Η καθυστέρηση είναι μεγάλη στα αθλητικά.
Από εκεί και πέρα αν βάλει και τα κανάλια που είπαμε είναι μια καλή multiview λύση ειδικά τα απογεύματα και τα βραδυνά του σ/κ που συμπίπτουν πολλά γεγονότα.
Οι 2 συσκευές είναι λίγες αν σκεφτείς ότι οι πιο πολύ έχουν τουλάχιστον ένα laptop και μια android ή ios συσκευή.
Μιλάμε για 1 λεπτό καθυστέρηση, αν δεν έισαι καρφωμένος στο ράδιο, ή δεν ακούς τα επιφωμήματα ή τις αποδοκιμασίες από τους γείτονες που βλέπουν κανονικά τον αγώνα, δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το θέμα.
Ακριβώς αυτό είναι το θέμα.Η καθυστέρηση αυτή είναι τεράστια.Που για τους λόγους που αναφέρεις θα πρέπει να είσαι αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο.Ειδικά για τα αθλητικά γεγονότα που έχει η ΝΟΒΑ και κυρίως για το ποδόσφαιρο,παρακολουθώντας από το laptop σίγουρα θα θες να δεις πόσο είναι οι άλλοι ελληνικοί αγώνες ή τα υπόλοιπα ματς του Champions League.Ε,δεν είναι το καλύτερο πράγμα να δεις ότι μπήκε γκολ στο ματς που παρακολουθείς και να δεις τη φάση αργότερα.Άλλωστε,αυτό είναι και το νόημα να βλέπεις ματς στο laptop.Και οι φωνές από τους γείτονες φυσικά και είναι θέμα.Είπαμε,αν δεν προστεθούν τα κανάλια που αναφέραμε,το περιεχόμενο του sport pack είναι ανούσιο.Αντίθετα,το περιεχόμενο του cinema pack είναι πολύ ανώτερο και νομίζω ότι τουλάχιστον στην παρούσα κατάσταση η υπηρεσία έχει νόημα μόνο για το συγκεκριμένο πακέτο.
πως μπορω να τσεκαρω ποιες ειναι οι εγγεγραμενες μου συσκευες στην υπηρεσια???
Δεν χρειάζεται να το παίρνεις προσωπικά.Τη γνώμη μου λέω.Δεν κάνω κανένα ντόρο,ούτε γίνομαι υπερβολικός χωρίς λόγο και αιτία.Δεν συνηθίζω να βλέπω κάποιο ματς streaming.Σε streaming έχω παρακολουθήσει (κάθε χρόνο) και με συνδρομή μάλιστα NBA playoffs.Φυσικά εκεί δεν τίθεται το θέμα της καθυστέρησης,ούτε και με ενδιαφέρει.Τώρα αν για σένα είναι το ίδιο τα 2 δευτερόλεπτα καθυστέρηση(που είχε η ΕΡΤ HD σε σχέση με την ψηφιακή) με το σχεδόν 1 λεπτό,τότε τι να σου πω?Έχεις δίκιο,κάνω πολύ ντόρο για το τίποτα.Επαναλαμβάνω,χωρίς την πρόσθεση των καναλιών που αναφέρθηκε πριν,η υπηρεσία δεν έχει σχεδόν κανένα νόημα για το αθλητικό της περιεχόμενο.Πιστεύω ότι κανεις πολυ ντόρο για το τίποτα. Έχεις δει πολλα streaming να συμβαδίζουν με το live?
Δεν σου είπε κανεις να αποκοπεις απο κανέναν. Οταν έβλεπες το ΕΡΤ HD, είχες κλειδαμπαρωθει στο σπίτι σου για να μην ακούς τις ζητώ κραυγές του γείτονα που έβλεπε την ΝΕΤ;
Αν έβλεπες την ΝΕΤ μέσω Νοβα, και ο γείτονας την επίγεια η το ψηφιακό, βλέπατε όλοι ταυτόχρονα;
Μην γινόμαστε υπερβολικοί χωρίς λόγο και αιτία.
@malakudi δεν ειναι εφικτό το 1 ή 2 μέρες πίσω. Απαιτεί τεράστιο storage ,εγω το βλέπω ανούσια.
Ναι να εμπλουτιστεί με κανάλια, αλλα φαντάζομαι ότι ειναι καθαρό θέμα δικαιωμάτων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.