NovaGO

Status
Not open for further replies.
Μπορουμε ακομη και σημερα να γραφτουμε στην συγκεκριμενη υπηρεσια απο υπολογιστη ή εχουν κλεισει οι εγγραφες?Ρωταω γιατι καπου πηρε το ματι μου για 2000 ατομα.

Αν ναι ο υπολογιστης παιζει ρολο αν ειναι στο δικτυο του ΟΤΕ ή πρεπει αποκλειστικα να ειναι FORTHNET?

Δεν χανεις τιποτα να προσπαθησεις να ενεργοποιησεις την υπηρεσια. Και εγω εκανα την διαδικασια ενω θεωρητικα ειχε συμπληρωθει ο αριθμος 2000 χρηστων , αλλα η ενεργοποιηση εγινε κανονικα. Οσο αφορα στο δευτερο , μπορεις να μπαινεις απο οποιοδηποτε δικτυο , οχι μονο της Forthnet.

Αν και βγαίνουμε λίγο offtopic, καλό το nod32 και άλλα antivirus μέχρι να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Θυμάμαι πριν 3 χρόνια που σε όλους τους πελάτες μου πρότεινα να αγοράζουν nod32, μέχρι που σε έναν δεν λειτουργούσε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα παραγγελιών που είχε βασισμένο σε emails με pdf attachments. Όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων το nod32 άλλαζε τα pdf.

Ήμουν σίγουρος όταν είδα την λίστα των εφαρμογών πως είτε θα ήταν το nod32 είτε το klite codec pack.

Είναι ακόμα ανοιχτό και παίζει από οποιοδήποτε δίκτυο εντός Ελλάδας.

Re: Απάντηση: NovaGO

Επανεγκατεστησε το με το novago να τρεχει.. με λιγη καλη τύχη θα το βάλει στις εξαιρεσεις για κοψιμο ;)
Το έκανα, αλλά δεν έπιασε.
Για την ακρίβεια, συνέβη το εξής:
Έβαλα το novago να παίζει σε κάποιο κανάλι και ξεκίνησα την εγκατάσταση του nod32. Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση, έγινε κανονικά και η αναβάθμιση των definitions και το κανάλι δεν σταμάτησε ποτέ να παίζει, πράγμα που σήμαινε ότι δεν το μπλοκάριζε καν.
Αφού το άφησα μερικά λεπτά ακόμα για να σιγουρευτώ για την κανονική λειτουργία της υπηρεσίας χωρίς καμία παρέμβαση από το nod32, σκέφτηκα ν' αλλάξω κανάλι.
Κι εκεί άρχισε να κάνει πάλι τα ίδια, δηλαδή να καταρρέει το Web Tv Plugin με το ίδιο μήνυμα λάθους που μου βγάζει πάντα.
Μου φαίνεται ότι έχει βαλθεί να με τρελάνει...
Απο ο,τι διαβασα στο νετ το nod εχει γνωστα θεματα συμβατοτητας με java. Δοκιμασε να κανεις αυτο που σου λεει το λινκ
Το δοκίμασα κι αυτό, αλλά δυστυχώς, δεν άλλαξε κάτι.
Αν και βγαίνουμε λίγο offtopic, καλό το nod32 και άλλα antivirus μέχρι να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Θυμάμαι πριν 3 χρόνια που σε όλους τους πελάτες μου πρότεινα να αγοράζουν nod32, μέχρι που σε έναν δεν λειτουργούσε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα παραγγελιών που είχε βασισμένο σε emails με pdf attachments. Όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων το nod32 άλλαζε τα pdf.
Μετά από τόσα χρόνια εξαιρετικής συνύπαρξης με το nod32, ίσως έφτασε και η δική μου σειρά να αρχίσει να μου δημιουργεί προβλήματα. Άλλωστε, στο βωμό της συνεχούς εξέλιξης των antivirus, τυχαίνει πολλές φορές νεώτερες εκδόσεις να βγάζουν αρκετά bugs και αστάθειες. Αν δεν είχα τη 2ετή συνδρομή, θα είχα ήδη ψαχτεί εναλλακτικά για να είμαι ok με το novago.
Ήμουν σίγουρος όταν είδα την λίστα των εφαρμογών πως είτε θα ήταν το nod32 είτε το klite codec pack.
Για να πω την αλήθεια, το nod32 το είχα αποκλείσει εντελώς, γιατί:
α) Είχα δοκιμάσει τον κανόνα εξαίρεσης και την προσωρινή απενεργοποίηση
β) Δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν όλα αυτά τα χρόνια
γ) Είχα δοκιμάσει το novago στον Η/Υ του φίλου μου, που είχα αναφέρει και σε προηγούμενο post, με την ίδια έκδοση του nod32 και του klite codec pack και έπαιζε κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα.
Το klite codec pack το είχα υποψιαστεί κι εγώ, αλλά λόγω του (γ), το είχα ψιλοαποκλείσει, όπως και τελικά αποδείχτηκε ότι δεν φταίει αυτό.

Άρα πλέον, δεν έχω πολλές επιλογές. Θα στείλω support ticket στην Eset μήπως και μπορέσουν να μου βρουν λύση και στην πορεία θα επικοινωνήσω εκ νέου με τη nova, μήπως και τους έχει τύχει κάτι ανάλογο.

Όπως και να έχει, ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις προτάσεις σας. Τουλάχιστον, με τη συνδρομή σας, βρήκα τι έφταιγε και με λίγη καλή τύχη, θα βρω και τη λύση!
εγω που εχω το ιδιο προβλημα με "foufoutos7" ακομα τιποτα,εχω microsoft security essentials το απενεργοποιω αλλα δεν αλλαζει κατι.
Όταν το απενεργοποιείς, μήπως παραμένει ενεργοποιημένο το Windows Defender και γι' αυτό συνεχίζει να σου μπλοκάρει η εφαρμογή;
Οπότε, έλεγξε αν απενεργοποιούνται και τα δύο (Microsoft Security Essentials και Windows Defender).
Επίσης, δοκίμασε βάζοντας στις εξαιρέσεις το φάκελο "HWPlugin" που θα βρείς στη διαδρομή: C:\Users\[username]\AppData\Roaming\HWPlugin.
Εναλλακτικά, αν δεν πιάσει και η εξαίρεση, κάνε προσωρινά απεγκατάσταση το antivirus, όπως έκανα κι εγώ, για να δεις μήπως τρώει κάποιο παρόμοιο σκάλωμα, όπως στην περίπτωσή μου με το nod32.

Για το άλλο που ανέφερες με το χρόνο, δεν έχω καμία ιδέα και ίσως θα ήταν καλύτερο να ρωτήσεις τη nova.

φίλος δοκίμασε να βγάλει το σήμα σε βιντεοπροβολέα και δεν είχε εικόνα. Τελικά είναι για λάπτοπ μόνο. Δεν δέχεται έξοδο στην 2η οθόνη.
Πόσοι το βλέπετε από desktop; Πιστεύετε ότι αν κάποιος χρησιμοποιήσει μόνο το βιντεοπροβολέα (απενεργοποιήσει την κανονική οθόνη) τότε θα παίξει;
Α! να τονίσω ότι έχει Mac OS και το βλέπει μέσω paraller.

υπάρχει καμμιά software λύση παράκαμψης του; τονίζω ότι δεν πρόκειται για καφετέρια, μπαράκι ή δημόσια χρήση και άλλα θέματα. Απλά ο φίλος του αρέσει να πειραματίζεται...

Last edited by a moderator:
υπάρχει καμμιά software λύση παράκαμψης του; τονίζω ότι δεν πρόκειται για καφετέρια, μπαράκι ή δημόσια χρήση και άλλα θέματα. Απλά ο φίλος του αρέσει να πειραματίζεται...

Αυτός που θέλει να πειραμετιστεί, ψάχνει μόνος και δεν παίρνει έτοιμες λύσεις.
Ασε που προς το παρόν δεν υπάρχουν, αλλα και τέτοιες συζητήσεις δεν συνάδουν με το forum.

Σέβομαι to forum και το σταματώ εδώ. Έχεις δίκιο, αυτός έχει το πρόβλημα αυτός ας ψάξει!

Εχω αναφερθεί και παλαιότερα στο θέμα της novago.Με ενα pc μόνο στο σπίτι μου βγάζει μήνυμα ότι έχω ξεπεράσει τον επιτρεπόμενο αριθμό συσκευών.Μίλησα με την nova και οι άνθρωποι δεν γνώριζαν τίποτα από αυτό το πρόβλημα.Μάλιστα μου είπαν να μπω στο προφιλ μου και να σβήσω μια συσκευή.Εγώ πιστεύω κάτι άλλο και θα πω το γιατί.Οταν έκανα εγγραφή έπαιζε μια χαρά.Μετά έκανα format στο pc και από τότε μου εμφανίζει το πιο πανω μήνυμα των περισσοτέρων συσκευών.Επειδή όμως πρίν το format είχα απεγκαταστήσει το plugin και μετά το εγκατέστησα πάλι το βρήκε σαν 2 συσκευές και μετά το format και την εκ νέου εγκατάστασή του το βλέπει σαν 3η συσκευή.Τώρα για το profil και την διαγραφή συσκευής ούτε οι ίδιοι της nova δεν γνωρίζουν πως γινεται.Αν κάποιος απο τα μέλη γνωρίζει ας γράψει κάτι,αλλοιώς θα περιμένω να περάσει το 2μηνο για το acccount που λένε αυτοί και θα μιλήσω μαζί τους.

@foufoutos: Ας ειναι το τελευταιο offtopic απο μενα μιας και εφοσον βρεθηκε το προβλημα με το novago, πλεον πρεπει να επικοινωνησεις με την eset.. Ο καθένας έχει τις δικες του προτιμησεις σε antivirus. Προσωπικά θεωρώ πιο ισχυρό το Kaspersky Internet Security. Αγοραζω συνδρομες για τον γαμπρο μου απο το ebay αρκετα φτηνά και δοκιμασμένα δουλευει με το novago.

@algedan Δουλευει με εξωτερική συσκευη. Το θεμα ειναι αν θα εχεις ορισει ως πρωτεουσα συσκευη αναπαραγωγης το monitor ή τον projector. Σε osx ισως να ειναι θεμα γιατι εγω κατα καιρους ειχα θέμα με το miniport και το parallels.

ενώ κάνω εγγραφή και τα βάζω όλα σωστά τα στοιχειά μου λέει οτι έβαλα λάθος τον αριθμό κάρτας πρόσβασης , πράγμα που δεν ισχύει. χρειάζεται κάτι άλλο να κάνω?συμβαίνει και σε εσάς?

Εκανες μαλλον αλλαγή πακέτου. Εμενα συνεβη το ίδιο και οφείλεται στο ο,τι εχει αλλάξει ο κωδικός συνδρομητη, όχι η κάρτα. Παρε στο τεχνικο τμημα και θα σου πουν τον νεο κωδικο συνδρομητη.

Για διαγραφές συσκευών το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να στείλεις ένα email στο [email protected] και να το πεις. Αν δεν έχεις ξαναζητήσει διαγραφή μάλλον θα γίνει.

Πάντως είναι σωστό το συμπέρασμά σου ότι δημιουργεί νέο ID σε κάθε format/απεγκατάσταση/εγκατάσταση plugin κτλ.

Απάντηση: Re: NovaGO

Εκανες μαλλον αλλαγή πακέτου. Εμενα συνεβη το ίδιο και οφείλεται στο ο,τι εχει αλλάξει ο κωδικός συνδρομητη, όχι η κάρτα. Παρε στο τεχνικο τμημα και θα σου πουν τον νεο κωδικο συνδρομητη.

Ok .ειχες δίκιο . Για να δω ταινίες μου ζητάει κωδικό . Που τον βρίσκω ?

Εξαρταται τι πακέτο έχεις βάλει. Εγω έχω το sportpack και δεν εχω καν αυτη τη δυνατοτητα. Ελπιζω μονο να μην αναφερεσαι σε on demand ταινιες στις οποιες πρεπει να πληρωσεις.

Κι εγω που δεν εχω nod και δεν μου παιζει , τι μπορει να συμβαινει?

Ok .ειχες δίκιο . Για να δω ταινίες μου ζητάει κωδικό . Που τον βρίσκω ?

Αν εννοείς το PIN τότε είναι το ίδιο όπως το password αν δεν το έχεις αλλάξει σε κάτι άλλο.

Κι εγω που δεν εχω nod και δεν μου παιζει , τι μπορει να συμβαινει?

Σου βγάζει κάποιο μήνυμα η είναι απλά μαύρο το πλαίσιο με τον χρόνο να τρέχει αλλά χωρίς να δείχνει video?

Εχω αναφερθεί και παλαιότερα στο θέμα της novago.Με ενα pc μόνο στο σπίτι μου βγάζει μήνυμα ότι έχω ξεπεράσει τον επιτρεπόμενο αριθμό συσκευών.Μίλησα με την nova και οι άνθρωποι δεν γνώριζαν τίποτα από αυτό το πρόβλημα.Μάλιστα μου είπαν να μπω στο προφιλ μου και να σβήσω μια συσκευή.Εγώ πιστεύω κάτι άλλο και θα πω το γιατί.Οταν έκανα εγγραφή έπαιζε μια χαρά.Μετά έκανα format στο pc και από τότε μου εμφανίζει το πιο πανω μήνυμα των περισσοτέρων συσκευών.Επειδή όμως πρίν το format είχα απεγκαταστήσει το plugin και μετά το εγκατέστησα πάλι το βρήκε σαν 2 συσκευές και μετά το format και την εκ νέου εγκατάστασή του το βλέπει σαν 3η συσκευή.Τώρα για το profil και την διαγραφή συσκευής ούτε οι ίδιοι της nova δεν γνωρίζουν πως γινεται.Αν κάποιος απο τα μέλη γνωρίζει ας γράψει κάτι,αλλοιώς θα περιμένω να περάσει το 2μηνο για το acccount που λένε αυτοί και θα μιλήσω μαζί τους.
Με βάση τη δική μου εμπειρία που το plugin κράσαρε συνέχεια στο pc μου και είχα αναγκαστεί να κάνω πολλές δοκιμές, μέσα στις οποίες ήταν να απεγκαταστήσω και να επαναγκαταστήσω το plugin πάνω από 5 φορές, ποτέ δεν αντιμετώπισα το παραπάνω πρόβλημα. Το να αναγνωρίζεται μετά από φορμάτ ο Η/Υ σου ως διαφορετική συσκεύη, είναι εν μέρει λογικό (αναλόγως από το τί στοιχεία κρατάει η υπηρεσία ως αναγνωριστικό του συστήματος). Το να συμβαίνει όμως μετά από μια απλή αφαίρεση/εγκατάσταση του plugin είναι εντελώς παράδοξο.

Απ' όσο ξέρω, μόνο τηλεφωνικά γίνεται ο μηδενισμός των συσκευών. Αν δεν μπορείς να τους πετύχεις στο τηλ. στείλε e-mail, όπως σωστά σου ανέφερε πιο πάνω ο ysam, εξηγώντας τους το πρόβλημά σου και ζητώντας τους να σου μηδενίσουν τις συσκευές από το σύστημα.

Καλησπέρα ,μόλις έκανα εγγραφή στην υπηρεσία σε λαπτοπ windows 7 και όλα δουλεύουν απροβλημάτιστα
Κατέβασα την εφαρμογή και στο ipad , βάζω τα στοιχεία μου κανονικά ,αλλά οταν επιλέγω ενα κανάλι ή μια ταινία
δείχνει να φορτώνει αλλά να μην δείχνει εικόνα
Χρησιμοποιώ τον ίδιο λογαριασμό admin που έχω και στο λαπτοπ,μήπως πρέπει να δημιουργήσω καινούργιο λογαριασμό στο ipad?

Αν εννοείς το PIN τότε είναι το ίδιο όπως το password αν δεν το έχεις αλλάξει σε κάτι άλλο.

και εγώ το sport pack έχω αλλά όταν βάζω το pin που μου στείλανε δεν το δέχεται .μηπως δεν λειτουργεί γιατί είναι beta ή επειδή έχω sport pack?

Το μαυρο πλαισιο βγαζει με τον χρονο να τρεχει κανονικα.

Status
Not open for further replies.