NovaGO

Status
Not open for further replies.
Παροδική ειναι και η σημείωση 19.

19. Μπορώ να παρακολουθήσω περιεχόμενο από το NovaGO στην τηλεόραση μου;
Η υπηρεσία διατίθεται προς το παρόν μόνο σε Laptop, iPhone ή/και iPad. Δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα παρακολούθησης της υπηρεσίας μέσω τρίτων συσκευών, τηλεοράσεων, monitor κλπ. και σας υπενθυμίζουμε ότι προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για ιδιωτική θέαση.

Λετε; λετε;

Δηλαδή, αν συνδέσω το λάπτοπ με την τηλεόραση ώστε να λειτουργεί σαν οθόνη δεν θα λειτουργεί??? Το λογικό είναι να το δείχνει κανονικά!!!

φαντάζομαι γίνεται αλλά ίσως με την ανάλυση σε πολλές ίντσες υπάρχει πρόβλημα...αλλα´και πάλι δεν ξέρω. Ετσι το σκέφτομαι.

Δηλαδή, αν συνδέσω το λάπτοπ με την τηλεόραση ώστε να λειτουργεί σαν οθόνη δεν θα λειτουργεί??? Το λογικό είναι να το δείχνει κανονικά!!!

δειχνει αλλα η ποιοτητα χαλαει αρκετα σε 40''

Λογικό αλλά μην τα θέλουμε όλα... Το HD streaming έχει άλλες απαιτήσεις!

Last edited by a moderator:
Υπάρχουν iptv υπηρεσίες που έχουν HD streams.
Όπως το NBA League Pass και η online υπηρεσία των JSC.

Σίγουρα δεν είναι τόσο καλό σαν ποιότητα σαν το δορυφορικό, αλλά είναι HD.

Εγω που εχω το αθλητικο πακετο μπορω να δω ταινιες και σειρες?

αυτοι που εχουν nova επαγγελματικο(σε πρακτορειο οπαπ παραδειγμα)θα μπορουν να χρησιμοποιησουν την υπηρεσια;

Καλησπερα. Μολις εκανα εγγραφη στην υπηρεσια.
Μου εχει σταλει email επιβεβαιωσης της εγγραφης και πλεον αναμενω ενεργοποιηση της υπηρεσιας , με νεο email φανταζομαι?
Βεβαια δεν ξερω αν δεχοντε πλεον νεες εγγραφες, καθως ισως εχει συμπληρωθει ο αριθμος χρηστων που μπορουσαν να εγγραφουν σε πρωτη φαση ....

Εδω και 3-4 μερες η cpu χτυπαει 100%, το τελευταιο προγραμμα πουυ εχω βαλει στο λαπτοπ ηταν το αρχειο του nova go. Εχει δει κανενας αντιστοιχο προβλημα?

Οι πρώτες εντυπώσεις από το live αγώνα στο Novasports1 από το NovaGO είναι πολύ καλές.
Δεν ξέρω βέβαια τι traffic υπάρχει αυτή τη στιγμή στο streaming.

Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι, στην εξυπηρέτηση που μίλησα για να μου διαγράψουν μία συσκευή έτσι ώστε να προσθέσω το laptop γιατί φεύγω για διακοπές την Παρασκευή, δεν είναι εφικτό παρά μόνο μετά την πάροδο 2 μηνών.
Οκ κατανοητό λέω, πολιτική ορθής χρήσης κλπ. Και για πες μου ρε κοπελιά, "... όταν βγει κανονικά και για iPad, θες να μου πεις ότι επειδή το έχω βάλει σε 2 desktop, δεν θα έχω το δικαίωμα να κάνω register την νέα συσκευή? Όχι μου απαντά!!!!"

Επειδή είμαστε συνεργάτες και δεν θέλω να εκθέσω κανέναν, επιφυλάσσομαι και θα κλείσω εδώ το post...

Ναι πολύ καλό streaming για τα δεδομένα της nova.
Φυσικά μπορεί να είναι και καλύτερη η εικόνα ειδικά στην 50αρα είναι κατώτερη η εικόνα απο τον φορητό.
Να επισημάνουμε ότι υπάρχει και καθυστέρηση σε σχέση με το δορυφορικό οπότε και δεν ενδείκνυται το novago για live στοίχημα.

Απάντηση: Re: NovaGO

εγω δεν εχω κανει καποιο register συσκευης..

Τυχερέ...

Ναι πολύ καλό streaming για τα δεδομένα της nova.
Φυσικά μπορεί να είναι και καλύτερη η εικόνα ειδικά στην 50αρα είναι κατώτερη η εικόνα απο τον φορητό.
Να επισημάνουμε ότι υπάρχει και καθυστέρηση σε σχέση με το δορυφορικό οπότε και δεν ενδείκνυται το novago για live στοίχημα.

Σε 32 που το έβαλα, είναι μια χαρά. Η καθυστέρηση είναι περίπου 55"

καλησπερα
για καρτοιντερνετ το εχει μετρησει καποιος...συμφερει..??

Status
Not open for further replies.