Εγώ χρησιμοποιώ firefox και μέχρι στιγμής δεν έχω δει την παραμικρή ασυμβατότητα. Η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε κανονικά σε λίγα λεπτά, η μόνη παραφωνία ήταν το μήνυμα "Your configuration of your computer is insufficient to play some media program", το οποίο αγνόησα και παίζει κανονικά. Έλεος βρε παιδιά, σε beta λειτουργία είναι! Προφανώς κάποιους έπρεπε να κόψει αλλιώς θα κατέρεε το σύστημα, ούτε επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει ακόμη, τι έχει να γίνει αν γίνουν μαζικές εγγραφές; Εξάλλου το περιεχόμενο είναι ιδιαίτερα περιορισμένο για το start pack. Αυτό με τις απαιτήσεις επί απαιτήσεων έχει καταντήσει πολύ κουραστικό, όλοι απαιτούν κάτι που δεν έχουν πληρώσει γιατί κάποιοι άλλοι το έχουν τζάμπα. Αν πράγματι αποτελεί μείζονος σημασίας για κάποιους το NOVAGO, ας κάνουν αναβάθμιση, εξάλλου παίζει και μάρκετιν από πίσω. Δεν λέω τίποτα άλλο γιατί θα παρεξηγηθώ.
Καλά ας μου πει κάποιος επιχειρήματα ότι δεν γίνεται έτσι διάκριση πελατών και μετά το συζητάμε.
Εφόσον πληρώνεις για να βλέπεις τα κανάλια και υπάρχει και η δυνατότητα να τα δεις και μέσω υπολογιστή/iphone κτλ, η επιλογή πρέπει να δίνεται σε όλους, στον καθένα για τα κανάλια που πληρώνει.
Επειδή κάποιοι εδώ μέσα ότι και να κάνει η Nova το επικροτείτε, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε και να κριτικάρουμε όπως νομίζουμε.