NovaGO

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σε ολους !! Προσπαθησα να χρησιμοποιησω το Nova Go μεσω ενος android media Tv stick που εχω ,αλλα δεν καταφερα να δω stream. Αυτη η συσκευη τωρα θεωρειται μια απο τις δυο εγγεγραμμενες?

Οχι. Για να δηλωθει πρεπει να φτασεις στο σημειο να βαλεις ονομα χρηστη και κωδικό. Αυτό το κάνεις μετα που κάνεις εγκατασταση το plugin, κατι το οποιο δεν ειναι δυνατο να γίνει σε μη (καθεστωτική) παραθυροσυσκευή..

Last edited:
Δυστυχως εφτασα μεχρι εκεινο το σημειο. Δηλαδη εκανα το πρωτο login , και αφου επελεξα ενα stream μου βγηκε το παραθυρο που ζηταει username και password. Απλα δεν ξεκινησε ποτε το stream....Βεβαια δεν εκανα εγκαταστση του plugin ,βασικα δεν μου βγηκε καν τετοιο μηνυμα/παραθυρο ,δεν ξερω αν αυτο σημαινει κατι.

Last edited:
Μετα αυτο το login, σε βγαζει σε ενα δευτερο login οπου κανεις κατι σαν δημιουργια λογαριασμού χρήστη. Σαν user σου βγαζει admin απο default και βαζεις καποιο κωδικό εσυ. Αν το εκανες και αυτο, μαλλον εχει δηλωθει.

Παιδιά θέλω την βοήθειά σας.Εγώ γράφτηκα στην υπηρεσία από τις 5 Ιουλίου.Μέχρι πριν απο μια εβδομάδα όλα καλά.Αναγκάσθηκα να κάνω format στο pc και από τότε μου λέει ότι έχω ξεπεράσει τις δύο συσκευές και πρέπει να σβήσω μία.Μετά από ένα email που έστειλα πριν από λίγο με πήραν τηλ.και μου είπαν ότι φαίνονται καταχωρημένες περισσότερες από δύο συσκευές και ότι πρέπει να μπώ στο profil μου και να σβήσω μία συσκευή.Προσπάθησα αλλά δεν ξέρω πως γίνεται.Ευχαριστώ πολύ αν ξέρει κάποιος

Απο τη σελιδα τους:

17. Θέλω να καταγράψω /αντικαταστήσω μια συσκευή μου, τι πρέπει να κάνω;
Με βάση την Πολιτική Ορθής Χρήσης της υπηρεσίας η ανανέωση συσκευών επιτρέπεται μια φορά κάθε 2 μήνες. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε καλέστε στο 18345, επιλέγοντας την Τεχνική Υποστήριξη (αστική χρέωση/λεπτό).

Προφανως πρεπει να παρεις. Αυτο αφορα παλαιοτερη συζητηση, δεν ειναι (μονο) η mac address που καταγραφει. Εκανα αλλαγες και στο ονομα χρηστη αλλα ουτε ετσι. Το μονο που δε μπορουσα να τσεκαρω ειναι το serial και η εκδοση των windows. Αν μπορεις πες μας αν εβαλες ιδια εκδοση windows με ιδιο serial και ιδιο windows account name.

Τα γνωρίζω αυτά και μίλησα μαζί τους και αυτοί μου το είπαν.Εγκατέστησα win 7 32 bit με ιδιο windows account name.Αλλά και αυτό να κατέγραφε σαν χωριστή συσκευή θα είχα 2 συσκευές οπότε θα έπαιζε.(Μέχρι και 2 επιτρέπεται).Εκείνο που μου είπαν επί λέξει "μπες στο προφιλ σου και σβήσε μια συσκευή.

Aν δεν το ειχες βαλει σε δευτερο υπολογιστη ηδη, τοτε ειναι περιεργο. Να σε ρωτησω. Εβαλες τα ιδια ακριβως win που ειχες και πριν, με το ιδιο serial number; Κατι που αρχιζω να σκεφτομαι, ειναι μηπως και το plugin καταχωρει εκτος των αλλων τον ΟΕΜ του υπολογιστη.

Last edited:
Πάντως είναι η καλύτερη κίνηση που έχει κάνει η nova τα τελευταία χρόνια και μάλιστα χωρίς έξτρα χρέωση.

Για δωστε λιγο βοηθεια παιδια: εχω κανει εγγραφη σε ενα λαπτοπ και ολα ειναι οκ.Σημερα κανω εγκατασταση σε ενα δευτερο λαπτοπ ολα τα απαραιτητα και με βγαζει σε φαση που μου ζηταει σε διαφορετικα πεδια : ονομα και κωδικο. Στο πρωτο λαπτοπ μου ζηταει μονο κωδικο τον βαζω και ολα οκ. Εδω τι παιζει;

Στο πρωτο δημιουργησες λογαριασμό. Στο δευτερο login του δευτερου υπολογιστη πρεπει να βαλεις username: admin kai password τον κωδικο που εβαλες στον πρωτο υπολογιστη

Thanks για την γρηγορη απαντηση σου , το εχω κανει αυτο αλλα δεν εχω αποτελεσμα.

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα,

Πρώτο POST :)

Λογικά και στα 2 laptop βάζεις username και password και μετά σου ζητάει το pin. Μάλλον στο πρώτο laptop του έχεις πει να συνδέεται αυτόματα και έτσι σου ζητάει μόνο το Pin. Το username και password είναι αυτά που σου ήρθαν στο SMS όταν έκανες την εγγραφή.

edit. Το Pin αν δεν το έχεις αλλάξει είναι το ίδιο με το password.

Ναι , ακριβως ετσι ειναι οπως τα γραφεις.Τελικα μπηκα με τους κωδικους που ηρθαν με το sms και μετα με το pin που ηδη ειχα.Δυστυχως τωρα υπαρχει αλλο προβλημα : Οταν παταω για να δω εικονα στο live , μου βγαζει μυνημα οτι "καποιο προβλημα με αυτη τη σελιδα αναγκασε τον internet explorer να κλεισει και να ανοιξει ξανα την σελιδα".Οσο κι αν προσπαθει ομως δεν ανοιγει.Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει;Εχω win 7 home με απενεργοποιημενα cookies και IE 9 και στο πρωτο λαπτοπ βλεπω κανονικα εικονα χωρις κανενα προβλημα.

Στον explorer ειχα κ εγω θεμα (osx με virtualbox win7 pro x64). O firefox μου δουλευει απροβληματιστα, αν κ θερμαινεται πολυ..

Σωστά. Chrome/Firefox δοκίμασες? Μήπως έχεις κάποιο antivirus και σε μπλοκάρει?

Παρεμπιπτόντως σχετικά με την προηγούμενη συζήτηση για το catchup, σε κάποια LiveTV έχει μέχρι και 7 μέρες ιστορικό.
Είναι με εικονίδια με καμερούλα ανά πρόγραμμα που έχει παίξει, επιπλέον των 2 ωρών στο slide.

Σωστά. Chrome/Firefox δοκίμασες? Μήπως έχεις κάποιο antivirus και σε μπλοκάρει?

Παρεμπιπτόντως σχετικά με την προηγούμενη συζήτηση για το catchup, σε κάποια LiveTV έχει μέχρι και 7 μέρες ιστορικό.
Είναι με εικονίδια με καμερούλα ανά πρόγραμμα που έχει παίξει, επιπλέον των 2 ωρών στο slide.
Δεν παιζει για το antivirus.Μαλλον θα δοκιμασω με chrome.

Το Novasports Highlights δεν ανοίγει στο NovaGo σε Cinema Pack, ενώ στο δορυφορικό ανοίγει.

Status
Not open for further replies.