NovaGO

Status
Not open for further replies.
http://www.sky.com/shop/tv/sky-go/
απ`οτι βλεπω,δεν τα χρεωνει.

χρεωνει ομως και αυτος τα hd του(ακομα και το μικρο του πακετο).
βεβαια πολυ περισσοτερα απο την nova,αλλα τα χρεωνει.

Ναι μόνο που το Sky έχει ακόμα 3 εκατομμύρια συνδρομητές με SD δέκτες, άρα πρέπει να έχει σε όλα τα κανάλια SD εκδόσεις.
Η Nova πλέον δεν το έχει αυτό.
Το Sky έχει και 10 φορές περισσότερα HD.

Για να διαγραφούν οι συσκευές σου θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους. Δεν γίνεται αυτόματα. Το γράφουν και στο FAQ της υπηρεσίας.
Επειδή ακόμα είναι σε beta περίοδο, δεν χάνεις τίποτα να επικοινωνήσεις τώρα μαζί τους, μήπως και σου κάνουν τη διαγραφή άμεσα.
Θα μπορούσε κάλλιστα ο καθένας να δοκιμάζει τώρα ποια συσκευή ανταποκρίνεται καλύτερα με την υπηρεσία, για να καταλήξει στις 2 που τον εξυπηρετούν καλύτερα.
Αυτό άλλωσε είναι το νόημα της beta περιόδου και πρέπει να είναι αμφίδρομο τόσο για την nova, όσο για τους συνδρομητές.

Όσο για τη "διαχείριση συσκευών" έχεις απόλυτο δίκιο. Ήδη έχουν γραφτεί κάποιες προτάσεις, όπως αυτό που έγραψες ή π.χ. να στέλνεται ένα sms για να γίνει η διαγραφή, παρά η τηλεφωνική επικοινωνία που περιμένεις με τις ώρες και είναι θέμα της nova να υλοποιήσει κάτι από αυτά για μεγαλύτερη ευκολία. Προς το παρόν, ευτυχώς υπάρχει και η λύση του e-mail ([email protected]) κι ελπίζω να παραμείνει και μετά την κανονική έναρξη της υπηρεσίας.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής.Στο τηλέφωνο απλά θα τους ζητήσω να κάνουν Reset και μετά στις πρώτες 2 συσκευές που θα κάνω LogIn,θα θεωρηθούν ως οι 2 συσκευές που θα έχω για το επόμενο 2μηνο??

πάντως εκτός από τα αθλητικά που περιλαμβάνει το πακέτο μου, μπορώ μονο να δω ένα κανάλι καρτούν και ατέλειωτες δημοπρασίες στο ( ο Θεός να το ξανακάνει κάποτε) History channel. Απογοητευτικό το περιεχόμενο προς το παρόν...

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής.Στο τηλέφωνο απλά θα τους ζητήσω να κάνουν Reset και μετά στις πρώτες 2 συσκευές που θα κάνω LogIn,θα θεωρηθούν ως οι 2 συσκευές που θα έχω για το επόμενο 2μηνο??
Έτσι ακριβώς. Απλά, αντί για τηλεφωνική επικοινωνία (ειδικά αν δεις ότι είναι μεγάλη η αναμονή), μπορείς να τους στείλεις e-mail.
Βέβαια, δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα σου το κάνουν το reset, γιατί μπορεί γι' αυτούς να θεωρείται ότι τρέχει ήδη το δίμηνο από την ημερομηνία εγγραφής σου, ανεξάρτητα από το πότε θα ξεκινήσει επίσημα η λειτουργία της υπηρεσίας.

Re: Απάντηση: NovaGO

πάντως εκτός από τα αθλητικά που περιλαμβάνει το πακέτο μου, μπορώ μονο να δω ένα κανάλι καρτούν και ατέλειωτες δημοπρασίες στο ( ο Θεός να το ξανακάνει κάποτε) History channel. Απογοητευτικό το περιεχόμενο προς το παρόν...

απο 15/9 που βγαινει και επισημα,θα δουμε σε τι καναλια θα καταληξουν.

Έκανα κι εγώ εγγραφή στο novago χτες το βράδυ και μου έστειλαν με sms στο κινητό τον κωδικό... μπήκα από ένα netbook 10''που έχω και είδα λίγο novasports1... επειδή το έβλεπα και στην τηλεόραση απέναντί μου παρατήρησα ότι υπάρχει καθυστέρηση ενάμιση λεπτό περίπου

Έτσι ακριβώς. Απλά, αντί για τηλεφωνική επικοινωνία (ειδικά αν δεις ότι είναι μεγάλη η αναμονή), μπορείς να τους στείλεις e-mail.
Βέβαια, δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα σου το κάνουν το reset, γιατί μπορεί γι' αυτούς να θεωρείται ότι τρέχει ήδη το δίμηνο από την ημερομηνία εγγραφής σου, ανεξάρτητα από το πότε θα ξεκινήσει επίσημα η λειτουργία της υπηρεσίας.

Ας πούμε ότι το πάμε νόμιμα σύμφωνα με τους όρους της υπηρεσίας.28 Oκτωβρίου τελειώνει το δικό μου 2μηνο.Αν ΔΕΝ τους πάρω τηλέφωνο,τότε οι 2 πρώτες συσκευές που θα κάνουν Login εκείνη την μέρα (28 Οκτώβρη) θα είναι και οι συσκευές για το 2μηνο έως 28 Δεκεμβρίου πχ?Βαριέμαι τα τηλέφωνα,γι'αυτό το ρωτάω...

Επειδή έχει ανακοινωθεί ότι θα μπορεί ο χρήστης από μόνος του να μπορεί να διαγράψει τις συσκευές, εικάζω ότι στις 15/9 θα βγει update στο site αλλά και στο appstore που θα έχει την επιλογή αυτή αλλά θα ενεργοποιείται μετά την πάροδο του διμήνου.

Aπό το στόμα σου και στου Θεού το αυτί..
Διοτί όπως είναι μέχρι τώρα,είναι σαν να βαδίζουμε στα τυφλά...

Last edited by a moderator:
Μπορεί το novago στο ίδιο laptop να λειτουργήσει από δύο διαφορετικές συνδρομές? Π.χ. μία από 3play+cinema και μία από 3play+sports.

Η' υπάρχει κάτι σαν κλείδωμα, μιας που ήδη υπάρχει η λογική να διαβάζει mac address, windows serial no, m/b και άλλα ώστε να αναγνωρίζει το χρήστη.
Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Ας πούμε ότι το πάμε νόμιμα σύμφωνα με τους όρους της υπηρεσίας.28 Oκτωβρίου τελειώνει το δικό μου 2μηνο.Αν ΔΕΝ τους πάρω τηλέφωνο,τότε οι 2 πρώτες συσκευές που θα κάνουν Login εκείνη την μέρα (28 Οκτώβρη) θα είναι και οι συσκευές για το 2μηνο έως 28 Δεκεμβρίου πχ?Βαριέμαι τα τηλέφωνα,γι'αυτό το ρωτάω...
Δεν διαγράφονται/μηδενίζουν οι συσκευές αυτόματα κάθε 2 μήνες για κάθε συνδρομητή.
Όποιος από τους συνδρομητές επιθυμεί διαγραφή ή αντικατάσταση των συσκευών, έχει το δικαίωμα να το ζητάει 1 φορά κάθε 2 μήνες.
Πιο συγκεκριμένα, στο FAQ της υπηρεσίας γράφει:
16. Θέλω να καταγράψω/αντικαταστήσω μια συσκευή μου, τι πρέπει να κάνω?
Με βάση την Πολιτική Ορθής Χρήσης της υπηρεσίας η ανανέωση συσκευών επιτρέπεται μια φορά κάθε 2 μήνες.
Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε καλέστε στο 18345, επιλέγοντας την Τεχνική Υποστήριξη (αστική χρέωση/λεπτό).
Άρα, με βάση τα σημερινά δεδομένα δεν μπορείς να αποφύγεις την επικοινωνία.
Μέχρι στιγμής, διαγραφές έχουν γίνει και με αιτήματα που έχουν σταλεί μέσω e-mail.
Μακάρι όμως να πέσει μέσα στις προβλέψεις του ο nvianitakis και να γίνει πιο εύκολη/απλή η διαδικασία της διαγραφής από τις 15/9 και μετά.

Μπορεί το novago στο ίδιο laptop να λειτουργήσει από δύο διαφορετικές συνδρομές? Π.χ. μία από 3play+cinema και μία από 3play+sports.

Η' υπάρχει κάτι σαν κλείδωμα, μιας που ήδη υπάρχει η λογική να διαβάζει mac address, windows serial no, m/b και άλλα ώστε να αναγνωρίζει το χρήστη.
Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Μπορείς αλλα να ξέρεις οτι θα ειναι δηλωμένο σε 2 διαφορετικά NovaGO

@foufoutos7 Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος και με την αποστολή ενός απλού email για την διαγραφή των συσκευών.
Οπως επίσης αυτο που δοκίμασα ειναι 2 iPad διαφορετικές συνδρομές ταυτόχρονα σε Wind. Επαιζε απροβλημάτιστα.

η υπηρεσια λενε οτι υποστηριζει μονο laptop και οχι desktop... βγάζει νόημα?

Ίσως το λένε αυτό για να εξασφαλίσουν ότι θα έχεις μια σταθερή ροή στην ταχύτητα. Φαντάζεσαι κάποιους να διαμαρτύρονται για την υπηρεσία αν είναι σε μέρος χωρίς αξιόλογο 3g.

Βασικα δεν συστινεται λογω καταναλωσης καθως δεν υπαρχει στην ελλαδα unlimited πσκετο

Status
Not open for further replies.