Δεν κάνεις register κάπου τις συσκευές σου, αλλά αυτό γίνεται αυτόματα.εγω δεν εχω κανει καποιο register συσκευης..
Υ.Γ. Υποψιάζομαι ότι αν στο μεσοδιάστημα κάνεις format στον ή στους δηλωμένους υπολογιστές σου, τότε θα αλλάξει το αναγνωριστικό τους και άρα δεν θα μπορείς να μπεις ούτε με αυτούς. Γι' αυτό το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος και καλό είναι να ερωτηθεί το τεχνικό τμήμα του novago.
Ναι γι'αυτο δε νομιζω να ειναι ετσι. Αν το εχουν κανει σωστά, μαλλον device id θα κραταει απο τη καρτα δικτυου, το οποιο δεν αλλαζει ποτε, ό,τι κ αν γινει.
Ας περιορίσουν την πρόσβαση σε 2 connections ταυτόχρονα, ανεξαρτήτου συσκευής. Αυτό μπορούν να το ελέγξουν από την πλευρά τους, άρα δεν παραβιάζεται.
χμ.. προσπαθω να κανω εγγραφη για να δω τι registries μου αλλαζει αυτο το plugin και να αρχισουμε να το παλευουμε αλλα μου λεει πως εχω λαθος νουμερο καρτας... ενδιαφερον. Σημαινει πως ειναι κλειστες οι εγγραφες αραγε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.