NovaGO

Status
Not open for further replies.
σε μενα σε mobile internet vodafone με voip υπηρεσια ανοιχτη δεν μου λειτουργει καθολου κανενα stream...

Δεν δουλεύει μέσω κινητής, mobile internet κλπ, ο λόγος φαντάζομαι πως θα είναι οι χρεώσεις και η αποφυγή προβλημάτων λόγω χρέωσης με τους συνδρομητές.

Last edited by a moderator:
εγω δεν εχω κανει καποιο register συσκευης..
Δεν κάνεις register κάπου τις συσκευές σου, αλλά αυτό γίνεται αυτόματα.
Δηλαδή, με το που κάνεις login στην υπηρεσία για πρώτη φορά, κρατάει κάποιο αναγνωριστικό (id) από τον υπολογιστή σου (δεν ξέρω τι ακριβώς) και το θυμάται και στα επόμενα logins σου.
Αν χρησιμοποιήσεις και δεύτερο υπολογιστή, τότε κρατάει κι αυτό το αναγνωριστικό και πλέον το σύστημα κλειδώνει με αυτά τα δύο και δεν σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις τρίτο, αλλά σου βγάζει μήνυμα λάθους ότι έχεις ξεπεράσει τον αριθμό των επιτρεπόμενων συσκευών.
Κάθε 2 μήνες, όπως σωστά έγραψε ο nvianitakis, έχεις δικαίωμα να τους καλέσεις και να ζητήσεις να κάνουν απαλοιφή των συσκευών σου.

Υ.Γ. Υποψιάζομαι ότι αν στο μεσοδιάστημα κάνεις format στον ή στους δηλωμένους υπολογιστές σου, τότε θα αλλάξει το αναγνωριστικό τους και άρα δεν θα μπορείς να μπεις ούτε με αυτούς. Γι' αυτό το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος και καλό είναι να ερωτηθεί το τεχνικό τμήμα του novago.

Last edited:
Υ.Γ. Υποψιάζομαι ότι αν στο μεσοδιάστημα κάνεις format στον ή στους δηλωμένους υπολογιστές σου, τότε θα αλλάξει το αναγνωριστικό τους και άρα δεν θα μπορείς να μπεις ούτε με αυτούς. Γι' αυτό το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος και καλό είναι να ερωτηθεί το τεχνικό τμήμα του novago.

Ναι γι'αυτο δε νομιζω να ειναι ετσι. Αν το εχουν κανει σωστά, μαλλον device id θα κραταει απο τη καρτα δικτυου, το οποιο δεν αλλαζει ποτε, ό,τι κ αν γινει.

Προστεθηκαν novasports 3, Highlights, novasports6, αν και τα 2 πρωτα δεν παιζουν ακομα.

Απάντηση: Re: NovaGO

Ναι γι'αυτο δε νομιζω να ειναι ετσι. Αν το εχουν κανει σωστά, μαλλον device id θα κραταει απο τη καρτα δικτυου, το οποιο δεν αλλαζει ποτε, ό,τι κ αν γινει.

Αν βάλεις άλλη κάρτα δικτύου PCI ή USB, δεν αλλάζει?

Ασφαλως, αλλα αναφερομαστε στο ιδιο υλισμικο.

Αυτο που λες δεν στεκει. Η mac address ειναι hardcoded και δεν αλλαζει. Η αλλαγή που λες, δεν ειναι τιποτα παραπάνω απο μια emulated συσκευη που ξεγελα το συστημα παρουσιαζοντας αλλο id. Αμα θες να κανεις κατι τετοιο βαζεις ενα virtual machine και τελειωνεις.

Το θεμα παντως ηταν πως δενεται το novago με τον υπολογιστή. Αν ειναι οντως με mac address, που το βλεπω μαλλον πιθανο, παιρνεις τη διευθυνση, φτιαχνεις ενα vm με αυτο το id και ελπιζεις να παιξει..

Δε χρειάζεται να την αλλάξεις σε low level - αν και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι hardcoded αλλά σε κάποια προγραμματζόμενη eeprom οπότε αλλάζει και έτσι. Την mac την κάνει report στο σύστημα ο driver. Αλλάζεις (χακάρεις) το driver, αλλάζει η mac. Το ίδιο και το PnP ID, PCI ID κτλ κτλ.

Αυτό με τις δύο συσκευές είναι ανοησία και εκτιμώ πως θα βρεθεί τρόπος να παραβιάζεται. Ας περιορίσουν την πρόσβαση σε 2 connections ταυτόχρονα, ανεξαρτήτου συσκευής. Αυτό μπορούν να το ελέγξουν από την πλευρά τους, άρα δεν παραβιάζεται.

Last edited:
Απάντηση: Re: NovaGO

Ας περιορίσουν την πρόσβαση σε 2 connections ταυτόχρονα, ανεξαρτήτου συσκευής. Αυτό μπορούν να το ελέγξουν από την πλευρά τους, άρα δεν παραβιάζεται.

Μα αυτό το κάνουν ήδη με την χρήση του user name.

Με format χάνεις ένα device ή όχι? Με αλλαγή μέρους (hardware) του υπολογιστή χάνεις επίσης?

Edit: Αν είναι "κλειδωμένες" οι συσκευές μέσω mac address, κυκλοφορούν πολλοί τρόποι να την αλλάξεις, είτε προσωρινά είτε μόνιμα.

Last edited:
Παναγιωτη μου, πλεον σε καρτα δικτυου δεν αλλαζει, μην επιμενεις. Σε αλλες συσκευες δε γνωριζω. Με φορματ δε χανεται τιποτα.

Ανοησια φουλ ειναι οι 2 υπολογιστες.. Το θεμα ειναι να βρουμε με τι γινεται το pairing και να το "ξεγελασουμε".

@kostikos: Επιμένω γιατί έχω αλλάξει και MAC και wireless regulatory domain σε διάφορες atheros minipci. Επίσης είχα αλλάξει PCI PnP ID σε μία Realtek 100Mbps. Πρέπει απλώς να βρεις το κατάλληλο utility που γράφει στην eeprom της κάθε κάρτας.

Μπορει να γινεται υπο περιπτωσεις, αλλα εν γενει δεν γινεται. Πρεπει να κανω εγγραφη για το go (αν ειναι ανοικτες ακομη), για να δοκιμασω να το βαλω σε διαφορα μηχανηματα. Προς το παρων με απασχολει πως θα στησω tunnel στο router της forthnet για να παιρνω ελληνικό ip αν και δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος.

Το θέμα έιναι ότι η mac αλλάζει με διάφορους τρόπους, προσωρινά ή και μόνιμα
και αν το NovaGO είναι "κλειδωμένο" πάνω στην mac, θα υπάρχει θέμα.

χμ.. προσπαθω να κανω εγγραφη για να δω τι registries μου αλλαζει αυτο το plugin και να αρχισουμε να το παλευουμε αλλα μου λεει πως εχω λαθος νουμερο καρτας... ενδιαφερον. Σημαινει πως ειναι κλειστες οι εγγραφες αραγε;

Edit: Παρακαλώ ας μας πει καποιος admin αν αυτη η συζητηση αντιτιθεται στους κανονες του φορουμ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NovaGO

χμ.. προσπαθω να κανω εγγραφη για να δω τι registries μου αλλαζει αυτο το plugin και να αρχισουμε να το παλευουμε αλλα μου λεει πως εχω λαθος νουμερο καρτας... ενδιαφερον. Σημαινει πως ειναι κλειστες οι εγγραφες αραγε;

Σε μένα έβγαλε το ίδιο και ο λόγος ήταν ότι μου είχαν αλλάξει κωδικό συνδρομητή, λογω αλλαγής σε 3play. Επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών.

Status
Not open for further replies.