NovaGO

Status
Not open for further replies.
Το κλασικό ερωτηματολόγιο, περί λειτουργίας του site και της υπηρεσίας, χρηστικότητα, σταθερότητας κλπ
Στο τέλος υπήρχε ένα πεδίο για σχόλια, που μπορεί ο χρήστης να τοποθετηθεί και να σχολιάσει.

Last edited by a moderator:
Πάντως,κατά τη γνώμη μου,καλή η υπηρεσία δε λέω,αλλά αν δεν εμπλουτιστεί τουλάχιστον με τα κανάλια FOX,FOX LIFE,NOVALIFE,τότε πιστεύω ότι έχει νόημα μόνο για το περιεχόμενο του cinema pack.Να κάτσει κάποιος να δει αγώνα με τόση καθυστέρηση στο laptop,μόνο αν είναι στην άκρη του υπερπέραν(και φυσικά να υπάρχει εκεί internet),απομονωμένος θα έχει αξία.Ταινιούλες όμως ή σειρές αξίζουν και με το παραπάνω να τις παρακολουθήσεις μέσα από την υπηρεσία.Ακόμα και στο κρεβάτι σου πριν κοιμηθείς.Ή στη βεράντα σου το βράδυ.Τουλάχιστον για τα γούστα τα δικά μου,η αξία του cinema pack είναι συντριπτικά μεγαλύτερη από το sport pack στη συγκεκριμένη υπηρεσία.Για να μην πω κιόλας,ότι αν μείνει έτσι η υπηρεσία,είναι εντελώς ανούσια για το sport pack.

Μιλάμε για 1 λεπτό καθυστέρηση, αν δεν έισαι καρφωμένος στο ράδιο, ή δεν ακούς τα επιφωμήματα ή τις αποδοκιμασίες από τους γείτονες που βλέπουν κανονικά τον αγώνα, δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το θέμα.
Μόνο και μόνο που θα μπορείς να βλέπεις τους αγώνες της ομάδας σου ή την ταινία σου παράλληλα και συγχρόνως ανεξάρτητα (αν δεν έχεις ήδη multiview) με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σου και δεν "τσακώνεσαι" για το ποιος θα δει τι αφου έτυχε να συμπίπτουν οι ώρες προβολής, είναι ένα προνόμοιο.
Δεν μιλάω για αυτούς που θα κουβαλάνε το laptop μαζί τους ψάχνοντας απεγνωσμένα για wifi να δουν την αγαπημένη τους προβολή, αθλητικού περιεχομένου ή μη.
Μπορώ να σου αριθμήσω πάρα πολλούς λόγους που είναι μία θετική κίνηση το NovaGO
Εγώ ξαναλέω ότι το μόνο αρνητικό και μάλιστα μεγάλο!! (για μένα πάντα), είναι οι 2 συσκευές.

Η καθυστέρηση είναι μεγάλη στα αθλητικά.
Από εκεί και πέρα αν βάλει και τα κανάλια που είπαμε είναι μια καλή multiview λύση ειδικά τα απογεύματα και τα βραδυνά του σ/κ που συμπίπτουν πολλά γεγονότα.
Οι 2 συσκευές είναι λίγες αν σκεφτείς ότι οι πιο πολύ έχουν τουλάχιστον ένα laptop και μια android ή ios συσκευή.

Εγώ στο ελεύθερο σχόλιο τους έγραψα τα παρακάτω:

"Περιμένουμε οπωσδήποτε υποστήριξη για Android. Επίσης πρέπει να εμπλουτιστεί το περιεχόμενο του cinema pack, είναι λίγες οι ταινίες και οι σειρές. Προσθήκες πρέπει να γίνουν και στα live, ενώ και το replay tv θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο στα live (να μπορείς να γυρίζεις πίσω 1-2 μέρες και όχι ώρες). Ο περιορισμός των δύο συσκευών και η αλλαγή τους κάθε 2 μήνες μέσω τηλεφώνου στο support είναι μη λειτουργικός. Καλύτερη λύση είναι ο περιορισμός σε 2 connections, ανεξαρτήτως συσκευών (ή τέλος πάντων όχι μόνο 2) και φυσικά να μπορείς να το αλλάζεις με κάποιο sms ή κάποιο web service ποιο συχνά και όχι μέσω τηλεφωνικού support."

Η καθυστέρηση είναι μεγάλη στα αθλητικά.
Από εκεί και πέρα αν βάλει και τα κανάλια που είπαμε είναι μια καλή multiview λύση ειδικά τα απογεύματα και τα βραδυνά του σ/κ που συμπίπτουν πολλά γεγονότα.
Οι 2 συσκευές είναι λίγες αν σκεφτείς ότι οι πιο πολύ έχουν τουλάχιστον ένα laptop και μια android ή ios συσκευή.

Το μετρησες δηλαδή; Γιατι εγω το μέτρησα βάσει του ρολογιού στο live του Ολυμπιακού και ήταν 55"
Επίσης ένα θέμα ειναι εκτός τα Android, τα OS και μάλιστα αν λανσάρουν την iPad version (ή Android), πως θα τη βάλουν αυτοί που έχουν και ήδη συμπλήρωσαν τις 2 συσκευές.
Με κεφάλαια έγραψα τη δυσαρέσκεια για τις 2 συσκευές.
@malakudi δεν ειναι εφικτό το 1 ή 2 μέρες πίσω. Απαιτεί τεράστιο storage ,εγω το βλέπω ανούσια.
Ναι να εμπλουτιστεί με κανάλια, αλλα φαντάζομαι ότι ειναι καθαρό θέμα δικαιωμάτων.

Re: Απάντηση: NovaGO

Μιλάμε για 1 λεπτό καθυστέρηση, αν δεν έισαι καρφωμένος στο ράδιο, ή δεν ακούς τα επιφωμήματα ή τις αποδοκιμασίες από τους γείτονες που βλέπουν κανονικά τον αγώνα, δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το θέμα.

Ακριβώς αυτό είναι το θέμα.Η καθυστέρηση αυτή είναι τεράστια.Που για τους λόγους που αναφέρεις θα πρέπει να είσαι αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο.Ειδικά για τα αθλητικά γεγονότα που έχει η ΝΟΒΑ και κυρίως για το ποδόσφαιρο,παρακολουθώντας από το laptop σίγουρα θα θες να δεις πόσο είναι οι άλλοι ελληνικοί αγώνες ή τα υπόλοιπα ματς του Champions League.Ε,δεν είναι το καλύτερο πράγμα να δεις ότι μπήκε γκολ στο ματς που παρακολουθείς και να δεις τη φάση αργότερα.Άλλωστε,αυτό είναι και το νόημα να βλέπεις ματς στο laptop.Και οι φωνές από τους γείτονες φυσικά και είναι θέμα.Είπαμε,αν δεν προστεθούν τα κανάλια που αναφέραμε,το περιεχόμενο του sport pack είναι ανούσιο.Αντίθετα,το περιεχόμενο του cinema pack είναι πολύ ανώτερο και νομίζω ότι τουλάχιστον στην παρούσα κατάσταση η υπηρεσία έχει νόημα μόνο για το συγκεκριμένο πακέτο.

Διαφωνω φιλε μου. Δε μπορει κανεις να πει πως οι φωνες των γειτονων ειναι που καθοριζουν την αθλητικη θεαση. Αν ειναι τοσο δυνατά, καλυτερα πηγαινε στο γειτονα να το δεις ;) . Βλεπω πως προτιμας το κινηματογραφικο περιεχομενο. Η αληθεια ομως ειναι πως το αθλητικό περιεχόμενο εχει την αποκλειστικότητα της ζωντανης μεταδοσης. Το κινηματογραφικό περιεχόμενο, όσο ανωτερο και αν ειναι (το οποιο ειναι αυστηρα υποκειμενικο απο μονο του), αν το παρακολουθεις στον υπολογιστη σου δεν ειναι τιποτα το οποιο δε μπορεις να κατεβασεις απο το ιντερνετ σε καλυτερη ποιοτητα σε ελαχιστο χρόνο. (παρακαλώ να λείψουν τα σχολια περι παράνομου κατεβάσματος-αρκετη υποκρισια εχει ο κοσμος ηδη..)

Σεβαστή η άποψή σου φίλε μου,όπως και η άποψη του καθενός.Η υπηρεσία όμως που συζητάμε είναι διαφορετικό πράγμα από τη συνδρομή που βλέπεις στην τηλεόρασή σου μέσω δορυφόρου.Κάνεις λάθος,δεν προτιμώ το κινηματογραφικό περιεχόμενο.Αν το προτιμούσα θα είχα συνδρομή σε αυτό.Επειδή όμως προτιμώ το αθλητικό περιεχόμενο,έχω συνδρομή με το sports pack.Είναι άλλο πράγμα όμως η χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας που συζητάμε στο laptop και άλλο η συνδρομητική τηλεόραση.Και για τους λόγους που εξήγησα,το περιεχόμενο του συγκεκριμένου πακέτου στην υπηρεσία αυτή είναι χωρίς ουσία.Το μόνο που έχει νόημα είναι η παρακολούθηση κάποιας αθλητικής εκπομπής.Το κινηματογραφικό περιεχόμενο,αν και για μένα μικρότερης σημασίας,έχει τη μοναδική ουσία στην συγκεκριμένη υπηρεσία.Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εξηγήσω.Πρέπει να προστεθούν τα κανάλια που αναφέραμε.

πως μπορω να τσεκαρω ποιες ειναι οι εγγεγραμενες μου συσκευες στην υπηρεσια???

Ακριβώς αυτό είναι το θέμα.Η καθυστέρηση αυτή είναι τεράστια.Που για τους λόγους που αναφέρεις θα πρέπει να είσαι αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο.Ειδικά για τα αθλητικά γεγονότα που έχει η ΝΟΒΑ και κυρίως για το ποδόσφαιρο,παρακολουθώντας από το laptop σίγουρα θα θες να δεις πόσο είναι οι άλλοι ελληνικοί αγώνες ή τα υπόλοιπα ματς του Champions League.Ε,δεν είναι το καλύτερο πράγμα να δεις ότι μπήκε γκολ στο ματς που παρακολουθείς και να δεις τη φάση αργότερα.Άλλωστε,αυτό είναι και το νόημα να βλέπεις ματς στο laptop.Και οι φωνές από τους γείτονες φυσικά και είναι θέμα.Είπαμε,αν δεν προστεθούν τα κανάλια που αναφέραμε,το περιεχόμενο του sport pack είναι ανούσιο.Αντίθετα,το περιεχόμενο του cinema pack είναι πολύ ανώτερο και νομίζω ότι τουλάχιστον στην παρούσα κατάσταση η υπηρεσία έχει νόημα μόνο για το συγκεκριμένο πακέτο.

Πιστεύω ότι κανεις πολυ ντόρο για το τίποτα. Έχεις δει πολλα streaming να συμβαδίζουν με το live?
Δεν σου είπε κανεις να αποκοπεις απο κανέναν. Οταν έβλεπες το ΕΡΤ HD, είχες κλειδαμπαρωθει στο σπίτι σου για να μην ακούς τις ζητώ κραυγές του γείτονα που έβλεπε την ΝΕΤ;
Αν έβλεπες την ΝΕΤ μέσω Νοβα, και ο γείτονας την επίγεια η το ψηφιακό, βλέπατε όλοι ταυτόχρονα;
Μην γινόμαστε υπερβολικοί χωρίς λόγο και αιτία.

πως μπορω να τσεκαρω ποιες ειναι οι εγγεγραμενες μου συσκευες στην υπηρεσια???

Δεν μπορείς να το δεις κάπου συγκεκριμένα, απλα απο εκεί που έκανες login να ξέρεις ότι ειναι ήδη registered .

Last edited by a moderator:
Πιστεύω ότι κανεις πολυ ντόρο για το τίποτα. Έχεις δει πολλα streaming να συμβαδίζουν με το live?
Δεν σου είπε κανεις να αποκοπεις απο κανέναν. Οταν έβλεπες το ΕΡΤ HD, είχες κλειδαμπαρωθει στο σπίτι σου για να μην ακούς τις ζητώ κραυγές του γείτονα που έβλεπε την ΝΕΤ;
Αν έβλεπες την ΝΕΤ μέσω Νοβα, και ο γείτονας την επίγεια η το ψηφιακό, βλέπατε όλοι ταυτόχρονα;
Μην γινόμαστε υπερβολικοί χωρίς λόγο και αιτία.
Δεν χρειάζεται να το παίρνεις προσωπικά.Τη γνώμη μου λέω.Δεν κάνω κανένα ντόρο,ούτε γίνομαι υπερβολικός χωρίς λόγο και αιτία.Δεν συνηθίζω να βλέπω κάποιο ματς streaming.Σε streaming έχω παρακολουθήσει (κάθε χρόνο) και με συνδρομή μάλιστα NBA playoffs.Φυσικά εκεί δεν τίθεται το θέμα της καθυστέρησης,ούτε και με ενδιαφέρει.Τώρα αν για σένα είναι το ίδιο τα 2 δευτερόλεπτα καθυστέρηση(που είχε η ΕΡΤ HD σε σχέση με την ψηφιακή) με το σχεδόν 1 λεπτό,τότε τι να σου πω?Έχεις δίκιο,κάνω πολύ ντόρο για το τίποτα.Επαναλαμβάνω,χωρίς την πρόσθεση των καναλιών που αναφέρθηκε πριν,η υπηρεσία δεν έχει σχεδόν κανένα νόημα για το αθλητικό της περιεχόμενο.

Βασικα η νοβα πως μπορει να ειναι καλυμενη οτι καποιος δεν θα δωσει τον κωδικο του σε καποιον τριτο ο οποιος δεν εχει ουτε καν νοβα και θα βλεπει μεσα απο το nova go?

@malakudi δεν ειναι εφικτό το 1 ή 2 μέρες πίσω. Απαιτεί τεράστιο storage ,εγω το βλέπω ανούσια.
Ναι να εμπλουτιστεί με κανάλια, αλλα φαντάζομαι ότι ειναι καθαρό θέμα δικαιωμάτων.

30 κανάλια στα 5 Mbps με 48 ώρες εγγραφή είναι:
30 * 5 * 48 * 60 * 60 = 25920000 Μbit / 8 = 3240000 ΜΒ / 1024 = 3164 GB / 1024 = 3,08 TB. Ε δε το λες και τεράστιο storage, όταν για στο σπίτι μου έχω ένα RAID-5 με 6 * 2 ΤΒ δίσκους με 10 ΤΒ ενεργή χωρητικότητα.

Status
Not open for further replies.