NovaGO

Status
Not open for further replies.
Εγω μόλις την προηγούμενη εβδομάδα αλλαξα σε 3play full.login στον λογαριασμό μου δεν με αφήνει να κανω επειδη εχει αλλαξει η κάρτα (πήγα στον 865)
Θα με δεχτεί αν κανω registration τώρα ή θα φαω πόρτα επειδή εχουν κλείσει οι πελάτες του beta;

Edit:
Ναι, με δέχτηκε, και ευτυχώς γιατί με τον προηγούμενο άρ.μητρ.συνδρομητη είχα δηλώσει δυο συσκευές που μου δημιουργούσαν πρόβλημα και δεν έπαιζαν -desktop & net book ...
Τώρα το έβαλα στο super dooper laptop μου με win8 και παει σφαίρα!
Και θα περιμένω και το app για ipad ...όλα καλά!

Last edited by a moderator:
Μετα απο 1+ εβδομαδα σχετικης χρησης εχω τα εξης: μεγαλο μπραβο ως προς την πρωτοβουλια να κανουν τετοια υπηρεσια. Απο εκει και πέρα και δεδομενου του ο,τι ειναι ακομη σε πιλοτικη φάση εχω τα εξης:
Η δοκιμη έγινε σε 2 μηχανήματα, ενα Macbook Pro late 2010 i7 2GHz, 4GB 1333 Ram, Radeon HD6490M, ssd 256 samsung με virtualbox w7 pro x64 και ενα desktop με AMD Phenom II X4 Black, 4GB 1333, WDD 7200 1TB, radeon hd 7980.

Ειναι καταρχας ενδιαφερον το μηνυμα στην εγκατασταση, πως το μηχανημα δεν ειναι αρκετα ικανο ή κατι τετοιο.. lol! Επι της ουσιας:

1. Απαραδεκτο να μην υποστηριζονται OSX, Linux. Καλη προσθηκη θα ειναι και android/ios app. Καταπλητικη προσθηκη θα ηταν app σε smart tv's. Οσοι εχουν μικρα φορητα media players θα κανουν παρτυ μετα.
2. Χρειαζεται λιγη δουλεια στον αριθμό των καναλιων. Με το καιρο θα βελτιωθει πιστευω.
3. Το plugin ειναι ασταθες, γενικα "κρεμάει" και κρασαρει αρκετά, ιδιαιτερα μετα απο ωρα χρησης. Η χρηση ηταν σε ΙΕ9. Σε firefox δουλευε σχετικα πιο ομαλα.
4. Χρησιμοποιουνται υπερβολικά πολλοι πόροι απο το σύστημα και μετα απο ωρα θεασης τιθεται θεμα με τη θερμοκρασια.
5. Ο περιορισμος σε 2 μηχανηματα ειναι ανοητος. Ιδιαιτερα σε μη χρηστες παραθυροσυσκευων με virtual machines, αυτο μπορει να μην ειναι καν δυνατο υπο περιπτωσεις.

Σαν σημειωση θα το ηθελα να δουλευει και εκτος Ελλάδος, αλλα αυτο αποκλειεται να γινει κ μαλλον λογικό. Γενικά, πολυ καλη προσπάθεια απο τη νοβα και για μια δωρεαν υπηρεσια, αλλα εχει πολλους περιορισμους και αδυναμιες με αποτελεσμα να εχω ηδη παραγγειλει το Belkin @TV plus

Last edited:
Απάντηση: Re: NovaGO

1. Απαραδεκτο να μην υποστηριζονται OSX, Linux. Καλη προσθηκη θα ειναι και android/ios app. Καταπλητικη προσθηκη θα ηταν app σε smart tv's. Οσοι εχουν μικρα φορητα media players θα κανουν παρτυ μετα.
Καλη ιδεα για app σε smart tv's αν και σε μενα δεν θα ηταν κατι που θα χρησιμοποιουσα γιατι στην ιδια tv εχω την νοβα. Περιμενω πως και πως το app για android.

@kostikos: OSX έχει ένα 5% εγκατεστημένης βάσης. Linux σαν desktop ίσως 1% και πολύ λέω (και είμαι από αυτούς που έχουν Linux σαν desktop). Οπότε είναι λίγο δύσκολο να επενδύσουν χρόνο και χρήμα για το 5-6%. OSX είναι πιθανό να βγάλουν λόγω prestige, Linux το θεωρώ απίθανο. Από την άλλη, αν βγει για android, ίσως κάποια στιγμή να παίζει και σε Linux desktop, ήδη υπάρχουν διάφορες προσπάθειες για να τρέχει android σε Linux x86/x64 (με ARM virtualisation προφανώς).

Με τη διαφορα στη δυναμικη που εχουν οι δυο πλατφορμες ειναι μεγα λαθος η παραλειψη αυτη,ποσο δε μαλλον οταν θα μπορουσαν απο την αρχη να το στησουν πχ σε flash κτλ, για να γλιτωσουν τετοια σχολια.

Try this www.novago.gr

Μολις δοκιμασα να μπω απο iphone καιο safari το ανοιγει κανονικα!!!
Για δοκιμαστε

Last edited:
Try this www.novago.gr

Μολις δοκιμασα να μπω απο iphone καιο safari το ανοιγει κανονικα!!!
Για δοκιμαστε

Είχες κάνει register και απλά έκανες login?
Παίζει κανονικά το streaming?
Γιατί εγώ προσπαθώ να κάνω register από iPad και μου βγάζει συνεχώς λάθος στο captcha

Είχες κάνει register και απλά έκανες login?
Παίζει κανονικά το streaming?
Γιατί εγώ προσπαθώ να κάνω register από iPad και μου βγάζει συνεχώς λάθος στο captcha
Το ερώτημα παραμένει.
Δουλεύει κανονικά το streaming????
Ας μας πει κάποιος που γνωρίζει.

Για να μας πει πρέπει να "ρισκάρει" τη μια συσκευη απο τις 2 που εχει δικαίωμα να δηλώσει στο δίμηνο. ..
Εγώ έχω δηλωμένη μόνο μια επι τπυ παρόντος, αλλά αφενός δεν ξέρω αν σε ipad γίνεται τελικά το streaming, αφετέρου πολύ πιθανό να το πουλησω για να παρω Galaxy Note tablet.....
Oπότε, ψαχνουμε εθελοντή καμικάζι...
Να επικοονωνούσε κάποιος να ρωτήσει αν ειναι έτοιμη η εφαρμογη για ios;

Ξέρει κάποιος αν τσεκάρουν τις ips αν είναι από Ελλάδα;
Λόγω δουλειάς είμαι αναγκασμένος να πηγαίνω-έρχομαι Κύπρο. Μέχρι τώρα έβαζα στο τσεπάκι την κάρτα και έβλεπα κανένα παιχνιδάκι!
Τώρα όμως δεν!!
Οπότε σκέφτομαι να να βάλω το sports pack με την προσφορά για τους φιλάθλους και να δηλώσω στο novago το laptop που έχω εκεί.
Γενικά η εικόνα είναι αποδεκτή για να βλέπει κάποιος αθλητικό γεγονός;
Και γενικά τι σύνδεση χρειάζεται στο internet για να δουλέψει απροβλημάτιστα;
Thanks προκαταβολικά για τις απαντήσεις!!

Δεν δουλεύει εκτός Ελλάδας, τσεκαρισμένο.
Εμένα δουλεύει στην γραμμή μου χωρις κανενα πρόβλημα που έιναι με 4Mb με παράλληλα κατεβάσματα (torrents κλειδωμένο στα 200MB/s)

Για να μας πει πρέπει να "ρισκάρει" τη μια συσκευη απο τις 2 που εχει δικαίωμα να δηλώσει στο δίμηνο. ..
Εγώ έχω δηλωμένη μόνο μια επι τπυ παρόντος, αλλά αφενός δεν ξέρω αν σε ipad γίνεται τελικά το streaming, αφετέρου πολύ πιθανό να το πουλησω για να παρω Galaxy Note tablet.....
Oπότε, ψαχνουμε εθελοντή καμικάζι...
Να επικοονωνούσε κάποιος να ρωτήσει αν ειναι έτοιμη η εφαρμογη για ios;

Λοιπόν, σε iPad δεν δουλεύει. Κανεις κανονικά login, διαλέγεις ότι θες, αλλά μέχρι εκεί.... Μαύρο στο streaming....
Αναμένουμε....

Δεν θα σπαταλήσω την δεύτερη συσκευή για δοκιμή στο iPhone ;-)

Last edited by a moderator:
Πω πω πράγματα του σατανά: torrents.:violent-smiley-030:

Tελικά στο start pack δίνουν την υπηρεσία?

Status
Not open for further replies.