NovaGO

Status
Not open for further replies.
Για να δουμε.Παω να κανω εγγραφη στο note να δω αν παιζει.

Επεξεργασία:
Μολις εκανα εγγραφη απο ενα 10αρι note tablet.Εβαλα την εφαρμογη μου ηρθε και το pin εκανα login και μολις παω να παιξω μια ταινια η καποιο καναλι με γραφει novago currently not supported on this device.Να πω οτι κατεβασα το novago για tablets και η εφαρμογη δειχνει παρα πολυ καλη.

Λοιπον μαλλον καταλαβα τι παιζει.Το εχω rooted και γραφει στο faq οτι δεν υποστηριζει rooted συσκευες.Παω να το ξερουταρω και επανερχομε.

Last edited by a moderator:
Παιδιά μια ερώτηση, επειδή σαφή απάντηση δεν πήρα απο νοβα σε email που τους έστειλα. Απο την στιγμή που μπήκε το novastars στο novago, δεν θα δείξει και τα οσκαρ ζωντανά στις 2 Μαρτίου από το novago; Γιατί θα είμαι εκτός σπιτιού και θελω να τα δω ζωντανα απο το laptop. Στην διαφημιση της νοβα λεει τα οσκαρ ζωντανα με ελληνικη περιγραφη στα novacinema1 & HD και με αμερικάνικο αυθεντικό ήχο στο novastars. Αρα;

Εβγαλα ροοτ και επειδη το ιντερνετ που εχω ειναι χαλια μολις παει να παιξει με γραφει οτι η συνδεση δεν ειναι εφικτη λογω προβληματικης συνδεσης.Δηλαδη ποσο lame ειναι αυτο.Να δικαιουμε κανονικα novago και να μην μπορω να δω τιποτα λογω της χαλιας γραμμης ιντερνετ.

Εμένα μετα το update παίζει κανονικά στο iPad ,αλλα οχι στο iPhone ,(video cannot be displayed due to poor connectivity or congested network )

Σε γραφει αυτο που γραφει εμενα απλα εγω το εχω στα ελληνικα.

Last edited by a moderator:
Μάλλον ειναι πρόβλημα της αναβάθμισης τότε ,στην ίδια γραμμή το iPad παίζει απροβλημάτιστα

Και σε μένα που έχω την beta έκδοση, δεν δουλεύει. "Service unavailable "
Ενώ στο iPad δουλεύει μια χαρά.

Άκυρο, δουλεύει κανονικά σε S3 lte

Last edited:
Απάντηση: Re: NovaGO

Μάλλον ειναι πρόβλημα της αναβάθμισης τότε ,στην ίδια γραμμή το iPad παίζει απροβλημάτιστα

Μακαρι να φταιει η εφαρμογη και να μην ειναι προβλημα γραμμης.Πριν που ειχα ροοτ εγραφε οτι currently not supported.Εβγαλα το ροοτ και εγραφε οτι φταιει η συνδεση.

Επειδή μου βγάζει οτι έχω υπερβεί το αριθμο συσκευών, πως μπορω να ακυρωσω την μια και να βάλω το ταμπλετ;

Δεν μπορείς να ακυρώσεις μόνο μια. Γίνεται reset όλος ο λογαριασμός μέσω Νοβα. Κάποια στιγμή βέβαια θα μπορείς και μόνος μέσω του Web να κάνεις reset. Προς το παρόν τηλέφωνο στην Νοβα.

Re: Απάντηση: NovaGO

Εχει μπει η δυνατοτητα, ειναι στο πληροφοριες εκει που ειναι η εγγραφη και το faq

Δε ξερω αν λειτουργει,αλλα οπως ανεφερα κ χθες,(λιγα ποστ πιο πισω) υπαρχει ηδη η επιλογη για reset μεσω web..

Σε iPad και με καλώδιο σε tv δεν δουλευει;επίσης με parallel σε Mac να τρέχει windows 7 δουλεύει;

Έχει απαντηθεί χιλιάδες φορές. Καλό είναι να διαβάζετε λίγο πριν ρωτάτε.
Με καλώδιο δεν δουλεύει. Σε Mac με Vmware και parallels δουλεύει κανονικά.

Status
Not open for further replies.