Το έλυσες τελικά αυτό ? Γιατι μου εχει συμβεί ακριβώς το ίδιο πράγμα και δεν ξέρω τι να κάνω...............
Δυστυχώς, τίποτα δεν έχω καταφέρει να λύσω και μάλιστα όχι σε έναν, αλλά σε 2 Η/Υ που έχω στην κάτοχή μου κι έτσι δεν έχω δει καθόλου το NovaGO μέχρι σήμερα. Πάντως, δεν χάνεις κάτι, δοκιμάζοντας να επικοινωνήσεις μαζί τους μήπως και βρεις την άκρη. Μπορεί να σταθείς πιο τυχερός από εμένα.
Σταμάτησα να το αναφέρω στο forum, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν είχα πάρει κάποια απάντηση που να βοηθάει την κατάσταση, ενώ παράλληλα είμαι από τότε σε διαρκή επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της nova, ενίοτε και της forthnet μήπως και βρεθεί τι φταίει. Δεν τους πήρα τηλ. γιατί δεν είχε νόημα να περιμένω με τις ώρες στην αναμονή, αλλά τους έστειλα αναλυτικό e-mail με screenshots κτλ. στο
[email protected] και με έπαιρναν αυτοί τηλ.
Το κακό είναι, ότι τα παιδιά στη Nova (τα οποία είναι πολύ φιλικά και εξυπηρετικά), έχουν μεν γνώσεις πάνω σε Η/Υ, αλλά δεν είναι αυτοί που έχουν δημιουργήσει/σχεδιάσει το πρόγραμμα, οπότε δεν μπορούν να εξετάσουν εξειδικευμένα το κάθε πρόβλημα που δημιουργείται. Έτσι, σου δίνουν οδηγίες/συμβουλές που ένας μέσος χρήστης, ο οποίος ξέρει 10 πράγματα πάνω στους Η/Υ, τα έχει σκεφτεί και κάνει ήδη από μόνος του και παράλληλα προωθούν το πρόβλημα στην εταιρεία (μάλλον του εξωτερικού) για να πάρουν επιπλέον απαντήσεις, κατευθυντήριες οδηγίες.
Ενημερωτικά, έχουν γίνει οι παρακάτω βασικές δοκιμές [ίσως να ξεχνάω κάτι τώρα που γράφω]:
- Έλεγχος αν είναι ενημερωμένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία στους Η/Υ (π.χ. flash player κτλ.)
- Χρήση και των 3 browsers (Firefox, Chrome, I.E.)
- Απεγκατάσταση του plugin και επανεγκατάσταση, αφού πρώτα απενεργοποιηθούν το antivirus και το firewall.
- Προβολή της υπηρεσίας με απενεργοποιημένα το antivirus και το firewall.
- Απεγκατάσταση κάποιων προγραμμάτων που θα μπορούσαν να δημιουργούν πρόβλημα.
- Απενεργοποίηση του Adblocker στον ένα από τους 2 υπολογιστές που χρησιμοποιώ.
- Αλλαγή του αρχικού pin που μου είχε σταλεί από τη nova με sms.
- Ολιγόλεπτη αλλαγή του προφίλ μου στη γραμμή του internet (από τεχνικό της forthnet) μήπως και φταίει το δίκτυό μου.
- Δοκιμή σε άλλο δίκτυο (πήγα σε γείτονά μου και στο πατρικό μου που δεν είναι καν forthnet), για τον ίδιο λόγο.
- Δοκιμή με άλλο router, μήπως και φταίει αυτό που χρησιμοποιώ ή κάποιο υπάρχων nat restriction, port forward κτλ.
Αξίζει να σημειώσω ότι κάποια στιγμή μου έστειλαν ένα αρχείο που το περνάς στη registry (μητρώο) και αφού τρέξεις την εφαρμογή, σου δημιουργεί κάποια logs. Τους απέστειλα πίσω τα logs, θεωρώντας πλέον σχεδόν σίγουρο ότι από εκεί θα βρουν τι είναι αυτό που κάνει conflict με την εφαρμογή και την κρασάρει, αλλά ποτέ δεν πήρα απάντηση γι' αυτά και προφανώς δεν βρέθηκε η λύση.
Στην τελευταία επικοινωνία μας, αφού με ρώτησαν για άλλη μια φορά αν έχω κάνει κάποια από τα πράγματα που ήδη είχαμε κάνει στο παρελθόν και ανέφερα παραπάνω, μου είπαν στο τέλος γενικά και αόριστα ότι φταίνε οι Η/Υ μου και να πάω σε κάποιον τεχνικό υπολογιστών για να τους ελέγξουν και να βρουν τι δημιουργεί το πρόβλημα. Δηλαδή, δεν φταίει το plugin τους που έχει bugs και κρασάρει με ιδιαίτερη ευκολία, αλλά οι υπολογιστές μου, που κατά τ' άλλα λειτουργούν άψογα με όποια εφαρμογή κι αν έχω εγκαταστήσει μέχρι σήμερα :SFGSFGSF:
Μα αυτή δεν είναι η έννοια της δοκιμαστικής περιόδου της εφαρμογής; Ώστε να βρεθούν τα διάφορα bugs και να λυθούν. Λόγω καύσωνα, δεν είχα το κουράγιο ούτε και να αντιδράσω και εκεί κάπου κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να βρω άκρη και εγκατέλειψα... Άρα το NovaGO δεν είναι για όλους και είναι κάτι σαν το Τζόκερ, δηλαδή, "αν σου κάτσει"!!!
Μηπως εχετε βαλει κανενα plugin που κοβει pop-up's κτλ σαν το adblock? Κατι το οποιο δεν ανεφερα στο δικο μου review ειναι πως με το που εβαζα τον κωδικο του admin και εμπαινε στη σελιδα, πατουσα για αναπαραγωγη, εβγαζε το παραθυρο αναπαραγωγης και μετα κρεμαγε το plugin για καμποσα δευτερολεπτα. Εμφανιζε ενα μηνυμα πως εχει καποιο θεμα το plugin και αν θελω να συνεχιστει η δεσμη ενεργειων (ή καπως ετσι ηταν το μηνυμα). Πατουσα να συνεχιστει, μετα πατουσα το κουμπι για να με βγαλει στο κεντρικο μενου και στη συνεχεια, για δευτερη φορά πατουσα το καναλι για αναπαραγωγη. Τοτε επαιζε.. Hope it helps
Μακάρι να ήταν αυτό που αναφέρεις. Συνήθως αυτό (με τη δέσμη ενεργειών) συμβαίνει όταν κρασάρει στιγμιαία κάποιο plugin/extension κτλ. τραβάει όλους τους πόρους του συστήματος κι έτσι δυσκολεύεται να λειτουργήσει, οπότε εύλογα σε μια δεύτερη/τρίτη πρόσπαθεία παίζει κανονικά. Καλά έκανες όμως και το πρότεινες.
Στη δική μου περίπτωση βγαίνει διαφορετικό μήνυμα λάθους, ότι το WebTV PC Plugin NPDLL είναι απασχολημένο ή έχει σταματήσει να αποκρίνεται κτλ.