NovaGO

Status
Not open for further replies.
να επισημάνω κάτι:

Αν χάσετε/δε θυμάστε το PIN σας, δεν υπάρχει δυνατότητα να το ανακτήσετε.

Αυτό είναι σημαντικό σχεδιαστικό λάθος και παρόλο που το εξήγησα στη nova, δεν μπορούν ή δε θέλουν να το καταλάβουν.

Το reset στο password είναι απλή διαδικασία που γίνεται ηλεκτρονικό, το reset στο PIN δεν είναι εφικτό να γίνει (θα έπρεπε να γίνεται επίσης ηλεκτρονικά). Η απάντηση που παίρνεις είναι ότι αν κάνετε reset στο password, θα γίνει reset και στο PIN και θα συνδεθείς βάζοντας ως PIN το νέο password δεν ισχύει (αυτό θα μπορούσε να είναι μια σχεδιαστική επιλογή, αλλά ο κώδικάς τους δεν το κάνει.)

Οπότε, φυλάξτε με προσοχή τον κωδικό PIN, αλλιώς ο μόνος τρόπος είναι να σας διαγράψουν εντελώς από το σύστημα και να ξανακάνετε εγγραφή από την αρχή.

Γράφω για πολλοστή φορά γιατί απο τις 5/7 που γράφτηκα στη novago είμαι ο μόνος που δεν βλέπει καλά αλλά με κολλήματα.Λοιπόν μετά από πολλές επικοινωνίες με την forthnet (είμαι κάτοχος nova3play) προέκυψαν τα εξής:1/Εγινε έλεγχος της γραμμής από τεχνικούς της forthnet.2/Μου δόθηκε νέο ruter αλλά τίποτα.3/Εγινε έλεγχος του ΗΥ μου σε ειδικό τεχνικό και 4/διαπιστώθηκε τι σε άλλους πάροχους )ΟΤΕ,WIND,CYTA) Η NOVAGOπαίζει άψογα.Οταν επικοινώνησα μαζί τους μου είπαν ότι δεν έχουν ιδέα αλλά θα προσπαθήσουν πάλι να ελέγξουν την γραμμή.Ο ΗΥ έχει κολλήματα και μέ καλώδιο όχι μόνο ασύρματα.Μπορεί κάποιος να με διαφωτήσει;και υπόψιν:Αναγκαστηκα να αγοράσω καινούργιο pc.
Εχω win 7 32b ram 2 gb και το κυριώτερο χωρίς antivirus.(Δεν χρησιμοποιώ ποτέ 30 χρόνια που ασχολούμαι)
Ευχαριστώ πολύ

Κι εγω στην αρχή που προσπαθούσα να συνδεθώ με wifi είχα πρόβλημα, με πολυ δυσκολία κι αν άνοιγε ένα κανάλι. Με το Ethernet παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα, κανενα κόλλημα και με πολυ καλή ανάλυση εικόνας. Βέβαια ετσι καταλαβα ότι η κάρτα wifi που έχει το λάπτοπ μου ειναι της πλάκας. Εχω on με ταχυτητα που δεν ξεπερνά τα 6,5-7 mb.

Δηλ.για να βλέπω θα πρέπει να μειωθεί η ταχύτητα του ruter και να σέρνεται το υπόλοιπο internet;Τότε δεν θα πρέπει να πληρώνω forthnet για 24mb (τώρα έχω στο ruter 18) αλλά για όσο χρησιμοποιώ.Ετσι δεν είναι;

Τσεκαρε και το καλώδιο Ethernet.. Δοκίμασε κάποιο άλλο, βγάζουν πρόβλημα και αυτα..

Γράφω για πολλοστή φορά γιατί απο τις 5/7 που γράφτηκα στη novago είμαι ο μόνος που δεν βλέπει καλά αλλά με κολλήματα.Λοιπόν μετά από πολλές επικοινωνίες με την forthnet (είμαι κάτοχος nova3play) προέκυψαν τα εξής:1/Εγινε έλεγχος της γραμμής από τεχνικούς της forthnet.2/Μου δόθηκε νέο ruter αλλά τίποτα.3/Εγινε έλεγχος του ΗΥ μου σε ειδικό τεχνικό και 4/διαπιστώθηκε τι σε άλλους πάροχους )ΟΤΕ,WIND,CYTA) Η NOVAGOπαίζει άψογα.Οταν επικοινώνησα μαζί τους μου είπαν ότι δεν έχουν ιδέα αλλά θα προσπαθήσουν πάλι να ελέγξουν την γραμμή.Ο ΗΥ έχει κολλήματα και μέ καλώδιο όχι μόνο ασύρματα.Μπορεί κάποιος να με διαφωτήσει;και υπόψιν:Αναγκαστηκα να αγοράσω καινούργιο pc.
Εχω win 7 32b ram 2 gb και το κυριώτερο χωρίς antivirus.(Δεν χρησιμοποιώ ποτέ 30 χρόνια που ασχολούμαι)
Ευχαριστώ πολύ
Ισως το firewall των windows να το εχει μπλοκαρει,για τσεκαρε το εαν ειναι ενεργο.

Το έβαλα και με καλώδιο απεγκατέστησα τους drivers της ασύρματης (Leven one wnc 0301 driver ralink) αλλά τίποτα.Ασε που μου ξαναβρίσκει την level one κατά την επαννεκίνηση και κάνω διαγραφή συσκευής.Εν τω μεταξύ στo ns6 μου γράφει ότι δεν ανταποκρίνεται το plugin.Το τείχος προστασίας είναι ανενεργό
.

Κανε απεγκατασταση του plugin,κατεβασε το ccleaner,βαλε να τρεξει μια τον καθαριστη και μετα την registry εγκατεστησε μετα παλι το plugin και δες αν θα σου παιξει.

Δεν παίζει με τίποτα φίλε mv_best μόνο με κολλήματα.Να φαντασθείς ότι στο 90 λεπτο ενός αγώνα στην tv (κανονική nova) στο novago βρίσκεται στο 60'.Παίζει μόνο όταν ξεβιδώσω λίγο την κεραία του ασύρματου και στην κατάσταση internet (που γράφει ταχύτητα 54 μβιτ/δευτερόλεπτο) εμφανισθεί ταχύτητα 12mb το δευτερόλεπτο.Οσο για καλώδιο σχέτο άστο μην ρωτάς.Από τον Ιούλιο και κανείς από την nova δεν μπορεί να το λύσει.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο που ξέχασα.Οταν απεγκατέτησα την ασύρματη κάρτα και έβαλα καλώδιο μου ζήτησε πάλι το plugin.Και αναρωτήθηκα.Μήπως υπάρχουν εγκατεστημένες στο ίδιο pc δύο συσκευές και μπερδεύεται το player;Γιατί κάθε φορά που έκανα φορμάτ μου έβρισκε επιπλέον συσκευές.Λέτε να συμβαίνει αυτό

Last edited by a moderator:
@daimonios: Δύο πράγματα συμβαίνουν: ή χαμηλή ταχύτητα λόγω συμφόρησης του κέντρου σου (εννοώ την πραγματική ταχύτητα και όχι την ταχύτητα συγχρονισμού) ή χαμένα πακέτα που κάνουν το stream να κολλάει. Υπάρχει πιθανότητα να είναι το δεύτερο αφού συγχρονίζεις αρκετά ψηλά. Ζήτα να σου ανεβάσουν λίγο το noise margin. Επίσης κάνε μία δοκιμή ταχύτητας download με www.speedtest.net ή άλλη παρόμοια υπηρεσία.

Εγώ περιμένω τους κωδικούς από Πέμπτη και σήμερα μου είπαν πως έχε κολλήσει το σύστημα και δεν ξέρουν πότε θα ξεκολλήσει.

Δοκίμασα και reset password και μου έστειλε μήνυμα πως δε μπορεί ακόμα να μου τους στείλει.

Φίλε malakudi δεν συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά.Μόνο στην novago κολλάει.Το υπόλοιπο internet πηγαίνει όρθιο.Μέχρι που σκέπτομαι ν αλλάξω πάροχο προκειμένου να βλέπω.Επίσης στο ns6 το plugin δεν αποκρίνεται ποτέ

Δοκιμασες να αλλάξεις κανάλι στο ασύρματο σου δίκτυο;
Κανε και ένα speed test όπως σου είπαν και πες μας τα νούμερο.

Κανε μια αλλαγή στο κανάλι του router, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
Οπως επίσης και την ισχύ.
Επίσης μπορείς να του ορίσεις manual την ταχύτατα μετάδοσης;

Last edited:
Μόλις τέλειωσε το ΚΑΛΛΟΝΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ στην TV στο pc ο αγώνας είναι στο 60.Φανταστείτε πως πάει.Κανάλι θα αλλάξω αλλά την ταχύτητα πως να την ορίσω

Να σου πω το τελικό σκορ???
Δεν ξέρω ποιο router έχεις αλλα στις ρυθμίσεις του wifi θα υπάρχει αν το υποστηρίζει.

Το ruter είναι καινούργιο.Το αντικατέστησα πριν 2 εβδομάδες όταν αγόρασα και αυτό το pc και είναι τεχνικολορ.Είχε πάνω win 7 32 ultimate και εγκατέστησα win 7 32 pro.Η ασύρματη κάρτα είναι από το προηγούμενο pc.Εγώ λοιπόν πιστεύω ότι στο ίδιο pc είναι εγκατεστημένες 2 συσκευές (αυτό μου είπε ο γιός μου που είναι προγραμματιστής ΗΥ σε εταιρεία της Αθήνας) μία στην ασύρματη και μία στην ενσύρματη κάρτα δικτύου και παίζουν δηλ. 2 players και το οποίο δεν καταλαβαίνουν οι ιθύνοντες της NOVA προκειμένου να διαγράψουν την μία.Οι ίδιοι μου δήλωσαν ότι για κάθε κάρτα ασύρματη ή ενσύρματη μετράει συσκευή. Δύο συσκευές επιτρέπονται αλλά όχι στο ίδιο pc.Πάντως σας ευχαριστώ όλους

4/διαπιστώθηκε οτι σε άλλους πάροχους (ΟΤΕ,WIND,CYTA) Η NOVAGO παίζει άψογα.
Στις περιπτώσεις των προβλημάτων με τους Η/Υ η λύση βρίσκεται δια της ατόπου...
Όταν λοιπόν γράφεις ότι διαπιστώθηκε το παραπάνω, τι ακριβώς εννοείς;
Δοκίμασες τον δικό σου Η/Υ σε άλλα δίκτυα (πιθανότατα φίλων) και σου έπαιξε κανονικά η υπηρεσία;
Διότι, αν συμβαίνει αυτό, τότε αποκλείεται παντελώς η πιθανότητα να φταίει ο Η/Υ σου (είτε κάποιο hardware, είτε κάποιο software) και το πρόβλημα στο δημιουργεί είτε το router, είτε το ίδιο σου το δίκτυο.
Για τα thomson (και το technicolor, thomson είναι), έχει ακουστεί αρκετές φορές (ανάλογα με το firmware) ότι δημιουργούν κάποια προβλήματα, μπλοκάροντας την κανονική ροή δεδομένων σε υπηρεσίες όπως οι online server για παιχνίδια, streaming κτλ. (ούτε ping καλά - καλά δεν κάνουν σ' αυτές τις περιπτώσεις) και χρειάζεται παρέμβαση μέσω telnet (όπου επιτρέπεται) για να διορθωθεί το θέμα. Άρα, σου προτείνω να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό router, πέρα από thomson/technicolor (που πιθανότατα θα δανειστείς από κάποιο φίλο σου). Αν σου παίξει, έχει καλώς, οπότε αλλάζεις το router σου και είσαι ok. Αν δεν σου παίξει, τότε υπάρχει θέμα στο δίκτυό σου με πιο πιθανό σενάριο τη μη φυσιολογική ροή των πακέτων (όπως σου έγραψε και ο malakudi), οπότε θα πρέπει να επιμείνεις με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας να ελέγξουν τη ροή των πακέτων (αφού τους εξηγήσεις τι έχεις ήδη δοκιμάσει και γιατί αποκλείεις να φταίει κάτι άλλο).

Όλα αυτά σαφώς προϋποθέτουν ότι δοκίμασες τον Η/Υ σου σε τρίτο δίκτυο και έπαιξε κανονικά. Αν δεν το έχεις κάνει, ξεκίνα από εκεί για να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να φταίει ο Η/Υ και προχώρησε με τα επόμενα βήματα...

Last edited:
Status
Not open for further replies.