NovaGO

Status
Not open for further replies.
Αυτες ειναι συνδεσεις! ;) :Banane0::Banane0: Ναι, απο εξωτερικο μονο με vpn και καλό.. απλοι proxies σερνονται.

Ναι το έχω υπόψη μου, είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα ένα καλό, αλλά ήταν για Αγγλία (sky UK).
Ξέρει κάποιος να μου στείλει με pm κάτι δοκιμασμένο για Ελλάδα;

Παίζεις με τον πόνο μου ε;

Ελα τωρα, οπως λέει και ο πρωθυπουργος μας θα ερθουν καλυτερες μερες! ;)

Για vpn γνωριζω ατομα που χρησιμοποιουσαν το hidemyass αλλα δε μπορω να προσφερω προσωπικη αποψη.

Ναι,είναι υπερβολικά χαμηλά.Αν κάθεσαι σε μπαλκόνι,δεν ακούς τίποτα.

Και κάποια στιγμή κόλλησε στον αγώνα του Ολυμπιακού την Κυριακή και όταν επανήλθε για ένα λεπτό η εικόνα ήταν άθλια.
Το Ε θα το βάλουνε ή κάνα fox?

εχω βαλει το novago σε ενα dell λαπτοπ με windows 7 64bit και δεν εχω ηχο ουτε με τον chrome ουτε με explorer.εχω κανει update στους browsers στη java στο flash player και τιποτα.εχετε καμια ιδεα;μουχουν σπασει τα νευρα.

Ας γράψω κι εγώ αναλυτικά την εμπειρία μου από τη μέχρι στιγμής αποτυχημένη προσπάθεια να δοκιμάσω τη νέα υπηρεσία.
Έκανα την εγγραφή και αφού επιβεβαίωσα το e-mail μου, ο κωδικός ήρθε με sms σε δευτερόλεπτα.
Άρα, κάποια παιδιά που παραπονιούνται ότι δεν έχουν πάρει μετά από ώρες/μέρες κωδικό, ίσως να μην πρόσεξαν ότι τους ήρθε e-mail που πρέπει πρώτα να επιβεβαιώσουν για να προχωρήσει η διαδικασία.

Κατά το τέλος της εγκατάστασης του plugin μου έβγαλε κι εμένα το ίδιο μήνυμα λάθους που εμφανίστηκε και στον Molto, όπως έχει ήδη ποστάρει εδώ, δηλαδή το "Your configuration of your computer is insufficient to play some media program".
Μου έκανε εντύπωση, γιατί το laptop έχει πολύ παραπάνω δυνατότητες από τις μίνιμουμ προδιαγραφές που αναφέρονται στα FAQ του novago (επεξεργαστική ισχύ, μνήμη κτλ.)
Έτσι, το αγνόησα και σκέφτηκα ότι κάτι θα λείπει από τα πρόσθετα, αφού το laptop μου προέρχεται από πρόσφατο format (windows 7 - 32μπιτα).
Φόρτωσα το portal με τον αγαπημένο μου firefox (v.22) και μου ζήτησε αναβάθμιση του adobe flash player και εξαίρεση στο τείχος προστασίας για το plugin, τα οποία και έκανα.
Επανεκκίνησα τον mozila, συνδέθηκα κανονικά, πήγα στο live tv και ό,τι κι αν επιλέξω (απ' οποιοδήποτε από τα κανάλια που προσφέρει live), φορτώνει κανονικά ο player, εμφανίζεται μετά από λίγο στο κάτω μέρος η ώρα που κυλάει κανονικά με τα δευτερόλεπτα, αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη και δεν υπάρχει ήχος!

Πρόσεξα λοιπόν στα faq ότι συμβατοί browsers είναι ο I.E. 8, I.E. 9 και ο Google Chrome. Θεώρησα ότι εκεί είναι το πρόβλημα (αν και κάποιος φίλος έχει ήδη γράψει ότι σ' αυτόν παίζει κανονικά στον firefox) και άνοιξα τον Ι.Ε. Μου ζήτησε κι εδώ αναβάθμηση του adobe flash player και εξαίρεση στο τείχος προστασίας, τα οποία και έκανα κανονικά και στο τέλος μου εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα με την ώρα να τρέχει κανονικά, αλλά μαύρη οθόνη. Έλεγξα τον Ι.Ε. και είδα ότι έχω τη version 10, οπότε σκέφτηκα ότι μπορεί να φταίει αυτό.

Έτσι εγκατέστησα και τον Google Chrome, ο οποίος αποτυγχάνει πλήρως. Δεν φτάνει καν στο σημείο που φτάνουν οι άλλοι 2 browsers, γιατί πατάω το play και δεν ξεκινάει καν να φορτώσει (buffering ή οτιδήποτε σχετικό) το live πρόγραμμα.

Δοκίμασα από περιέργεια την παραπλήσια υπηρεσία (webtv) μέσω της σελίδας novasports κι αυτή παίζει κανονικά σε όλους τους browsers.

Άρα, φαίνεται να ισχύει το πρόβλημα/ασυμφωνία με το plugin (το γενικό και αόριστο μήνυμα λάθους που εμφανίστηκε στην εγκατάσταση) και δεν ξέρω τι είναι αυτό που το προκαλεί ή πώς να το διορθώσω. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ή υπάρχει κάποιος άλλος φίλος που να είχε το ίδιο πρόβλημα και να το διόρθωσε;
Γιατί, αν είναι να πάρω τηλ. στη nova και να περιμένω μισή ώρα να πιάσω γράμμη, ζήτω που καήκαμε...

Το έλυσες τελικά αυτό ? Γιατι μου εχει συμβεί ακριβώς το ίδιο πράγμα και δεν ξέρω τι να κάνω...............

Μηπως εχετε βαλει κανενα plugin που κοβει pop-up's κτλ σαν το adblock? Κατι το οποιο δεν ανεφερα στο δικο μου review ειναι πως με το που εβαζα τον κωδικο του admin και εμπαινε στη σελιδα, πατουσα για αναπαραγωγη, εβγαζε το παραθυρο αναπαραγωγης και μετα κρεμαγε το plugin για καμποσα δευτερολεπτα. Εμφανιζε ενα μηνυμα πως εχει καποιο θεμα το plugin και αν θελω να συνεχιστει η δεσμη ενεργειων (ή καπως ετσι ηταν το μηνυμα). Πατουσα να συνεχιστει, μετα πατουσα το κουμπι για να με βγαλει στο κεντρικο μενου και στη συνεχεια, για δευτερη φορά πατουσα το καναλι για αναπαραγωγη. Τοτε επαιζε.. Hope it helps

για το δικο μου προβλημα με τον ηχο να γραψω οτι το προβλημα ηταν ενα προσθετω software της dell για τον ηχο που εκανα uninstall και ολα οκ.

Εγω εκανα φορματ στο λαπτοπ και δεν με αφηνει τωρα να μπω στο novago πηρα τηλ αλλα βαρεθηκα να περιμενω καμια ωρα, θα τους παρω αλλη στιγμη να δω τι θα μου πουν.

Το έλυσες τελικά αυτό ? Γιατι μου εχει συμβεί ακριβώς το ίδιο πράγμα και δεν ξέρω τι να κάνω...............
Δυστυχώς, τίποτα δεν έχω καταφέρει να λύσω και μάλιστα όχι σε έναν, αλλά σε 2 Η/Υ που έχω στην κάτοχή μου κι έτσι δεν έχω δει καθόλου το NovaGO μέχρι σήμερα. Πάντως, δεν χάνεις κάτι, δοκιμάζοντας να επικοινωνήσεις μαζί τους μήπως και βρεις την άκρη. Μπορεί να σταθείς πιο τυχερός από εμένα.

Σταμάτησα να το αναφέρω στο forum, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν είχα πάρει κάποια απάντηση που να βοηθάει την κατάσταση, ενώ παράλληλα είμαι από τότε σε διαρκή επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της nova, ενίοτε και της forthnet μήπως και βρεθεί τι φταίει. Δεν τους πήρα τηλ. γιατί δεν είχε νόημα να περιμένω με τις ώρες στην αναμονή, αλλά τους έστειλα αναλυτικό e-mail με screenshots κτλ. στο [email protected] και με έπαιρναν αυτοί τηλ.

Το κακό είναι, ότι τα παιδιά στη Nova (τα οποία είναι πολύ φιλικά και εξυπηρετικά), έχουν μεν γνώσεις πάνω σε Η/Υ, αλλά δεν είναι αυτοί που έχουν δημιουργήσει/σχεδιάσει το πρόγραμμα, οπότε δεν μπορούν να εξετάσουν εξειδικευμένα το κάθε πρόβλημα που δημιουργείται. Έτσι, σου δίνουν οδηγίες/συμβουλές που ένας μέσος χρήστης, ο οποίος ξέρει 10 πράγματα πάνω στους Η/Υ, τα έχει σκεφτεί και κάνει ήδη από μόνος του και παράλληλα προωθούν το πρόβλημα στην εταιρεία (μάλλον του εξωτερικού) για να πάρουν επιπλέον απαντήσεις, κατευθυντήριες οδηγίες.

Ενημερωτικά, έχουν γίνει οι παρακάτω βασικές δοκιμές [ίσως να ξεχνάω κάτι τώρα που γράφω]:
- Έλεγχος αν είναι ενημερωμένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία στους Η/Υ (π.χ. flash player κτλ.)
- Χρήση και των 3 browsers (Firefox, Chrome, I.E.)
- Απεγκατάσταση του plugin και επανεγκατάσταση, αφού πρώτα απενεργοποιηθούν το antivirus και το firewall.
- Προβολή της υπηρεσίας με απενεργοποιημένα το antivirus και το firewall.
- Απεγκατάσταση κάποιων προγραμμάτων που θα μπορούσαν να δημιουργούν πρόβλημα.
- Απενεργοποίηση του Adblocker στον ένα από τους 2 υπολογιστές που χρησιμοποιώ.
- Αλλαγή του αρχικού pin που μου είχε σταλεί από τη nova με sms.
- Ολιγόλεπτη αλλαγή του προφίλ μου στη γραμμή του internet (από τεχνικό της forthnet) μήπως και φταίει το δίκτυό μου.
- Δοκιμή σε άλλο δίκτυο (πήγα σε γείτονά μου και στο πατρικό μου που δεν είναι καν forthnet), για τον ίδιο λόγο.
- Δοκιμή με άλλο router, μήπως και φταίει αυτό που χρησιμοποιώ ή κάποιο υπάρχων nat restriction, port forward κτλ.

Αξίζει να σημειώσω ότι κάποια στιγμή μου έστειλαν ένα αρχείο που το περνάς στη registry (μητρώο) και αφού τρέξεις την εφαρμογή, σου δημιουργεί κάποια logs. Τους απέστειλα πίσω τα logs, θεωρώντας πλέον σχεδόν σίγουρο ότι από εκεί θα βρουν τι είναι αυτό που κάνει conflict με την εφαρμογή και την κρασάρει, αλλά ποτέ δεν πήρα απάντηση γι' αυτά και προφανώς δεν βρέθηκε η λύση.

Στην τελευταία επικοινωνία μας, αφού με ρώτησαν για άλλη μια φορά αν έχω κάνει κάποια από τα πράγματα που ήδη είχαμε κάνει στο παρελθόν και ανέφερα παραπάνω, μου είπαν στο τέλος γενικά και αόριστα ότι φταίνε οι Η/Υ μου και να πάω σε κάποιον τεχνικό υπολογιστών για να τους ελέγξουν και να βρουν τι δημιουργεί το πρόβλημα. Δηλαδή, δεν φταίει το plugin τους που έχει bugs και κρασάρει με ιδιαίτερη ευκολία, αλλά οι υπολογιστές μου, που κατά τ' άλλα λειτουργούν άψογα με όποια εφαρμογή κι αν έχω εγκαταστήσει μέχρι σήμερα :SFGSFGSF:

Μα αυτή δεν είναι η έννοια της δοκιμαστικής περιόδου της εφαρμογής; Ώστε να βρεθούν τα διάφορα bugs και να λυθούν. Λόγω καύσωνα, δεν είχα το κουράγιο ούτε και να αντιδράσω και εκεί κάπου κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να βρω άκρη και εγκατέλειψα... Άρα το NovaGO δεν είναι για όλους και είναι κάτι σαν το Τζόκερ, δηλαδή, "αν σου κάτσει"!!!

Μηπως εχετε βαλει κανενα plugin που κοβει pop-up's κτλ σαν το adblock? Κατι το οποιο δεν ανεφερα στο δικο μου review ειναι πως με το που εβαζα τον κωδικο του admin και εμπαινε στη σελιδα, πατουσα για αναπαραγωγη, εβγαζε το παραθυρο αναπαραγωγης και μετα κρεμαγε το plugin για καμποσα δευτερολεπτα. Εμφανιζε ενα μηνυμα πως εχει καποιο θεμα το plugin και αν θελω να συνεχιστει η δεσμη ενεργειων (ή καπως ετσι ηταν το μηνυμα). Πατουσα να συνεχιστει, μετα πατουσα το κουμπι για να με βγαλει στο κεντρικο μενου και στη συνεχεια, για δευτερη φορά πατουσα το καναλι για αναπαραγωγη. Τοτε επαιζε.. Hope it helps
Μακάρι να ήταν αυτό που αναφέρεις. Συνήθως αυτό (με τη δέσμη ενεργειών) συμβαίνει όταν κρασάρει στιγμιαία κάποιο plugin/extension κτλ. τραβάει όλους τους πόρους του συστήματος κι έτσι δυσκολεύεται να λειτουργήσει, οπότε εύλογα σε μια δεύτερη/τρίτη πρόσπαθεία παίζει κανονικά. Καλά έκανες όμως και το πρότεινες.

Στη δική μου περίπτωση βγαίνει διαφορετικό μήνυμα λάθους, ότι το WebTV PC Plugin NPDLL είναι απασχολημένο ή έχει σταματήσει να αποκρίνεται κτλ.

Έχεις κάποιο firewall/antivirus/antimalware ή ακόμα χειρότερα κάποιο trojan/malware/rootkit που εμποδίζει το plugin να τρέξει. Το plugin προσπαθεί να ανοίξει επικοινωνία προς τα έξω και λογικά σε εσένα δε τα καταφέρνει εξ' αιτίας των παραπάνω και γι' αυτό κολλάει.

Το plugin δεν τρέχει "αν σου κάτσει", έχουν γράψει τόσοι και τόσοι που το έχουν δοκιμάσει χωρίς πρόβλημα. Προφανώς έχεις κάτι στον Η/Υ σου που το κάνει να κολλάει.

Αλλαξα το pin ston admin λογαριασμο και το δεχτικε κανονικα. Στην επομενη προσπαθεια εισοδου στη σελιδα δεν μου την ανειγει και μου βγαζει λαθος pin ...ξερει κανεις να βοειθηση γιατι με το τηλ θα φαω καμια ωρα και δεν θα βγαλω ακρη το ξερω... ευχαριστω ( δεν μου ανειγει καν την σελιδα) απλα βγαζει λαθος pin...

@foufoutos Ειναι προφανως κατι που εχεις εγκαταστησει, ή ports που εχουν μεινει κλειστα (8080, 8001 κτλ). Δυστυχως φαινεται πως εχεις χρησιμοποιησει το μεγιστο επιτρεπομενο αριθμο υπολογιστων. Αν παρεις και τους ζητησεις να σου κανουν reset στα δηλωμενα μηχανηματα, κανε clean install windows σε ενα virtual machine και εκει δοκιμασε.

@koul1gr Δοκιμασε με αυτο που σου εδωσαν στο sms....

Το ανοιξα με αλλο εξπρορερ και αυτον τον κωδικο που λες και δουλεψε.μαλον ο κωδικος admin δεν αλαζει ..τη να πω δεν το ξαναπειραζω. ευχαριστω παντος

Last edited by a moderator:
Έχεις κάποιο firewall/antivirus/antimalware ή ακόμα χειρότερα κάποιο trojan/malware/rootkit που εμποδίζει το plugin να τρέξει. Το plugin προσπαθεί να ανοίξει επικοινωνία προς τα έξω και λογικά σε εσένα δε τα καταφέρνει εξ' αιτίας των παραπάνω και γι' αυτό κολλάει.
Όπως έγραψα και παραπάνω, έχει δοκιμαστεί η υπηρεσία με απενεργοποιημένα τα firewall/antivirus/antimalware (στο βασικό Η/Υ έχω και από τα τρία), ενώ επίσης έχω ορίσει όχι μόνο το .exe, αλλά όλο το φάκελο του plugin στις εξαιρέσεις τους. Παρόλα αυτά δεν έπαιξε. Με τόση προστασία στον Η/Υ μου, αλλά γνωρίζοντας και σε ποιες σελίδες μπαίνω ή ποια αρχεία ανοίγω, καθώς και με σύμμαχο το virutotal, θεωρώ επίσης απίθανο να έχω κάποιο trojan/malware/rootkit.

Επίσης, ο δεύτερος Η/Υ, χρησιμοποιείται αραιά κυρίως σαν media player, είναι μετά από πρόσφατο σχετικά format και έχει όλες κι όλες 7 εφαρμογές εγκατεστημένες με μόνο το antivirus και το firewall των windows 7. Ούτε εκεί έπαιξε και φυσικά σ' αυτόν αποκλείουμε παντελώς την πιθανότητα κάποιου trojan/malware/rootkit, αφού έχει μπει επιλεκτικά σε λιγότερες από 10 σελίδες από το format και μετά.
Το plugin δεν τρέχει "αν σου κάτσει", έχουν γράψει τόσοι και τόσοι που το έχουν δοκιμάσει χωρίς πρόβλημα. Προφανώς έχεις κάτι στον Η/Υ σου που το κάνει να κολλάει.
Ίσως να ήταν λίγο υπερβολικός ο όρος που χρησιμοποίησα, αφού σαφώς η πλειοψηφία των χρηστών καταφέρνει και βλέπει την υπηρεσία. Παρόλα αυτά, υπάρχουν αρκετά bugs και ήδη έχουν αναφέρει κάποια άτομα ότι έχουν παρόμοια προβλήματα μ' εμένα (κάποια από αυτά, βλέποντας το αναλυτικό post μου, μού έχουν γράψει σε p.m. και όχι δημόσια), ενώ κάποια άλλα έχουν αναφέρει ότι ενώ παρακολουθούν κανονικά, ξαφνικά κρασάρει το plugin και καταρρέει η υπηρεσία.

Εννοείται ότι κάτι στους Η/Υ μου κάνει διένεξη με το plugin και εμποδίζει την ομαλή λειτουργία, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα των Η/Υ μου, όπου κάθε άλλη εφαρμογή λειτουργεί άψογα αλλά πιθανόν κάποιο bug του WEB TV Plugin. Συνήθως, οι εταιρείες σε τέτοιες περιπτώσεις, σου ζητούν ένα HijackThis log file ή κάτι αντίστοιχο, για να δουν οι τεχνικοί τους αναλυτικά τι τρέχει στο background και να καταλάβουν τι εμποδίζει την ομαλή λειτουργία. Όταν λοιπόν μου έστειλαν το .reg file, και τους απέστειλα τα logs που δημιουργήθηκαν (δεν ξέρω πόσο αναλυτικά είναι τα συγκεκριμένα), θεώρησα ότι θα βρεθεί η λύση, αλλά αντί γι' αυτό, συνέβη ότι έγραψα στο προηγούμενο post μου.

Όπως και να έχει, σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
@foufoutos Ειναι προφανως κατι που εχεις εγκαταστησει, ή ports που εχουν μεινει κλειστα (8080, 8001 κτλ). Δυστυχως φαινεται πως εχεις χρησιμοποιησει το μεγιστο επιτρεπομενο αριθμο υπολογιστων. Αν παρεις και τους ζητησεις να σου κανουν reset στα δηλωμενα μηχανηματα, κανε clean install windows σε ενα virtual machine και εκει δοκιμασε.
Πουθενά δεν αναφέρεται ότι πρέπει ν' ανοίξουν κάποια συγκεκριμένα ports, αλλά ούτε και στις επικοινωνίες μου με τους τεχνικούς μού ζήτησαν κάτι αντίστοιχο. Δεν είναι λογικό να χρειάζεται port forwarding μια τέτοια υπηρεσία, αλλά κι αν χρειαζόταν, θα το έγραφαν ρητά στις οδηγίες τους, γιατί αλλιώς οι περισσότεροι δεν θα έβλεπαν, αφού πλέον χρησιμοποιούν routers (όχι modems).

Από εκεί και πέρα, μετά τις διακοπές, είναι στα σχέδιά μου, το δεύτερο Η/Υ να τον επαναφέρω στην αρχική λειτουργία του, αμέσως μετά το format (με ένα είδωλο που έχω σώσει) και να δοκιμάσω πάλι ή ακόμα και να του κάνω νέο format, στην ανάγκη και με άλλα windows (XP), για να δω τι θα γίνει. Στη δεύτερη περίπτωση, θα χρειαστώ φυσικά να μου κάνουν reset τις συσκευές.

Όμως, δεν είναι λύση αυτή. Δηλαδή, δεν είναι φυσιολογικό να πρέπει να κάνω format για να δω την υπηρεσία. Το φυσιολογικό είναι να στηθεί τόσο καλά το πρόγραμμα, ώστε να μπορεί, κάθε Η/Υ που έχει τις απαραίτητες προδιαγραφές, να παίξει την υπηρεσία κατευθείαν όπως είναι, με τις λιγότερες δυνατές παρενέργειες.

Last edited:
Δεν μιλάω για port forward, οσο για χειροκίνητο ανοιγμα σε πόρτες (ειναι κάπου στην ασφαλεια στο control panel-έχω καιρο να χρησιμοποιήσω windows..) Αυτό που σκέφτομαι ειναι πως ισως το plugin να ανοιγει καποιο/-α port στον υπολογιστη σου κατα την εγκατάσταση, κάτι που ίσως να μην επετρεψε firewall/antivirus που ετρεχε εκείνη τη στιγμή, με αποτελεσμα να εμεινε κλειστη η πορτα. Αν κανεις επανεγκατασταση ισως ειναι καλυτερο να κάνεις fresh install και όχι επαναφορά απο εικόνα-ελαχιστοποιείς τους "κινδυνους". Μη σε ανησυχεί για win-το εχω δοκιμάσει σε w7/w8 και λειτουργούσε. Συμφωνώ πάντως, ουτε κ εμενα μου αρεσει η υλοποιηση του site.

Status
Not open for further replies.