NovaGO

Status
Not open for further replies.
Παιδιά πάλι ερωτώ.Γιατί στο δικό μου pc έχει κολλήματα το stream σε όλα τα κανάλια ?Φταίει τίποτα?Ο υπολογιστής μου είναι AMD 3200+400 WIN 7 64 KAI RAM 4G

Μπαινεις με wifi?Τι ταχυτητα εχεις

Last edited by a moderator:
Ταχύτητα της forthnet.Με ασύρματο αλλά και με καλώδιο που 'εβαλα πάλι το ίδιο

Παντως τωρα με στικακι και οχι φουλ σημα,μονο 2 γραμμες 3g ειδα το 1ο ημιχρονο του Πλατανια χωρις κολληματα.

Να ρωτησω κι εγω κατι,γιατι σε υπολογιστη που το εκανα εγκατασταση,μολις ξεκιναει να παιζει μου βγαζει μηνυμα crash plugin?Αυτο πως διορθωνεται?Δοκιμασα ξανα απεγκατασταση και εγκατασταση αλλα παλι το ιδιο.Καμμια ιδεα?

μολις εκανα τεστ μεσω vodafone LTE. κανενα προβλημα απολυτως! :p θελουμε data ομως....

Νομίζω ότι η καθυστέρηση στο live έχει βελτιωθεί.Ήταν ακριβώς 38 δευτερόλεπτα.Μιλάω για το πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ. Τις πρώτες μέρες νομίζω ήταν κάτι λιγότερο από 1 λεπτό.

Έβαλα τώρα το laptop δίπλα από την τηλεόραση και είναι ακριβώς 37 δευτερόλεπτα πίσω,βλέποντας το χρονόμετρο του αγώνα.

Εδώ το ΝΒΑ League Pass και τα JSC έχουν καθυστέρηση περίπου 20 δεύτερα. Καλά είναι τα 37 για την Νova.

To Go ξέρουμε αν θα παραμείνει δωρεάν?

Έβαλα τώρα το laptop δίπλα από την τηλεόραση και είναι ακριβώς 37 δευτερόλεπτα πίσω,βλέποντας το χρονόμετρο του αγώνα.

σωστος :p

Εχει να κάνει με το πόση ώρα θέλει να ξεκινήσει το streaming απο την ώρα που θα πατησεις το play. Εμένα, κάτω απο λεπτό δεν έπεσε. Χαρακτηριστικό ειναι ότι με το που άνοιγε το παράθυρο του live, έβλεπα ένα πλάνο "freeze" και σε 10-15 δεύτερα ξεκινούσε το streaming απο εκείνο ακριβώς το καρέ.

Σημείωση: το δούλευα σε iPad
Εννοείται ότι το αντιπαρέβαλα τα 2 ρολόγια , tv-iPad

Απάντηση: Re: NovaGO

Οντως ακριβως 37δευτερολεπτα απο σχεδον 50 που ηταν πριν.

Από ποιότητα εικόνας όμως, δεν μπορούμε να πούμε πως γοητευτήκαμε κιόλας. ...
Υποθέτω πως πέσαμε και πολλοί, αλλά θέλω να πιστεύω ότι το πράγμα θα βελτιωθεί....

Σωστα,αλλα μη ξεχναμε οτι ειναι και beta ακομα

Εχει να κάνει με το πόση ώρα θέλει να ξεκινήσει το streaming απο την ώρα που θα πατησεις το play. Εμένα, κάτω απο λεπτό δεν έπεσε. Χαρακτηριστικό ειναι ότι με το που άνοιγε το παράθυρο του live, έβλεπα ένα πλάνο "freeze" και σε 10-15 δεύτερα ξεκινούσε το streaming απο εκείνο ακριβώς το καρέ.

Σημείωση: το δούλευα σε iPad
Εννοείται ότι το αντιπαρέβαλα τα 2 ρολόγια , tv-iPad

Το iPad 1 εχεις?

Από ποιότητα εικόνας όμως, δεν μπορούμε να πούμε πως γοητευτήκαμε κιόλας. ...
Υποθέτω πως πέσαμε και πολλοί, αλλά θέλω να πιστεύω ότι το πράγμα θα βελτιωθεί....

Για streaming πιστεύω ότι η εικόνα είναι πολύ καλή,καλύτερη από ότι την περίμενα.Εντάξει,ας μην την συγκρίνουμε με την εικόνα της τηλεόρασης.

Θα συμφωνήσω πολύ μαζί σου. Και εμένα μου φαίνεται καλή η ποιότητα εικόνας για streaming.
Επίσης σκεφτείτε ότι αυτή η υπηρεσία θα πρέπει, όταν τεθεί σε επίσημη λειτουργία, χιλιάδες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΥΣ χρήστες που ο καθενας χρειάζεται κάποιο bandwidth.

Αν συνεχίζει δωρεάν και τότε, είναι ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ!

Η εικόνα ειναι καλη για beta. Μην έχουμε απαιτήσεις . Προσωπικά εχω απαίτηση για καλη εικόνα στην TV

Οχι το iPad 2. Δεν νομίζω να έχει να κάνει με αυτο. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με την γραμμή και εμένα δεν ειναι απο τις καλύτερες. Πάντως το streaming ειναι πολυ καλό.

Status
Not open for further replies.