NovaGO

Status
Not open for further replies.
Αυτό δεν είναι ondemand, είναι Pay Per View.

Να έχει κάποια δεσμευτική συμφωνία ο ΟΤΕ με τα studios για να δείχνει μόνο αυτός PPV δεν νομίζω, άρα γίνεται.

Και στην κρυπτογράφηση που έχει η Nova, έχουν και άλλα πακέτα(OSN,Abu Dhabi) ppv, οπότε και από αυτή την πλευρά γίνεται.

Πάντως τα PPV κάνουν τα πακέτα πιο ελκυστικά στους πειρατές να ξέρεις, ίσως για αυτό δεν το έκαναν μέχρι τώρα.

Αν δεν ξέρετε κάποιοι μην κάνετε τους έξυπνους.
Για να δείχνεις on demand υπάρχουν δικαιώματα και μάλιστα τα έχει ο ote όπως και έχει η nova αντίστοιχα την πρώτη προβολή.
Επίσης στο on demand ένα μεγάλο πόσο της ενοικίασης παει στην εταιρία διανομής δηλαδή δεν καρπώνεται π,χ, ο ote και τα 3,5 ευρώ της ταινίας.

δεν εχει μονο ο οτε εχει και η hol. και δε νομιζω να υπαρχει αποκλειστικοτητα σε αυτο.

Για video on demand , υπάρχει η εταιρεία OnDemand (εδρεύει στην Βρετανία) που διαχειρίζεται όλα τα συγκεκριμένα δικαιώματα. Όλοι οι πάροχοι μιλάνε μαζί τους γιο την διανομή του περιεχομένου.

Μέρος της συμφωνίας με την OnDemand, μπορεί να είναι και το pay-per-view.

Εγώ παιδιά μόλις έκανα εγγραφή!(έχω full pack). Mail, SMS, login κλπ, πολύ γρήγορα, αλλά όταν πάω να παίξω οτιδήποτε, μαύρο στην οθόνη του Player...
Να φταίει το ότι πάω να το δοκιμάσω σε γραμμή SYZEYXIS και κάτι να το κόβει;(Σαν admin προχώρησα, βάζοντας pin τον κωδικό password Που μου στάλθηκε με το sms.Desktop με WinXP kai SP3) Πάντως prompt για να εγκαταστήσω κάτι μετά το επιτυχημένο Login μου, δεν είχα...
Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να αποφύγω το 18345, τον ευχαριστώ προκαταβολικά...
Καλημέρα!
Edit: Το Speedtest.net μου δίνει download speed 1.38MBPs...Nα φταίει αυτό?

Στο live streaming NS1 που δοκίμασα τώρα, τρέχει ο χρόνος κάτω, αλλά από εικόνα και ήχο, ΔΕΝ...
Στο SYZEYXIS είναι πολύ πιθανό να υπάρχει κάποιο firewall, antivirus ή γενικά κάποιο ειδικό κλείδωμα στο δίκτυο που εμποδίζει το plugin να λειτουργήσει.
Καλό είναι λοιπόν να δοκιμάσεις το laptop σου πρώτα σε κάποιο κανονικό δίκτυο χωρίς περιορισμούς (στο σπίτι σου ή σε κάποιο φίλο) για να σιγουρέψεις ότι το πρόβλημα δεν προέρχεται από κάποια ρύθμιση/εφαρμογή στο μηχάνημά σου. Αν λειτουργήσει κανονικά, τότε φταίει το SYZEYXIS. Αν όχι, τότε μπορεί να φταίει το οτιδήποτε στις ρυθμίσεις του laptop, οπότε σ' αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις μαζί τους, μήπως και βρεθεί η λύση. Το τεχνικό τμήμα είναι πολύ εξυπηρετικό σ' αυτό το θέμα και προφανώς τώρα που είναι σε beta μορφή είναι σε εγρήγορση και θέλουν να επιλύσουν όσα πιο πολλά bugs γίνεται, πριν το λανσάρουν και επίσημα για όλους.

Προσπαθώντας να κάνω εγγραφή μου έβγαζε "O αριθμός κάρτας πρόσβασης Nova δεν είναι σωστός".Πήρα τηλέφωνο και μετά από κανένα 20λεπτο αναμονής μου είπαν ότι η υπηρεσία δεν δέχεται άλλες εγγραφές γιατί έφτασε στις 2000.Ισχύει;

πολυ πιθανο και λογικο..εαν βαζεις αριθμο καρτας και δεν τον δεχεται σημαινει οτι το συστημα τιγκαρε....

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: NovaGO

Όλες οι απορίες περί χρέωσης και λοιπά, εδώ

αρα με τα μεχρι τωρα στοιχεια,το συμπερασμα στα κυριοτερα σημεια ειναι:

-δεν υπαρχει χρεωση
-δεν αναφερεται μελλοντικη χρηση σε tablet,ipad.
-το ξεχναμε σε περιοχες οπου δεν εχουμε broadband συνδεση(ασυρματη ή ενσυρματη).
αρα οποιος θελει novago στις διακοπες,θα πρεπει να βρει περιοχη με broanband internet.μεσω δικτυων κινητης τηλεφωνιας,δεν παιζει..
-το startpack(προς το παρον)δεν παιζει τιποτε.ελπιζω να αλλαξει στο μελλον και να βλεπουν τα αντιστοιχα καναλια και το μικρο πακετο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

αρα με τα μεχρι τωρα στοιχεια,το συμπερασμα στα κυριοτερα σημεια ειναι:

-δεν υπαρχει χρεωση
Σωστά
-δεν αναφερεται μελλοντικη χρηση σε tablet,ipad.
Ξέρω ότι θα βγει σύντομα, μάλιστα ξέρω ότι κάποιοι πιο "τυχεροί" δοκιμάζουν την ipad version
-το ξεχναμε σε περιοχες οπου δεν εχουμε broadband συνδεση(ασυρματη ή ενσυρματη).
αρα οποιος θελει novago στις διακοπες,θα πρεπει να βρει περιοχη με broanband internet.μεσω δικτυων κινητης τηλεφωνιας,δεν παιζει..
Είναι λογικά αυτό λόγο χρέωσης του streaming σε κινητή
-το startpack(προς το παρον)δεν παιζει τιποτε.ελπιζω να αλλαξει στο μελλον και να βλεπουν τα αντιστοιχα καναλια και το μικρο πακετο.
Σωστά

Υπογραμμιαμένα τα σχόλια μου

Προσπαθώντας να κάνω εγγραφή μου έβγαζε "O αριθμός κάρτας πρόσβασης Nova δεν είναι σωστός".Πήρα τηλέφωνο και μετά από κανένα 20λεπτο αναμονής μου είπαν ότι η υπηρεσία δεν δέχεται άλλες εγγραφές γιατί έφτασε στις 2000.Ισχύει;
Δεν βλέπω το λόγο να σου πουν ψέμματα.
Στην επίσημη σελίδα που έχουν αναρτήσει αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο εγγραφής, τόνιζαν το εξής: "Γίνε τώρα ένας από τους πρώτους 2.000 που θα δοκιμάσουν τη νέας υπηρεσία πριν την επίσημη έναρξή της! Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 3/7. Επειδή θα διατηρηθεί σειρά προτεραιότητας, εγγράψου τώρα!"

Στην πορεία, το κομμάτι "Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 3/7", αφαιρέθηκε, γιατί προφανώς η ζήτηση ήταν μεγαλύτερη από το αναμενόμενο και κατάλαβαν ότι θα συμπληρωθεί ο αριθμός πριν την καταληκτική ημερομηνία, που έτσι κι αλλιώς έχει παρέλθει.

Το λάθος τους είναι που δεν βγαίνει μήνυμα ότι συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός της δοκιμαστικής πλατφόρμας, αντί για αυτό που σου βγήκε με το λάθος αριθμό κάρτας πρόσβασης. Εκτός κι αν πράγματι είχες κάνει κάποιο λάθος στην καταχώρηση του αριθμού.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

Υπογραμμιαμένα τα σχόλια μου

για τα tablets&ipad σιγουρα θα υπαρξει κατι,αλλα δεν ειδα πουθενα να το αναφερουν.
περι streaming που λες,οντως ειναι λογικο,γιατι ο ογκος δεδομενων που θα κατεβαινουν στο συνολο του streaming,θα ειναι τεραστιος..
επισης δεν βλεπω τον λογο της μη-ενεργοποιησης στο startpack.
οτι βλεπω στο δορυφορικο,να βλεπω και στο novago.
δεν εχω απαιτηση να βλεπω ολο το πακετο(αφου δεν το πληρωνω).
γιατι να μην βλεπουν π.χ τα πιτσιρικια μου στο δωματιο τους boomerang και να μην με ζαλιζουν στο σαλονι..?
τεσπα-ας το αφησουμε να δουμε που θα καταληξει..

Εγώ πάντως χτες το πρωΐ γράφτηκα -πρόλαβα οριακά; ποιος ξέρει...- απλά έχω τα θεματάκια που ανέφερα και σε desktop και στο laptop.
Στο laptop είναι που κρασάρει το plugin στον chrome και ο ie κλείνει και ξαναανοίγει τη σελίδα σαν επακόλουθο του plugin crash.
Στο desktop πάντως δεν είναι πρόβλημα το syzeyxis μου είπαν, και περιμένω μετά την καταγραφή του προβλήματος να με ενημερώσουν. Με τα firewalls πάντως και τα antivirus και που τα απενεργοποίησα, την ίδια συμπεριφορά είχα, και στο netbook και στο desktop...
αναμένουμε λοιπόν...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

για τα tablets&ipad σιγουρα θα υπαρξει κατι,αλλα δεν ειδα πουθενα να το αναφερουν.
περι streaming που λες,οντως ειναι λογικο,γιατι ο ογκος δεδομενων που θα κατεβαινουν στο συνολο του streaming,θα ειναι τεραστιος..
γιατι να μην βλεπουν π.χ τα πιτσιρικια μου στο δωματιο τους boomerang και να μην με ζαλιζουν στο σαλονι..?

Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι το 16.

16. Θέλω να καταγράψω /αντικαταστήσω μια συσκευή μου, τι πρέπει να κάνω?
Με βάση την Πολιτική Ορθής Χρήσης της υπηρεσίας η ανανέωση συσκευών επιτρέπεται μια φορά κάθε 2 μήνες. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε καλέστε στο 18345, επιλέγοντας την Τεχνική Υποστήριξη (αστική χρέωση/λεπτό).

αιωρειται λιγο αυτο το θεμα...
απ`οτι φαινεται,προσπαθει να κρατησει καποια ασφαλεια για να μην μπορεις να βλεπεις,ή να βλεπουν αλλοι αντι για σενα...ειναι λιγο μπερδεμα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

ολόκληρη ταμπέλα πoυ γράφει οτι σύντομα θα είναι διαθέσιμο για tablets και ipad δεν την είδες; οσον αφορά το start pack φαντάζομαι θα το δώσουν κι εκέι στην συνέχεια... αλλιώς είναι βλάκες!

Το βάρος πεφτει στις φορητές συσκευες, αλλα θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφερον να ειναι διαθεσιμο σε smart tv's. Φυσικα θελουν να πουλησουν κ multiview οπότε..

Status
Not open for further replies.