NovaGO

Status
Not open for further replies.
Με πήρε φίλος μόλις τώρα και μου είπε οτι το NovaGo του έβγαλε (στο desktop), στα καλά καθούμενα (!!) οτι εχει υπερβεί τον μέγιστο αριθμό επιτρεπομένων συσκευών.....
Το εχει σε iPad Mimi και σε desktop

Έχετε λίγο το νου σας όσοι δουλεύετε σε windows 7, γιατι αυτο που έγινε στον φίλο ήταν απλα Windows Update !!!!

Re: Απάντηση: NovaGO

Καλημέρα σας ,επιτρέπετε να δώσω των κωδικό μου στον ανιψιό μου που είναι σε άλλη πόλη για να βλεπει τα ματσ η είναι παράτυπο....?

θεωρητικά είναι μόνο για χρήση του συνδρομητή ή της άμεσης οικογένειας του ... αλλά επειδή μπορείς να βρίσκεσαι και σε άλλη πόλη δεν υπάρχει κάποιος λόγος να σε ψάξουν! δεν υπάρχει πρόβλημα άλλης ip!

Απο που προκύπτει το άμεσης οικογένειας;
Το NovaGO είναι για προσωπική χρήση του ενεργού συνδρομητή που έχει γίνει ενεργοποίηση.
Ατύπως μπορεί να δώσεις όλες ή μια απο τις συσκευές. Απλά στο παρόν στάδιο δεν ασχολείται, ούτε μπορεί να αποδείξει κάποιος, ποιος κάνει την χρήση.

Απο που προκύπτει το άμεσης οικογένειας;
Το NovaGO είναι για προσωπική χρήση του ενεργού συνδρομητή που έχει γίνει ενεργοποίηση.
Ατύπως μπορεί να δώσεις όλες ή μια απο τις συσκευές. Απλά στο παρόν στάδιο δεν ασχολείται, ούτε μπορεί να αποδείξει κάποιος, ποιος κάνει την χρήση.

Με τον όρο "άμεση οικογένεια" εννοώ τον/την συνδρομητή ή τον/την σύζυγο ή τα παιδιά τους και τις συσκευές τις δικές τους. Λογικό είναι αφού σου δίνει δύο συσκευές, τις οποίες υποτίθεται ότι έχει ο συνδρομητής. Το να τις δίνεις σε κάποιο από τα παιδιά σου που σπουδάζει κάπου άλλου είναι απόλυτα ηθικό και δεν αναφέρομαι στο να την μοιράζεις οπουδήποτε, άσε που ο φίλος απάντησε ήδη!

Είναι για προσωπική χρήση του ενεργού συνδρομητή, με την ανοχή της Νοβα μπορείς να "δώσεις" access όπου θέλεις.

Το" πρόβλημα" με το μοίρασμα των συσκευών είναι εις γνώση τους απο καιρό. Και δεν αναφέρομαι στο να δώσεις την μια η και τις δυο συσκευές στα παιδιά σου που σπουδάζουν ή όπου και οποίος ταξιδεύει.
Παράδειγμα: είμαι εγώ ενεργός συνδρομητής, καθώς και τα 2 αδέλφια μου. Δίνω εγώ access και στα δυο αδέλφια μου και κόβουν τις συνδρομές του.
Αυτό εννοώ με την λέξη "πρόβλημα" και όχι τίποτα άλλο.
Το κατέχουν βεβαίως το θέμα και υπάρχουν λύσεις που δεν είναι επι του παρόντος.

Last edited:
Με πήρε φίλος μόλις τώρα και μου είπε οτι το NovaGo του έβγαλε (στο desktop), στα καλά καθούμενα (!!) οτι εχει υπερβεί τον μέγιστο αριθμό επιτρεπομένων συσκευών.....
Το εχει σε iPad Mimi και σε desktop

Έχετε λίγο το νου σας όσοι δουλεύετε σε windows 7, γιατι αυτο που έγινε στον φίλο ήταν απλα Windows Update !!!!
τοχω παθει κιεγω στο desktop με windows 7.και επειδη συμπτωματικα ειχα αλλαξει και καρτα γραφικων νομιζα οτι εφταιγε η καρτα.

Ξερει κανεις αν μπορει να παιξει ταυτοχρονα και στις 2 συσκευες που εχεις δηλωσει...???
Και αν ναι...πρεπει να φτιαξεις ξεχωριστους users...???

Παντως τωρα που μιλησα στο τηλεφωνο για να διαγραψω τις συσκευες μου και ενω τους ειχα στειλει mail,μου ειπανε οτι αν ειστε συνδρομιτες forthnet οπως κι εγω,ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ MAIL αλλα παιρνουμε τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων και το κανουνε κατευθειαν οπως σε μενα.

Είναι για προσωπική χρήση του ενεργού συνδρομητή, με την ανοχή της Νοβα μπορείς να "δώσεις" access όπου θέλεις.

Το" πρόβλημα" με το μοίρασμα των συσκευών είναι εις γνώση τους απο καιρό. Και δεν αναφέρομαι στο να δώσεις την μια η και τις δυο συσκευές στα παιδιά σου που σπουδάζουν ή όπου και οποίος ταξιδεύει.
Παράδειγμα: είμαι εγώ ενεργός συνδρομητής, καθώς και τα 2 αδέλφια μου. Δίνω εγώ access και στα δυο αδέλφια μου και κόβουν τις συνδρομές του.
Αυτό εννοώ με την λέξη "πρόβλημα" και όχι τίποτα άλλο.
Το κατέχουν βεβαίως το θέμα και υπάρχουν λύσεις που δεν είναι επι του παρόντος.

Υπάρχει κάποιο πακέτο του εξωτερικού που εφαρμόζει κάποιον αντίστοιχο περιορισμό?

Πρέπει να υπάρχει κάποιο πακέτο του εξωτερικού που να αφαρμόζει κάποιιο αντίστοιχο περιορισμό?
Τι λογική είναι αυτή?
Και τη συγκεκριμένη υπηρεσία δεν την βρίσκεις σε πολλά πακέτα του εξωτερικού. Αν δεν κάνω λάθος σε 2-3 μόνο.

Πραγματι σημερα ελαβα το email με το ερωτηματολογιο. Μια απο τις ερωτησεις ρωταει εαν εχουμε μοιραστει τη συνδεση με καποιον αλλον φιλο η συγγενη. Αραγε τι απαντουμε σε αυτο και γιατι το ρωταει η νοβα;

Πιστεύω γιατί μάλλον ένας από τους σκοπούς της υπηρεσίας είναι και αυτός. Να το δώσεις σε κάποιο φίλο/συγγενή, να γλυκαθεί και να θέλει και εκείνος μετά να βάλει δορυφορική πλέον Nova στο σπίτι του.

Αυτο που λες ειναι το καλο σεναριο. Μηπως ομως στους ορους χρησης της υπηρεσιας απαγορευεται κατι τετοιο; Δηλαδη να μοιραζεις σε αλλους τη συνδρομη σου novago;

Ή και να είναι ελκυστικό μέσω μείωσης της συνδρομής, αν ο φίλος/συγγενής σου δίνει και κάποια χρήματα, θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος.

Status
Not open for further replies.