Αν δεν έχεις κάνει επιβεβαίωση, μπορείς να ξανακάνεις register.
Λογικά θα σου έρθει πάλι email επιβεβαίωσης.
Λογικά θα σου έρθει πάλι email επιβεβαίωσης.
Ισως το firewall των windows να το εχει μπλοκαρει,για τσεκαρε το εαν ειναι ενεργο.Γράφω για πολλοστή φορά γιατί απο τις 5/7 που γράφτηκα στη novago είμαι ο μόνος που δεν βλέπει καλά αλλά με κολλήματα.Λοιπόν μετά από πολλές επικοινωνίες με την forthnet (είμαι κάτοχος nova3play) προέκυψαν τα εξής:1/Εγινε έλεγχος της γραμμής από τεχνικούς της forthnet.2/Μου δόθηκε νέο ruter αλλά τίποτα.3/Εγινε έλεγχος του ΗΥ μου σε ειδικό τεχνικό και 4/διαπιστώθηκε τι σε άλλους πάροχους )ΟΤΕ,WIND,CYTA) Η NOVAGOπαίζει άψογα.Οταν επικοινώνησα μαζί τους μου είπαν ότι δεν έχουν ιδέα αλλά θα προσπαθήσουν πάλι να ελέγξουν την γραμμή.Ο ΗΥ έχει κολλήματα και μέ καλώδιο όχι μόνο ασύρματα.Μπορεί κάποιος να με διαφωτήσει;και υπόψιν:Αναγκαστηκα να αγοράσω καινούργιο pc.
Εχω win 7 32b ram 2 gb και το κυριώτερο χωρίς antivirus.(Δεν χρησιμοποιώ ποτέ 30 χρόνια που ασχολούμαι)
Ευχαριστώ πολύ
Στις περιπτώσεις των προβλημάτων με τους Η/Υ η λύση βρίσκεται δια της ατόπου...4/διαπιστώθηκε οτι σε άλλους πάροχους (ΟΤΕ,WIND,CYTA) Η NOVAGO παίζει άψογα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.