Re: Απάντηση: NovaGO
Επανεγκατεστησε το με το novago να τρεχει.. με λιγη καλη τύχη θα το βάλει στις εξαιρεσεις για κοψιμο
Το έκανα, αλλά δεν έπιασε.
Για την ακρίβεια, συνέβη το εξής:
Έβαλα το novago να παίζει σε κάποιο κανάλι και ξεκίνησα την εγκατάσταση του nod32. Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση, έγινε κανονικά και η αναβάθμιση των definitions και το κανάλι δεν σταμάτησε ποτέ να παίζει, πράγμα που σήμαινε ότι δεν το μπλοκάριζε καν.
Αφού το άφησα μερικά λεπτά ακόμα για να σιγουρευτώ για την κανονική λειτουργία της υπηρεσίας χωρίς καμία παρέμβαση από το nod32, σκέφτηκα ν' αλλάξω κανάλι.
Κι εκεί άρχισε να κάνει πάλι τα ίδια, δηλαδή να καταρρέει το Web Tv Plugin με το ίδιο μήνυμα λάθους που μου βγάζει πάντα.
Μου φαίνεται ότι έχει βαλθεί να με τρελάνει...
Απο ο,τι διαβασα στο νετ το nod εχει
γνωστα θεματα συμβατοτητας με java. Δοκιμασε να κανεις αυτο που σου λεει το λινκ
Το δοκίμασα κι αυτό, αλλά δυστυχώς, δεν άλλαξε κάτι.
Αν και βγαίνουμε λίγο offtopic, καλό το nod32 και άλλα antivirus μέχρι να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Θυμάμαι πριν 3 χρόνια που σε όλους τους πελάτες μου πρότεινα να αγοράζουν nod32, μέχρι που σε έναν δεν λειτουργούσε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα παραγγελιών που είχε βασισμένο σε emails με pdf attachments. Όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων το nod32 άλλαζε τα pdf.
Μετά από τόσα χρόνια εξαιρετικής συνύπαρξης με το nod32, ίσως έφτασε και η δική μου σειρά να αρχίσει να μου δημιουργεί προβλήματα. Άλλωστε, στο βωμό της συνεχούς εξέλιξης των antivirus, τυχαίνει πολλές φορές νεώτερες εκδόσεις να βγάζουν αρκετά bugs και αστάθειες. Αν δεν είχα τη 2ετή συνδρομή, θα είχα ήδη ψαχτεί εναλλακτικά για να είμαι ok με το novago.
Ήμουν σίγουρος όταν είδα την λίστα των εφαρμογών πως είτε θα ήταν το nod32 είτε το klite codec pack.
Για να πω την αλήθεια, το nod32 το είχα αποκλείσει εντελώς, γιατί:
α) Είχα δοκιμάσει τον κανόνα εξαίρεσης και την προσωρινή απενεργοποίηση
β) Δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν όλα αυτά τα χρόνια
γ) Είχα δοκιμάσει το novago στον Η/Υ του φίλου μου, που είχα αναφέρει και σε προηγούμενο post, με την ίδια έκδοση του nod32 και του klite codec pack και έπαιζε κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα.
Το klite codec pack το είχα υποψιαστεί κι εγώ, αλλά λόγω του (γ), το είχα ψιλοαποκλείσει, όπως και τελικά αποδείχτηκε ότι δεν φταίει αυτό.
Άρα πλέον, δεν έχω πολλές επιλογές. Θα στείλω support ticket στην Eset μήπως και μπορέσουν να μου βρουν λύση και στην πορεία θα επικοινωνήσω εκ νέου με τη nova, μήπως και τους έχει τύχει κάτι ανάλογο.
Όπως και να έχει, ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις προτάσεις σας. Τουλάχιστον, με τη συνδρομή σας, βρήκα τι έφταιγε και με λίγη καλή τύχη, θα βρω και τη λύση!
εγω που εχω το ιδιο προβλημα με "foufoutos7" ακομα τιποτα,εχω microsoft security essentials το απενεργοποιω αλλα δεν αλλαζει κατι.
Όταν το απενεργοποιείς, μήπως παραμένει ενεργοποιημένο το Windows Defender και γι' αυτό συνεχίζει να σου μπλοκάρει η εφαρμογή;
Οπότε, έλεγξε αν απενεργοποιούνται και τα δύο (Microsoft Security Essentials και Windows Defender).
Επίσης, δοκίμασε βάζοντας στις εξαιρέσεις το φάκελο "HWPlugin" που θα βρείς στη διαδρομή: C:\Users\[username]\AppData\Roaming\HWPlugin.
Εναλλακτικά, αν δεν πιάσει και η εξαίρεση, κάνε προσωρινά απεγκατάσταση το antivirus, όπως έκανα κι εγώ, για να δεις μήπως τρώει κάποιο παρόμοιο σκάλωμα, όπως στην περίπτωσή μου με το nod32.
Για το άλλο που ανέφερες με το χρόνο, δεν έχω καμία ιδέα και ίσως θα ήταν καλύτερο να ρωτήσεις τη nova.