NovaGO

Status
Not open for further replies.
καλησπερα παιδια καλως σας βρηκα!

εχω γραφτει κανονικα στην υπηρεσια nova go εχω παρει sms με κωδικο τα παντα ολα..διαβασα πιο πισω οτι σε καποιους με mac παιζει. θελω να ρωτησω τα εξης:

1) με το που κανω log in απο μια συσκευη αυτοματα κατοχυρωνεται σαν μια απο τις 2 που δικαιουμαι?? δηλαδη το λαπτοπ μου τωρα ειναι ηδη η μια??
2) κανω log in με τον macbook μου και φορτωνει μαυρη οθονη και δεν παιζει..

καλησπερα έχω κάνει εγγραφή και ενεργοποίηση στο μαιλ. που μου έχει έρθει εδώ και 3 μέρες αλλά κωδικός στο κινητό δεν έχει έρθει ακόμα. να πάρω τηλέφωνο λέτε?

καλησπερα παιδια καλως σας βρηκα!

εχω γραφτει κανονικα στην υπηρεσια nova go εχω παρει sms με κωδικο τα παντα ολα..διαβασα πιο πισω οτι σε καποιους με mac παιζει. θελω να ρωτησω τα εξης:

1) με το που κανω log in απο μια συσκευη αυτοματα κατοχυρωνεται σαν μια απο τις 2 που δικαιουμαι?? δηλαδη το λαπτοπ μου τωρα ειναι ηδη η μια??
2) κανω log in με τον macbook μου και φορτωνει μαυρη οθονη και δεν παιζει..

Για το πρωτο που ρωτας, ναι κατοχυρωνεται σα μια συσκευ.
Για το δευτερο δεν ξερω διοτι δεν εχω mac :(

Re: Απάντηση: Re: NovaGO

η διευθυνση http://portal.novago.gr/

μετά το plugin, όταν φορτώσει η σελίδα, δεξιά γράφει Service info, κλικ εκει
στην επόμενη σελίδα υπάρχει user registration
που σε εμένα όμως δεν γίνεται με μήνυμα σφάλματος Invalid Smartcard number

ξέρετε αυτό πως το λύνουμε, μια και δεν απαντάνε στα τηλέφωνα;

Φίλε andre74 στο πρόβλημα Invalid Smartcard number βρήκες λύση?
Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Το νούμερο της κάρτας το έχω τσεκάρει, είναι σωστό.

Αυτό το πρόβλημα παρατηρείται στους πελάτες 3play. Μιλήσετε λίγο με την Nova να σας πουν τους αριθμούς συνδρομητών που κατέχετε, τον αριθμό της smart card την διαβάζετε απο την κάρτα.

Στους λογαριασμούς 3play,ο αριθμός συνδρομητή αναγράφεται πάνω αριστερά.

καλησπερα,πιθανον οι ερωτησεις μου να εχουν απαντηθει,ομως ειναι τοσες πολλες οι σελιδες και θα ηθελα να τις θεσω:

1) λειτουργει σε desktop ή μονο laptop οπως λενε στις οδηγιες;
2) παιζουν τα καναλια με ταινιες και ντοκιμαντερ στο Novago;

Ευχαριστω πολυ

Αυτό το πρόβλημα παρατηρείται στους πελάτες 3play. Μιλήσετε λίγο με την Nova να σας πουν τους αριθμούς συνδρομητών που κατέχετε, τον αριθμό της smart card την διαβάζετε απο την κάρτα.

Ευχαριστώ, μίλησα μαζί τους πριν από λίγο (αναμονή ούτε 1 λεπτό, σάββατο μεσημέρι καλή ώρα για να παίρνουμε...) και μου έδωσαν το νέο κωδικό συνδρομητη.

@@tzorako

-σε desktop/laptop παιζουν απροβληματιστα.
-αναλογως το πακετο που πληρωνεις δορυφορικα-οτι βλεπεις εκει βλεπεις και στο novago.
επειδη ομως ειναι σε beta,σε Livetv υπαρχουν ολα τα sports(εκτος του 7),History,boomerang & madgreez.
οι υπολοιπες κατηγοριες,δειχνουν οτι ταινια ή επεισοδιο επιλεξεις εσυ.κατι σαν ondemand.
αρκετες ταινιες θα βρεις στην κατηγορια movies,λιγοτερα στις κατηγοριες series/documentaries/Entertainment.
η κατηγορια kids δεν παιζει προν το παρον.

...και σε εμένα, μετά από ανανέωση των drivers της κάρτας γραφικών, δεν μου συνδέεται και μου έγραψε πως πρέπει να αφαιρέσω μια συσκευή....έστειλα email και περιμένω...

...κακή δουλειά αυτό το reset συσκευών...πρέπει κάτι να κάνουν ώστε να μπορεί ο Admin να τις αφαιρεί από μόνος του και να μην περιμένει τον κάθε τεχνικό να το κάνει όταν μπορέσει.....

@@tzorako

-σε desktop/laptop παιζουν απροβληματιστα.
-αναλογως το πακετο που πληρωνεις δορυφορικα-οτι βλεπεις εκει βλεπεις και στο novago.
επειδη ομως ειναι σε beta,σε Livetv υπαρχουν ολα τα sports(εκτος του 7),History,boomerang & madgreez.
οι υπολοιπες κατηγοριες,δειχνουν οτι ταινια ή επεισοδιο επιλεξεις εσυ.κατι σαν ondemand.
αρκετες ταινιες θα βρεις στην κατηγορια movies,λιγοτερα στις κατηγοριες series/documentaries/Entertainment.
η κατηγορια kids δεν παιζει προν το παρον.

Και εκτος τπυ Nova Sports 4

αν εχει παιξει σε καποιον με macbook ας το αναφερει λιγο! εχω τον 6.0.5 safari

...και σε εμένα, μετά από ανανέωση των drivers της κάρτας γραφικών, δεν μου συνδέεται και μου έγραψε πως πρέπει να αφαιρέσω μια συσκευή....έστειλα email και περιμένω...

...κακή δουλειά αυτό το reset συσκευών...πρέπει κάτι να κάνουν ώστε να μπορεί ο Admin να τις αφαιρεί από μόνος του και να μην περιμένει τον κάθε τεχνικό να το κάνει όταν μπορέσει.....
τι ειναι αυτο το χαλι μωρε με τους drivers;εκανα update και μου κλειδωσε παλι τη μια συσκευη.2η φορα.παλι email και να περιμενω να μου τη ξελκειδωσουνε.

Πόσο καιρό έκανε να στην ξεκλειδώσουν από τότε που έστειλες το email; Και σε ενημερώσανε ότι ξεκλείδωσε, ή από μόνος σου το κατάλαβες; γιατί εγώ έστειλα το email, μετά από μία ώρα ήρθε αυτοματο email ότι το παραλάβανε, μετά από 4 ώρες ήρθε email ότι "αναγνώστηκε", αλλά πέραν τούτου τίποτα...και φυσικά ακόμα δεν το έχουνε ξεκλειδώσει....

Last edited by a moderator:
Δεν ξερω αν το ειχατε διαβασει πιο πανω, εαν εχετε τηλεφωνια forthnet τοτε δεν χρειαζεται να στελνετε mail απλα παιρνετε τηλεφωνο και σας το κανουν επι τοπου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NovaGO

Φίλε andre74 στο πρόβλημα Invalid Smartcard number βρήκες λύση?
Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Το νούμερο της κάρτας το έχω τσεκάρει, είναι σωστό.

Φίλε παρά το μήνυμα που βγάζει, πρόβλημα έχει ο κωδικός συνδρομητή, πάρε τηλέφωνο, όταν αλλάζεις πακέτο σου αλλάζουν και αυτό τον αριθμό. Σε εμένα, στο έντυπο συμβόλαιο αλλαγής από Christmas pack σε 3play ανέγραφε λάθος τον παλιό αριθμό, σχεδόν τυχαία κατάφερα να το αναξαλύψω και διορθώσω. Ίσως ο σωστός να είναι γραμμένος σε έντυπο λογαριασμού μετά την αλλαγή πακέτου.

Απάντηση: Re: NovaGO

αν εχει παιξει σε καποιον με macbook ας το αναφερει λιγο! εχω τον 6.0.5 safari

Από όσο ξέρω παίζει. Εγώ έχω καταφέρει να ενεργοποιηθώ αλλά όταν μπαίνω βλέπω μαύρη οθόνη αντί για το πρόγραμμα. Πιστεύω ότι φταίει κάποια ρύθμιση, κάποιο plug in, κάτι σχετικά με την αναπαραγωγή video γιατί το ίδιο με κάνει και σε chrome και σε firefox. Όποιος έχει καμια ιδέα για λύση .... δεκτή !!!

Καποιες αποριες γιατι ειναι δυσκολο καποιος να διαβασει 134 σελιδες.
1.Στα στοιχεια που δινουμε για ενεργοποιηση τον κωδικο συνδρομητη που τον βρισκουμε?(Τον αριθμο καρτας στο μερος απ'οτι ειδα).
2.Η ενεργοποιηση και παρακολουθηση γινεται μονο μεσα απο το δικτυο της forthnet ή μπορω να κανω την δουλεια και μεσα απο ενα pc/laptop στα οποια εχω συνδεση Οτε?
3.Αν καποιος εχει επιλεξει να βλεπει απο το pc/laptop μπορει να το συνδεσει με hdmi στην tv και να βλεπει απο εκει(τυπου multiview)?

Συγνωμη και παλι για τις ερωτησεις γιατι ξερω οτι σιγουρα θα εχουν απαντηθει.

Για το:
2. Δεν χρειαΕται να εχεις και forthnet, απλα το πακετο σου να ειναι οτιδηποτε εκτος απο Starter Pack,
3. Εγω αυτο το κανω συνεχεια στα ξενοδοχεια που μενω συνδεω το laptop με hdmi στην τηλεοραση και βλεπω σουπερ

Status
Not open for further replies.