NovaGO

Status
Not open for further replies.
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση για το NovaGo???
Πχ ,Θα μπορώ εγώ να βλέπω Novasports1 στο σπίτι μου στην Παιανία και ο Πατέρας μου που είναι στην Μυτιλήνη για διακοπές να βλέπει ταυτοχρόνως Novasports1 από το Laptop του??
μπορεις φιλε

Σαν να μου ακούγεται Νόμιμα Πειρατικό!!!Χα χα!
Τι εννoούν λέγοντας ''Με το ίδιο account έχετε την δυνατότητα να καταγράψετε και να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα έως και 2 συσκευές (σε οποιονδήποτε συνδυασμό)???
Η κανονική μου εγκατάσταση με τον Novabox θα λογίζεται ως ''Μία'' συσκευή και ως ''Δεύτερη'' το Laptop του πατέρα μου???Μετριέται σαν ''Συσκευή'' η κανονική μας εγκατάσταση με τον NovaBox??
Δηλαδή Novabox στο σπίτι + 2 Laptops ταυτόχρονα ή ΝovaBox στο σπίτι + 1 Laptop ταυτόχρονα?

Last edited by a moderator:
Οι 2 λογαριασμοι ειναι για τα pc

Ξέρουμε καθόλου πόσα mb καταναλώνει όταν μπαίνεις με 3G.

Θα σου πω αυριο που θα δω την Παοκαρα!

Οι 2 λογαριασμοι ειναι για τα pc

Ωχ,Σοβαρά??Ε τότε να δίνω εικόνα από Nova στο Laptop του φίλου μου και σε αντάλλαγμα θα μου πληρώνει την μισή συνδρομή!25/1=12.5 !
Χα χα!Ε ρε γλέντια που θα γίνουν με αυτήν την υπηρεσία!Προβλέπω μέσα στον χειμώνα να την καταργούν!!!

θα σου δινει τη μιση συνδρομη και συ θα εχεις ολα τα καναλια του πακετου +ποιτητα του δορυφορικου? (λιγο κοροιδο θα τον πιασεις!)

Αν υπολογίσεις ότι το streaming είναι 1.5 - 2 Mb/s τότε θα δεις πόσα MB θα καταναλώσεις στον ποδοσφαιρικό αγώνα :a0210:

Περίπου 0.7 - 0.9 GB την ώρα

Last edited:
θα σου δινει τη μιση συνδρομη και συ θα εχεις ολα τα καναλια του πακετου +ποιτητα του δορυφορικου? (λιγο κοροιδο θα τον πιασεις!)
Ναι σωστά.Το 1/3 της τιμής είναι το σωστό.Αν και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει χρέωση για την υπηρεσία NovaGo.Εκτίμηση μου είναι ότι θα την χρεώνουν με 10/Μήνα.....

Αν υπολογίσεις ότι το streaming είναι 1.5 - 2 Mb/s τότε θα δεις πόσα MB θα καταναλώσεις στον ποδοσφαιρικό αγώνα :a0210:

Περίπου 0.7 - 0.9 GB την ώρα

Καλα ειναι,ενα ματσακι 2 gb!Για λυση αναγκης δεν ειναι απαγορευτικο

Ναι σωστά.Το 1/3 της τιμής είναι το σωστό.Αν και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει χρέωση για την υπηρεσία NovaGo.Εκτίμηση μου είναι ότι θα την χρεώνουν με 10/Μήνα.....

Δε νομιζω να τη χρεωσουν διοτι τωρα που το ΟΤΕ εχει παρει τα παντα,εκτος απο Ελλαδα και Ch.L πρεπει κατι να εχουν για να τραβηξουν συνδρομητές

Εξαρτάται τι πακέτο internet mobile, έχεις, οι περισσότεροι έχουν τα 5GB, άρα είναι θυσία ;-)
Γιατί με το σκεπτικό αυτό θες να δεις την ομάδα σου 4 φορές το μήνα, τουτέστιν... τουλάχιστον 8 GB

Το fatality θα είναι να ενωθεί η Forthnet με κάποια εταιρεία κινητής και στο 4play να δίνει το NovaGo over 3G δωρεάν.
Εμένα για μια ταινία σχεδόν 2 ωρών "έγραψε" 1,5 GB (το ανέφερα παραπάνω)

Το fatality θα είναι να ενωθεί η Forthnet με κάποια εταιρεία κινητής και στο 4play να δίνει το NovaGo over 3G δωρεάν.
Δεν απέχει και πολύ αυτό που λες από την αλήθεια....
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=523714

αυτο το οτι η γουιντ δε θελει τη νοβα δε μπορω να το καταλαβω... ειναι η μονη εταιρια χωρις τβ και αυτη ειναι η ευκαιρια της να κοντραρει τον οτε... (περνωντας ακομα και τη χολ-βοντα)

Εξαρτάται τι πακέτο internet mobile, έχεις, οι περισσότεροι έχουν τα 5GB, άρα είναι θυσία ;-)
Γιατί με το σκεπτικό αυτό θες να δεις την ομάδα σου 4 φορές το μήνα, τουτέστιν... τουλάχιστον 8 GB
Σωστα,βασικα εχω 20gb και επιπλεον σε ολα τα ματς δε θα ειμαι εκτος σπιτιου!Ασε που τα περισσοτερα ξενοδοχεια εχουν free wifi οποτε αερας!

Απάντηση: Re: NovaGO

Και να ενωθεί, δεν νομίζω ότι είναι σκοπός να δώσουν την υπηρεσία over 3G. Το δίκτυο όχι μόνο δεν είναι αξιόπιστο, ίσως της Wind να είναι κάπως πιο σταθερό, αλλά δεν θα μπορέσει να υποστηρίξει και τη ταυτόχρονη ζήτηση streaming ειδικά του 1.5-2 Mbps

καλα πολυ λιγος κοσμος εχει νοβα ωστε να γονατισει το δυκτιο απο το novago free 3g

Και που να προτιμα να βλεπει απο internet απ οτι στην tv

Κάνοντας εγκατάσταση του nova go web tv plugin στο λάπτοπ μου βγαλε το μήνυμα The configuration of computer is insufficient to play some media program και όντως συνδέεται αλλά βλέπω μαύρο. Εχει κάποιος αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα και υπάρχει κάποια λύση; Είναι αδύνατον να το βάλω σε τρίτη συσκευή τώρα μου είπαν από τη nova πως πρέπει να περάσουν 2 μήνες και να κάνω διαγραφή του λογαριασμου και δημιουργία νέου λογαριασμού για να μπει σε άλλη συσκευή...

Το λάπτοπ είναι κάπως παλιό http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06a/321957-321957-64295-321838-89315-3764998.html?dnr=1 λέτε να φταίει αυτό;

Το λάπτοπ είναι κάπως παλιό http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06a/321957-321957-64295-321838-89315-3764998.html?dnr=1 λέτε να φταίει αυτό;

Ποση ram εχεις?Στου πατερα μου που πηγα να το βαλω εχει 756ram ενω γινανε ολα σωστα,οταν τρεχει μου κανει crash το plugin.Οσον αφορα τη διαγραφη συσκεων,εγω τους πηρα τηλ και παρολο που δεν περασανε οι 2 μηνες μου κανανε reset το λογαριασμο και ολα ενταξει.Ισως επειδη ακομα ειναι beta κανουν τα reset πριν το διμηνο

Οχι το έχω αναβαθμίσει και έχει 3gb... Αchillesgk έστειλα εμαιλ και την άλλη μέρα με πήραν τηλ.

Status
Not open for further replies.