NovaGO

Status
Not open for further replies.
Οταν φυγει απο beta, θα προστεθουν κι αλλα καναλια; Τα novacinema ας πούμε;

μπαα...δεν νομιζω οτι θα εχει και νοημα.βολευει πιστευω καλυτερα ως εχει.pause/play και το ξεκινας οποτε θες...

και εγω υπαρχουν φορες που η εικονα ειναι πολυ θολη συνηθως κανω ανανεωση της σελιδας και φτιαχνει.
δεν ξερω αν φταιει η γραμμη (εχω 8αρα cyta) αλλα δεν νομιζω γιατι ενας φιλος μου εβλεπε με 3G της wind δηλαδη με ταχυτητα....πολυ μικρη.
Εγω παντως ριχνω την εικονα με HDMI σε projector και βλεπω μια χαρα.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: NovaGO

Οταν φυγει απο beta, θα προστεθουν κι αλλα καναλια; Τα novacinema ας πούμε;
Ας προσθεσουν το novasports 4 -7 γιατι δεν βλεπω να προσθετουν κατι αλλο δωρεαν.

ερώτηση σε ένα ήδη υπάρχον ipad που έπαιζε αν κάνω restore Και βάλω πάλι το ίδιο ios θα παίξει? ή θα το δει σαν άλλη συσκευή?

Θα το δει σαν καινούργια συσκευή. Μόνο με update δεν το βλέπει έτσι. Είναι λογικό, μιας και το restore ισοδυναμεί με format.

Σήμερα λόγω υποχρεώσεων είδα τον αγώνα του Ολυμπιακού από το nova go.Μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλό .... δεν κολλάει καθόλου και το μόνο που παρακαλώ είναι να μείνει χωρίς χρέωση!!!

Ξέρει κανείς να μου πει αν η novago λειτουργεί σε LAPTOP MAC OS και τι πρέπει να κάνω;Ευχαριστώ πολύ

Καλησπερα παιδια. μια βοηθεια αν μπορει καποιος. Προσπαθω 3 μερες να συνδεθω στο NovaGO αλλα τιποτα. Μου ζήτησε να ξανά κατεβάσω το plugin,το έκανα αλλα μου βγαζει οτι το plugin WebTVPlugin.msi εχει ληξει. Μπορει σας παρακαλω καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω πολυ!!!

Μου το είχε κάνει και μένα στο Laptop με Win 8.1 που έχω πριν κανα μήνα, ενώ το είχα εγκατεστημένο...από το προγράμματα και ιδιότητες το ξήλωσα, το κατέβασα πάλι μετά το prompt να το εγκαταστήσω, και όλα καλά...Try it...

Μου το είχε κάνει κι εμένα ακριβώς το ίδιο,πριν από καμιά 15αριά μέρες και έκανα ακριβώς το ίδιο,όπως λέει και ο MATTHIAS.

για android θα το βγαλουνε καμια φορα να το βαλουμε στο ταμπλετακι να χαζευουμε και τιποτα??αντε γιατι με το iphone δεν γινεται δουλεια σε τοσο μικρη οθονη..

Δοκιμασα το lightning to hdmi επισημο καλωδιο της apple και συνεδεσα το ipad air στην samsung 64F8500 και ενω η εικονα δουλευει και μου δειχνει το ipad στην τηλεοραση, οταν βαζω το novago app δεν μου το δειχνει στην τηλεοραση! Γιατι; Ξερει κάποιος;

εχουμε πει,οτι το novago απο apple συσκευη,κλειδωνει με το που καταλαβει οτι δινεις εικονα σε αλλη συσκευη.μην παιδευεσαι τσαμπα..

Καπου διαβασα οτι πλεον το Novago υποστηριζει μονο μια συσκευη,ισχυει?Ξερει κανεις τιποτα?

Καπου διαβασα οτι πλεον το Novago υποστηριζει μονο μια συσκευη,ισχυει?Ξερει κανεις τιποτα?

Υποστηρίζει 2 συσκευές.

Έτσι ξεκίνησε, κάποια στιγμή αποφάσισαν να το κάνουν 1 και τελικά ξαναγύρισαν στις 2.

Ρε παιδια που κολλαει να μην υποστηριζει desktop? Ειμαι συνδρομητης sports pack, τι καναλια μπορω να βλεπω και απο ποιες συσκευες? Εχω iphone 3gs και android συσκευες (Tablet/Phone) τι μου προτεινετε?

Status
Not open for further replies.