NovaGO

Status
Not open for further replies.
Για reset των 2 ενεργοποιημένων συσκευών που στέλνουμε email και τι πληροφορίες αναφέρουμε για να υλοποιηθει;
Συνήθως σε πόσο καιρό γίνεται το reset; [email protected] θα σε καλεσουν σε 5-7 ημερες.
Αν φορμάρω ένα laptop και μετά ξαναβάλω την ίδια έκδοση windows με το ίδιο serial θα παίξει κανονικά ή θα θέλει νέα ενεργοπόιηση;
οχι το βλεπει σαν καινουργια συσκευη οποτε δεν θα παιξει

:2thumb22sup:

τι πληροφορίες αναφέρουμε για να υλοποιηθει;
Συνήθως σε πόσο καιρό γίνεται το reset;
Να συμπληρώσω μόνο σ' αυτά που πολύ σωστά σου έγραψε ήδη ο Δημήτρης:
Οι πληροφορίες που πρέπει να αναφέρεις είναι τα στοιχεία της συνδρομής σου (δηλαδή ονοματεπώνυμο και κωδικός συνδρομητή) και απαραιτήτως το username που χρησιμοποιείς για την υπηρεσία, ακριβώς όπως το γράφεις, αφού παίζουν ρόλο τα κεφαλαία και τα μικρά γράμματα. Δηλαδή, π.χ. άλλο username το "Iceman" και άλλο το "iceman" ή το "icEman" κτλ.

Συμπληρωματικά, να αναφέρεις αν κάνεις χρήση της υπηρεσίας μόνο σε υπολογιστές ή μόνο σε iphone/ipad ή ταυτόχρονα και στους 2 τύπους συσκευών, γιατί είναι διαφορετική η διαδικασία του reset (τουλάχιστον έτσι μου είχαν πει στο τηλ.)

Αν έχει παρέλθει το 2μηνο από την ενεργοποίηση της υπηρεσίας ή από το προηγούμενο reset, δεν χρειάζεται να αναφέρεις κάτι άλλο, αφού δικαιούσαι κανονικά το reset.
Αλλιώς πρέπει να επιχειρηματολογήσεις ως προς το τι σε αναγκάζει να ζητήσεις γρηγορότερα το reset (π.χ. αλλαγή κάρτας γραφικών, αναβάθμιση των windows 8 σε 8.1 που περιλαμβάνουν νέους drivers της κάρτας γραφικών και άρα αλλάζουν τη δομή της κτλ.) και επαφίεται στη διακριτική τους ευχέρεια να σου το υλοποιήσουν.

Με τηλεφωνική επικοινωνία το reset γίνεται αμέσως από τον τεχνικό με τον οποίο θα μιλήσεις και αν είναι καθημερινή θα ολοκληρωθεί σε λίγη ώρα. Αν είναι ΣΚ, μπορεί να ολοκληρωθεί και πάλι σε λίγο χρόνο, αλλά μπορεί να συμβεί και τη Δευτέρα. Το σύστημά τους είναι σε beta μορφή και δεν ξέρουν ούτε και οι ίδιοι για την ώρα που παίρνει κάθε φορά μέχρι να γίνει το reset. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου έρθει sms στο κινητό που είχες δηλώσει κατά την εγγραφή σου, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, οπότε θα ξέρεις πότε να δηλώσεις και πάλι τις 2 συσκευές σου.

Λογικά, μέσω e-mail παίρνει παραπάνω χρόνο, μόνο και μόνο γιατί δεν υπάρχει η αμεσότητα του τηλεφώνου και εξαρτάται αποκλειστικά από το πότε θα διαβαστεί το e-mail από τον αρμόδιο τεχνικό για να προχωρήσει τη διαδικασία, αν τον καλύπτουν τα στοιχεία που του έχεις στείλει ή να σε καλέσει για περαιτέρω διευκρινήσεις.

Last edited:
Απ' ότι έχει γραφτεί από διάφορους φίλους σε προηγούμενα posts, είναι επιβεβαιωμένο για όσους μαζί με την 8.1 αναβάθμισαν και τους drivers της κάρτας γραφικών τους. Όποιος άφησε τους drivers απ' έξω δεν είχε πρόβλημα.
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, γιατί έχω XP και 7άρια, οπότε πάνω σ' αυτό το θέμα μεταφέρω τη γνώση των άλλων. Φαντάζομαι ότι έτσι θα είναι για να το αναφέρουν κάποιοι και όχι μόνο ένας.
Για όλα τα υπολοιπα όμως που σου έγραψα περί της διαδικασίας είναι 100% σίγουρα, αφού έκανα κι εγώ reset πρόσφατα.

Last edited:
Αυτο με το 8.1 ειναι επιβεβαιωμενο;

Το δοκίμασα και δυστυχώς βγάζει μήνυμα ότι έχουν εξαντληθεί οι ενεργοποιήσεις. Πάω σήμερα για reset.

Επεξεργασία:
Ζήτησα το reset το πρωί τηλεφωνικά. Ακομα δεν εχω καμία ειδοποίηση. Ποσο συνήθως κάνουν;

Last edited by a moderator:
Απόψε με κάλεσαν για το πρώτο account. Το Δεύτερο το εταιρικό το είχαν σημειώσει λάθος. Αργούν λίγο....

Re: Απάντηση: NovaGO

παιδια αυτο παιζει απο το Εξωτερικο? εχω τον αδερφο μου Γερμανια..και θελει να τον δωσω την μια (συνδρομη ) να βλεπει..!!!

Δουλεύει μόνο αν δει Ελληνική ip
Ψάξε το...

Δυστυχώς δεν γίνεται πλέον ούτε αυτό.
Ο κολλητος στην Γαλλία δεν μπορεί να δει novago παρα το γεγονός οτι άλλαξε ip μεσω vpn (hide my ass),
και πάλι η nova με καποιο τροπο καταλαβε οτι είναι "μεταλλαγμένη¨η ip και τον κόβει.
Καμια ιδέα ? (εστω με pm?)?

Smart DNS ή Unotelly

Google...

Και τα 2 νομίζω προσφέρουν δοκιμαστική περίοδο μιας εβδομάδας!

Σε ευχαριστω για το ενδιαφέρον.
Προτεινεις αυτες τις 2 υπηρεσίες επειδή γνωρίζεις 100% οτι λειτουργουν με το nova go ?
Η τα προτείνεις επειδήυ γενικότερα ξέρεις οτι είναι αξιόπιστες υπηρεσίες ?
Γιατι και με το hide my ass ελαβα απο συμφορουμιτες διαβεβαιωση οτι δοκιμασμενα δουλευει με το noga go αλλα τελικα δεν δουλεύει...
Ευχαριστω εκ των προτέρων

Δε ξέρω αν δουλεύουν με το nova go!
Φίλος μου στη Γερμανία βλέπει μέσο VPN. Δε γνωρίζω ποια υπηρεσία χρησιμοποιεί.

Εγω χρησιμοποιώ το Unotelly για να βλέπω aljazeera iptv!

Επειδή έχουν δοκιμή δωρεάν μιας εβδομάδας δε χάνεις κάτι να δοκιμασεις.

Γεια σας.
Επειδη ειμαι ασχετος περι την τεχνολογια, παρακαλω βοηθηστε με να διαγραψω μια device απο το novago.
Πως γινεται;
Η τεχνικη υπηρεσια τησ nova επικαλουμενη προσωπικα δεδομενα αρνειται να με βοηθησει.
Ευχαριστω.:fahne90:

Είναι δικό σου το Nova account; Αν ναι, δεν υπάρχει θέμα προσωπικών δεδομένων. Αν όχι, προσπαθείς να το χρησιμοποιήσεις παράτυπα και καλώς σου λένε αυτό που σου λένε.

Όπως και να έχει πάντως μόνο το τεχνικό τμήμα της Νοβα, μπορεί να σου διαγράψει συσκευή και κανείς άλλος δεν μπορεί να σε βοηθήσει.

Δε ξέρω αν δουλεύουν με το nova go!
Φίλος μου στη Γερμανία βλέπει μέσο VPN. Δε γνωρίζω ποια υπηρεσία χρησιμοποιεί.

Εγω χρησιμοποιώ το Unotelly για να βλέπω aljazeera iptv!

Επειδή έχουν δοκιμή δωρεάν μιας εβδομάδας δε χάνεις κάτι να δοκιμασεις.

Δοκιμασαμε με το Unotelly και δεν καναμε δουλεια. Ουσιαστικα το Unotelly ειναι υπηρεσια αλλαγης dns servers και οχι vpn.
Μπορεις να μου δωσεις μερικες πληροφοριες για το ποοι ακριβως ειναι οι περιορισμοι του aljassera iptv και πως τους παρακαμπτεις με το Unotelly ?

Status
Not open for further replies.