NovaGO

Status
Not open for further replies.
Πάντως το update στο java σίγουρα δεν επηρεάζει τον αριθμό των συσκευών.Με το συγκεκριμένο update δεν φαίνεται δηλαδή σαν νέα συσκευή αυτή στην οποία πραγματοποιήθηκε.

Καλημερα εδω και μερικες μερες σε laptop με windows xp service pack 3 οταν επιλεγω live tv κανει restart τον internet explorer και δεν μπορει να παιξει Live. Εχω ξανακατεβασει το plugin αλλα και παλι τιποτε. Παιζει κατι αλλο,εχει τυχει σε καποιον αυτο το προβλημα;

Καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα: Πάω να κάνω εγκατάσταση το plugin και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα "Your configuration of your computer is insufficient to play some media program" με αποτέλεσμα να μην γίνεται η εγκατάσταση. Το τρέχω σε xp και explorer chrome.Καμιά ιδέα κανείς για το τι μπορεί να φταίει?

Καλημερα εδω και μερικες μερες σε laptop με windows xp service pack 3 οταν επιλεγω live tv κανει restart τον internet explorer και δεν μπορει να παιξει Live. Εχω ξανακατεβασει το plugin αλλα και παλι τιποτε. Παιζει κατι αλλο,εχει τυχει σε καποιον αυτο το προβλημα;
Δοκίμασε και με κάποιον άλλο browser (π.χ. google chrome, firefox mozilla κτλ.), γιατί ο internet explorer δεν είναι και ό,τι πιο αξιόπιστο υπάρχει στον κόσμο!
Καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα: Πάω να κάνω εγκατάσταση το plugin και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα "Your configuration of your computer is insufficient to play some media program" με αποτέλεσμα να μην γίνεται η εγκατάσταση. Το τρέχω σε xp και explorer chrome.Καμιά ιδέα κανείς για το τι μπορεί να φταίει?
Αυτό το μήνυμα βγαίνει στους περισσότερους Η/Υ ακόμα και σε ιδιαίτερα σύγχρονους/ισχυρούς, αλλά παρόλα αυτά ολοκληρώνεται η εγκατάσταση και μετά παίζει κανονικά η εφαρμογή.
Είσαι σίγουρος ότι δεν σου ολοκληρώνεται η εγκατάσταση; Δηλαδή, μετά από αυτό το μήνυμα τι σου βγάζει;

Γιατί, αν σου ολοκληρώνεται η εγκατάσταση και δεν σου παίζει η εφαρμογή, αυτό είναι άλλο θέμα και συνήθως οφείλεται σε ευαισθησία του novago με κάποια antivirus.

Last edited:
Μου βγαζει ότι δεν είναι δυνατή η φόρτωση της προσθήκης webtv pc plugin npdll.Μετά όταν πάω να κάνω σύνδεση μου λέει να ξανακατεβάσω το plugin.Το έχω κάνει με όλους τους explorer με ή χωρίς antivirus και τοίχος προστασίας,τιποτα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Last edited by a moderator:
Άρα, υποθέτω ότι αναφέρεσαι σ' αυτό το μήνυμα λάθους:
2z80sbo.png

Αυτό όμως είναι μάλλον παράδοξο, γιατί το συγκεκριμένο λάθος συνήθως εμφανίζεται όταν ήδη έχεις συνδεθεί με τους κωδικούς σου και πας να παίξεις οποιοδήποτε κανάλι, επειδή κάποιο πρόγραμμα (συνήθως το antivirus) εμποδίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας. Σε αυτή την περίπτωση, η λύση είναι η δημιουργία κανόνων εξαίρεσης στο antivirus ή η προσωρινή απενεργοποίησή του, ή αν δεν πιάσει κάτι από αυτά η πλήρης απεγκατάσταση του antivirus και η χρήση κάποιου άλλου εναλλακτικού.

Δεν έχω διαβάσει μέχρι σήμερα κάποιος άλλος φίλος του forum να έχει παραπονεθεί ότι εμφανίζεται το μήνυμα λάθους μόλις μπει στη σελίδα (πριν συνδεθεί) και να του ζητάει συνέχεια εγκατάσταση του plugin.

Άρα, λογικά δεν σου έχει εγκατασταθεί σωστά το plugin και καλό θα ήταν να το απεγκαταστήσεις, να κλείσεις το τείχος προστασίας και το antivirus και να κάνεις μια νέα καθαρή εγκατάσταση με τα προηγούμενα κλειστά μήπως κι έτσι ολοκληρωθεί σωστά η εγκατάσταση. Αν δεν πιάσει κι αυτό, τότε καλύτερα, είτε να στείλεις e-mail στο [email protected], είτε να γράψεις στο Nova Official Support του forum εξηγώντας το πρόβλημά σου, για να επικοινωνήσει κάποιος τεχνικός της nova μαζί σου και να βρεθεί η λύση (πιθανότατα μέσα από τα logs της εφαρμογής) στην ιδιάζουσα περίπτωσή σου.

Ναι με Novastars θα δούμε τα όσκαρς στο novago και με αμερικάνικη περιγραφή!!!!!

Τα τηλέφωνα παράπονα εισακούστηκαν!!!!

KLOPKA

Δοκιμασε παλι αφου κανεις restart στο ρουτερ σου.
αν εισαι ενσυρματα συνδεδεμενος βγαλε το καλωδιο και ξαναβαλτο.

Last edited:
παιδια υποστηριζεται πλεον και android?
μπηκα στο FAQ του πορταλ novago και αναφερει android tablets και κινητα...
ή ετσι γραφαν απο την αρχη?

Tablets (Apple iPad, Android tablets).
Υποστηριζόμενες συσκευές:

Item Minimum requirements
Models Apple: iPad 1, 2, 3, 4, Mini & Air
Android: Samsung GT-P5210-Galaxy tab 3, Google Nexus 7 v1, Google Nexus 7 v2 (2013), κα.
Πλήρη λίστα υποστηριζόμενων συσκευών στο www.nova.gr/novago
OS iOS: 5.0 και άνω
Android: 4.2 (Jelly Bean) και άνω
Resolution Apple: n/a
Android: 1024x600 ή 1280x800 pixels και άνω
Rooted/Jailbroken devices are NOT supported

Και Smartphones (Apple iPhone/iPod Touch, Android phones).
Υποστηριζόμενες συσκευές:

Item Minimum requirements
Models Apple: iPod Touch 4th gen. και άνω, iPhone 3GS, 4, 4S, 5 & 5S
Android: Samsung GT-I9195 S4-Mini, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Note 3, LG G2, Sony Xperia S, κα.
Πλήρη λίστα υποστηριζόμενων συσκευών στο www.nova.gr/novago
OS iOS: 5.0 και άνω
Android: 4.2 (Jelly Bean) και άνω
Resolution Apple: n/a
Android: 800x480 ή 854x480 ή 1280x720 pixels και άνω
Rooted/Jailbroken devices are NOT supported

επισης,εχει επιλογη για ανανεωση/reset συσκευων μεσα απο το portal (1φορα το μηνα αναφερει..)

Last edited:
Έχεις δίκιο. Πάντως δεν το έγραφε παλιά.
Επίσης δεν το βλέπω στο play store και όταν πάω να ενωθώ από browser σε Android κατεβάζει το msi plug in που είναι άτοπο...
Ξέρω πάντως ότι υπάρχει η εφαρμογή για Android απλά δεν είχε δώθεί ακόμα.

Βγήκε update για ios το οποίο πέρασα αλλα δεν μου δέχεται το pin. Αντιμετωπίζει κανένας παρόμοιο θέμα ?

Status
Not open for further replies.