Εγώ να ενημερώσω πως η υπηρεσία NovaGo δουλεύει μια χαρά με Cosmote "internet on the go με κάρτα" από το laptop. Αυτό επειδή αναφέρθηκε πως δε δουλεύει σε 3g.
Λοιπόν ,έκανα restore στο jb iPad μου και τώρα δεν δέχεται
Τον κωδικό μου ,μάλλον το βλέπει σαν Τρίτη συσκευή !
Τι κάνουμε τώρα ?
Σου λέει λάθος κωδικός ή connection failed?
Εγώ που το έβαλα σε λογαριασμό που ήδη εχει 2 συσκευές, μου έβγαλε μήνυμα connection failed και όχι κάτι του τύπου
έχετε ήδη συμπληρώσει το μέγιστο αριθμό συσκευών.
Οσοι εχουν τα cinema ποια live καναλια εχουν?Πιο συγκεκριμένα, για όσους έχουν το αθλητικό πακέτο συνδρομής, η live υπηρεσία εμπεριέχει τα κανάλια novasports1,2,3,6, novasports highlights, boomerang, history και MAD greekz.
Μπορεί να μας επιβεβαιώσει κάποιος που το έχει σε ipad ,μπας και αποφύγουμε το restore?(έλεγα να περιμένω το ios 7)
Αυτό θα πρέπει να σου το απαντήσει κάποιος άλλος φίλος που να έχει το full πακέτο ή έστω τα cinema. Εγώ έχω το αθλητικό, οπότε δεν το γνωρίζω.Οσοι εχουν τα cinema ποια live καναλια εχουν?
Αν κρίνω από τα χαρακτηριστικά του Η/Υ σου, πρέπει να είναι αρκετά παλιός και παρόλο που δεν αναφέρεις την επεξεργαστική του ισχύ που είναι πολύ σημαντική, φαίνεται ο Η/Υ σου να είναι κοντά στις minimum απαιτήσεις του novago (AMD Sempron 2800+). Επιπλέον, ο Sempron που αναφέρει η nova στις minimum απαιτήσεις είναι ελαφρώς μεταγενέστερος του Athlon 64. Επομένως, ίσως η υπηρεσία καταναλώνει όλους τους πόρους του συστήματός σου, με αποτέλεσμα να ζορίζεται το plugin ή ο browser σου (π.χ. το plugin container του firefox). Επιπλέον, θα μπορούσε να είναι και το internet και η ποιότητα της γραμμής σου. Δες εδώ αναλυτικά τι χρειάζεται για να παίξει απρόσκοπτα η υπηρεσία.Τελικά μετά από email που έστειλα στη nova (για ξεκλείδωμα συσκευών που υποτίθεται είχα ξεπεράσει τον επιτρεπόμενο αριθμό) ξαφνικά μπήκα με τον κωδικό μου αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Μόλις ξεκινάει η αναπαραγωγή σε οποιοδήποτε κανάλι μετά από 40'' ο ήχος αρχίζει να "κομπιάζει" με αποτέλεσμα η εικόνα να πηγαίνει πιο αργά και να κάνει σπασίματα.Ο ήχος φυσικά είναι απαράδεκτος.Γνωρίζει κανείς γιατί; Ο Η/Υ μου είναι:ΑMD ATHLON 64 pc 3200-400,win 7 32b ,ram 4 g ,κάρτα γραφικών nvidia gforce 210 και χωρίς antivirus.(Αυτό το γράφω γιατί σε 20 χρόνια που χειρίζομαι Η/Υ ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει antivirus.(Ούτε στην εργασία μου διότι ήμουν Δ.Υ.) Αν μπορεί να βοηθήσει κανείς τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Άρα, τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ο άτυχος που τρώει αδικαιολόγητο σκάλωμα η υπηρεσία εξαιτίας του antivirus και προφανώς δεν φταίει αποκλειστικά το nod32 γι' αυτό. Μάλλον το plugin παρουσιάζει ιδιαίτερες ευαισθησίες σε κάποιους Η/Υ.εγω τελικα εκανα απεγκατασταση το microsoft security essentials και εκλεισα και το firewall και επιτελους παιζει κανονικα και στο δευτερο laptop
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.