Δοκίμασε και με κάποιον άλλο browser (π.χ. google chrome, firefox mozilla κτλ.), γιατί ο internet explorer δεν είναι και ό,τι πιο αξιόπιστο υπάρχει στον κόσμο!Καλημερα εδω και μερικες μερες σε laptop με windows xp service pack 3 οταν επιλεγω live tv κανει restart τον internet explorer και δεν μπορει να παιξει Live. Εχω ξανακατεβασει το plugin αλλα και παλι τιποτε. Παιζει κατι αλλο,εχει τυχει σε καποιον αυτο το προβλημα;
Αυτό το μήνυμα βγαίνει στους περισσότερους Η/Υ ακόμα και σε ιδιαίτερα σύγχρονους/ισχυρούς, αλλά παρόλα αυτά ολοκληρώνεται η εγκατάσταση και μετά παίζει κανονικά η εφαρμογή.Καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα: Πάω να κάνω εγκατάσταση το plugin και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα "Your configuration of your computer is insufficient to play some media program" με αποτέλεσμα να μην γίνεται η εγκατάσταση. Το τρέχω σε xp και explorer chrome.Καμιά ιδέα κανείς για το τι μπορεί να φταίει?
Εμενα παντως που εχω αθλητικα δεν μου ανοιγει .Tα Novastars μπήκαν για όλους? Και για αυτούς που έχουν αθλητικά?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.