μπορεις φιλεΠαιδιά να κάνω μια ερώτηση για το NovaGo???
Πχ ,Θα μπορώ εγώ να βλέπω Novasports1 στο σπίτι μου στην Παιανία και ο Πατέρας μου που είναι στην Μυτιλήνη για διακοπές να βλέπει ταυτοχρόνως Novasports1 από το Laptop του??
μπορεις φιλεΠαιδιά να κάνω μια ερώτηση για το NovaGo???
Πχ ,Θα μπορώ εγώ να βλέπω Novasports1 στο σπίτι μου στην Παιανία και ο Πατέρας μου που είναι στην Μυτιλήνη για διακοπές να βλέπει ταυτοχρόνως Novasports1 από το Laptop του??
Ξέρουμε καθόλου πόσα mb καταναλώνει όταν μπαίνεις με 3G.
Οι 2 λογαριασμοι ειναι για τα pc
Ναι σωστά.Το 1/3 της τιμής είναι το σωστό.Αν και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει χρέωση για την υπηρεσία NovaGo.Εκτίμηση μου είναι ότι θα την χρεώνουν με 10/Μήνα.....θα σου δινει τη μιση συνδρομη και συ θα εχεις ολα τα καναλια του πακετου +ποιτητα του δορυφορικου? (λιγο κοροιδο θα τον πιασεις!)
Αν υπολογίσεις ότι το streaming είναι 1.5 - 2 Mb/s τότε θα δεις πόσα MB θα καταναλώσεις στον ποδοσφαιρικό αγώνα :a0210:
Περίπου 0.7 - 0.9 GB την ώρα
Ναι σωστά.Το 1/3 της τιμής είναι το σωστό.Αν και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει χρέωση για την υπηρεσία NovaGo.Εκτίμηση μου είναι ότι θα την χρεώνουν με 10/Μήνα.....
Δεν απέχει και πολύ αυτό που λες από την αλήθεια....Το fatality θα είναι να ενωθεί η Forthnet με κάποια εταιρεία κινητής και στο 4play να δίνει το NovaGo over 3G δωρεάν.
Εμένα για μια ταινία σχεδόν 2 ωρών "έγραψε" 1,5 GB (το ανέφερα παραπάνω)
Σωστα,βασικα εχω 20gb και επιπλεον σε ολα τα ματς δε θα ειμαι εκτος σπιτιου!Ασε που τα περισσοτερα ξενοδοχεια εχουν free wifi οποτε αερας!Εξαρτάται τι πακέτο internet mobile, έχεις, οι περισσότεροι έχουν τα 5GB, άρα είναι θυσία ;-)
Γιατί με το σκεπτικό αυτό θες να δεις την ομάδα σου 4 φορές το μήνα, τουτέστιν... τουλάχιστον 8 GB
Το fatality θα είναι να ενωθεί η Forthnet με κάποια εταιρεία κινητής και στο 4play να δίνει το NovaGo over 3G δωρεάν.
Εμένα για μια ταινία σχεδόν 2 ωρών "έγραψε" 1,5 GB (το ανέφερα παραπάνω)
Το λάπτοπ είναι κάπως παλιό http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06a/321957-321957-64295-321838-89315-3764998.html?dnr=1 λέτε να φταίει αυτό;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.