NovaGO

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους. Κατέβασα την εφαρμογή για ipad, έκανα login μια χαρά και παίζοντας επέλεξα μία ταινια. Μολις πάτησα το play μου ζήτησε pin - τι είναι αυτό?
Επισης, στη live TV δεν δείχνει κανένα κανάλι (¨???)
Ευχαριστώ

Αν δεν το έχεις αλλάξει είναι το ίδιο με το password. Τι υπηρεσία nova έχεις?

Η παράνοια της forthnet δεν έχει τελειωμό. Είχα ενεργοποιήσει το NOVAGO κανονικά. Παράλληλα είχα κάνει και αίτηση για μετάβαση στο 3play full με multiview (από forthnet+nova full pack με προνόμιο). Μετά από απίστευτη ταλαιπωρία και ατελείωτες αναμονές στο 18345, επιτέλους ενεργοποιήθηκε το νέο συμβόλαιο........

και παράλληλα μου μπλόκαραν το λογαριασμό μου στο NOVAGO. Παλεύω από το πρωί να βγάλω άκρη με το απίστευτο τηλεφωνικό τους κέντρο, αλλά μάταια. Έχω μιλήσει με 7 άτομα, έχω μείνει στην αναμονή για 1,5 ώρα και τώρα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο για να μου πουν τι πρέπει να κάνω....

ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ

Δε σου μπλοκαρε, μαλλον σου αλλαξαν αριθμό συνδρομητη. Εγινε κ στη δικη μου συνδεση οταν αλλαξα πακέτο. Παρε τους τηλ στο τεχνικό τμήμα (βγαινει πιο γρηγορα γραμμή και μπορεις να χαρακτηρίσεις και το προβλημα τεχνικης φυσεως) και πες τους να σου δωσουν το νεο αριθμό.

Κάνε απεγκατάσταση το nod32 (όχι απενεργοποίηση, απεγκατάσταση) και δοκίμασε πάλι. Το ίδιο και για το klite codec pack.
@foufoutos το nod32 δε κοβει κ πολλά. Σε αυτες τις περιπτωσεις πιο πολυ τα firewall και application control ειναι τα επικινδυνα. τα codec pack μου εχουν υπαρξει αμετρητες φορες υπευθυνα για προβληματα οποτε θα ξεκινουσα με αυτο.
Λοιπόν παιδιά, τελικά το nod32 την κάνει τη ζημιά και μπλοκάρει την εφαρμογή.
Με πλήρη απεγκατάσταση, λειτουργεί κανονικά το NovaGO.
Όταν είναι εγκατεστημένο, είτε βάζοντας κανόνα εξαίρεσης σε όλο το φάκελο του WEB TV, είτε απενεργοποιώντας το προσωρινά, το εμποδίζει να λειτουργήσει κι αυτό είναι εντελώς παράδοξο.
Το ακόμα πιο οξύμωρο είναι ότι στο μεσοδιάστημα έχω δοκιμάσει το NovaGO και σε Η/Υ φίλου μου που κι αυτός έχει nod32 (εγώ του έχω στήσει το μηχάνημα γιατί είναι άσχετος από αυτά) και σ' εκείνον έπαιζε κανονικά, χωρίς να χρειάζεται καν να δημιουργήσω κανόνα εξαίρεσης ή να το απενεργοποιήσω προσωρινά.

Οπότε, τι προτείνετε να κάνω από εδώ και στο εξής; Να εγκαταστήσω πάλι το nod32 και να στείλω support ticket στην eset, μήπως και μου βρουν λύση;
Μόνο, μην μου πείτε ν' αλλάξω antivirus, γιατί έχω αγορασμένη 2ετή συνδρομή!

Υ.Γ. Υποψιάζομαι ότι και στον κύριο Η/Υ μου, πάλι το nod32 θα φταίει, αλλά δεν τον πειράζω τώρα αυτόν, αφού άλλωστε εκεί δεν με καίει να βλέπω NovaGO.

Καλα και εσυ 2 χρονια; ;) Επανεγκατεστησε το με το novago να τρεχει.. με λιγη καλη τύχη θα το βάλει στις εξαιρεσεις για κοψιμο ;) Απο ο,τι διαβασα στο νετ το nod εχει γνωστα θεματα συμβατοτητας με java. Δοκιμασε να κανεις αυτο που σου λεει το λινκ

Ναι δεν έχει NovaCinema. Τα cinema είναι όλα τα VOD, δεν χρειάζεται live κανάλια για αυτά.

Καλα και εσυ 2 χρονια; ;) Επανεγκατεστησε το με το novago να τρεχει.. με λιγη καλη τύχη θα το βάλει στις εξαιρεσεις για κοψιμο ;) Απο ο,τι διαβασα στο νετ το nod εχει γνωστα θεματα συμβατοτητας με java. Δοκιμασε να κανεις αυτο που σου λεει το λινκ
Είναι συνδρομή για αρκετούς Η/Υ, οπότε η 2χρονη διάρκεια βολεύει οικονομικά ;)
Απ' ότι θυμάμαι, το nod32 μετά την εγκατάσταση ζητάει επανεκκίνηση του Η/Υ για να λειτουργήσει σωστά, οπότε η έξυπνη πατέντα που πρότεινες με το novago να τρέχει κατά την εγκατάσταση, δεν νομίζω να πιάσει.
Δεν ελπίζω και με την java να γίνει κάτι. Άσε δε που το link σου, αν κρίνω από τα screenshots, παραπέμπει σε κείμενο χρόνια πίσω όταν η java ήταν στην έκδοση 5 (τώρα έχουμε 7) και το nod32 στην έκδοση 3 ή 4 (τώρα έχουμε 6). Οπότε, σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά από τότε.

Δεν χάνω πάντως κάτι να το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία και να επανέλθω με νεώτερα...

Ούτε να σκεφτείς να αλλάξεις το nod. Είναι , για μένα, το καλύτερο και ελαφρύτερο antivirus. Το γιατί τώρα σου δημιουργεί το πρόβλημα, αυτό είναι ενα ζητούμενο. Έχει το απλο nod η το security suite (με firewall κλπ κλπ). Μήπως παίζει κάτι άλλο?

Για να μην παίζει με το nod απενεργοποιημένο , κάτι άλλο συμβαίνει.

Ούτε να σκεφτείς να αλλάξεις το nod. Είναι, για μένα, το καλύτερο και ελαφρύτερο antivirus.
Καλά, αυτό δεν το συζητάμε καν. Κι εγώ συμφωνώ απόλυτα! Το Nod32 το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια (από την έκδοση 3 και μετά) και δεν μ' έχει απογοητεύσει ποτέ!
Το γιατί τώρα σου δημιουργεί το πρόβλημα, αυτό είναι ενα ζητούμενο. Έχει το απλο nod η το security suite (με firewall κλπ κλπ). Μήπως παίζει κάτι άλλο?

Για να μην παίζει με το nod απενεργοποιημένο , κάτι άλλο συμβαίνει.
Το απλό χρησιμοποιώ, στο σκέτο antivirus στην τελευταία του έκδοση, την 6.0.316.0.
Ποτέ μου δεν χρησιμοποίησα την πλήρη σουίτα (security suite), γιατί παλιότερα είχα διαβάσει ότι είχε αρκετές "δυστροπίες" κι επιπλέον δεν μου χρειάζεται.
Οπότε, πραγματικά, είναι πάρα πολύ παράδοξο που το απλό antivirus δημιουργεί τέτοιο θέμα και δεν λύνεται ούτε με τον κανόνα εξαίρεσης, ούτε με την προσωρινή απενεργοποίηση. Γι' αυτό και δεν είχα σκεφτεί να το απεγκαταστήσω και να δοκιμάσω το novago, αφού θεωρούσα ότι αρκούσαν οι παραπάνω ενέργειες.

Επίσης, αν μου συνέβαινε μόνο στο βασικό Η/Υ που έχει δεκάδες εφαρμογές και επιπλέον προγράμματα προστασίας (firewall, antimalware κτλ.) θα έλεγα ότι ο συνδυασμός αυτών δημιουργεί κάποια διένεξη. Αλλά όπως παρέθεσα και προχθές, στο δεύτερο pc που χρησιμοποιώ, είναι ελάχιστες οι εγκατεστημένες εφαρμογές για να έχω τέτοιο πρόβλημα.

Το ζητούμενο τώρα είναι τι κάνω από εδώ και στο εξής... Να στείλω support ticket στην eset? Να μιλήσω με τη nova μήπως κι αυτοί βρουν μια άκρη;
Πραγματικά, δεν ξέρω...
Θα κάνω και το πείραμα που πρότεινε ο kostikos κι ελπίζω να φανώ τυχερός!
Microsoft security essentials είναι το μόνο που εγκαθιστώ.
Αν δεν είχα πληρωμένο το nod32, θα μπορούσα ίσως να προβώ και σε μια τέτοια απέλπιδα λύση, προκειμένου να μην αφήσω τον Η/Υ χωρίς A/V ώστε να παίζει το novago.
Όμως, τώρα πρέπει να βρω λύση με το nod32 και όχι να το αντικαταστήσω.

εγω που εχω το ιδιο προβλημα με "foufoutos7" ακομα τιποτα,εχω microsoft security essentials το απενεργοποιω αλλα δεν αλλαζει κατι.εμενα μου κανει και ενα περιεργο με τον χρονο,οταν ανοιγει το παραθυρο και ειναι μαυρη η εικονα απο κατω εχει μια μπλε μπαρα με την ωρα που τρεχει,αμα βαλω το mouse τερμα δεξια που θα πρεπει κανονικα να δειχνει την τρεχων ωρα εμενα δειχνει περιπου 20 λεπτα μπροστα!!!!!!ενω στο δευτερο laptop που παιζει κανονικα ειναι κανονικα και ο χρονος

Προς το παρόν υπάρχει διαθέσιμο μόνο για iPad. Μήπως ψάχνεις μεσω iPhone?

Last edited by a moderator:
Μπορουμε ακομη και σημερα να γραφτουμε στην συγκεκριμενη υπηρεσια απο υπολογιστη ή εχουν κλεισει οι εγγραφες?Ρωταω γιατι καπου πηρε το ματι μου για 2000 ατομα.

Αν ναι ο υπολογιστης παιζει ρολο αν ειναι στο δικτυο του ΟΤΕ ή πρεπει αποκλειστικα να ειναι FORTHNET?

Status
Not open for further replies.