποία ειναι αναίτια, μιας και δε σε φίμωσα. Σε παρότρυνα να αναφέρεις την εμπειρια σου και με επιχειρήματα να διαφωνήσεις όπου έχεις ένσταση, όπως κάναμε πριν. Αν παρολα αυτά μείνεις για να συνεχίσεις την ανούσια γκρίνια θα σε αγνοησω.

Status
Not open for further replies.