NovaGO

Status
Not open for further replies.
Νομίζω πως το κλείσιμο του αγώνα στο novago ήταν θέμα antipiracy, αλλά δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο ακόμα.

Θέμα antipiracy εννοείς το να εμποδίσουν να είναι το nova go η πηγή του stream?

Τότε γιατί δεν συνέβη σε όλους?

Γι' αυτό λέω δεν είμαι 100% σίγουρος. Νομίζω έκοβαν το Sport2 από accounts μέχρι να βρουν τη διαρροή (δε πρέπει να έχει fingerprint το go).

Πάντως στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ταλαιπωρήθηκα τρελά μέχρι να ξανασυνδεθώ.
Τι τραβάμε και εμείς οι νόμιμοι!!!

ΝovaGo και τα μυαλά στα κάγκελα!Τους κρέμασε όλους χθες!Σε Φίλο μου δεν του έκανε καν Login,εμένα δεν μου ανοιγε καν η HomePage!!
Νοva είσαι τιτανοτεράστια!!!Αλλά σε αγαπάμε κατά βάθος γι'αυτό και σε πληρώνουμε!!

Last edited:
Πάντως στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ταλαιπωρήθηκα τρελά μέχρι να ξανασυνδεθώ.
Τι τραβάμε και εμείς οι νόμιμοι!!!

Για πες.
Τι έκανες και ξανασυνδέθηκες?

Βασικά έβλεπες και σε πέταξε?
Τι έγινε ακριβώς?

Αυτό με το τι τραβάμε οι νόμιμοι είναι μεγάλη κουβέντα...

Ελπίζω να μην έχει αντίστοιχη αντιμέτωπιση όταν σταματήσει να είναι beta το go.
Αλήθεια αυτό πότε θα γίνει?

Γι' αυτό λέω δεν είμαι 100% σίγουρος. Νομίζω έκοβαν το Sport2 από accounts μέχρι να βρουν τη διαρροή (δε πρέπει να έχει fingerprint το go).

με την μεθοδο διέρει και βασίλευε θα το βρουν? ωραια πράγματα. Δηλαδή τί πίστευαν, ότι δεν θα μοιραστεί το NOVAGO? Είναι σαν να εχει βάλει ενα site στις εικόνες του προστασια στο save και να πιστευει οτι πραγματικα δεν μπορει να τις αποθηκεύει κάποιος. Η μόνη λύση είναι να αλλάξει ο κώδικας του site και των apps και αναλόγως με τον χρήστη να εμφανίζει μόνιμα ενα fingerprint οταν το βλέπεις.

Last edited:
Δεν το έκαναν για το novago, το έκαναν για τους "iptv" πελάτες του διαδικτύου.. και από ότι ακούστηκε κάποιοι τον ήπιαν κανονικά... :antlers:

Last edited by a moderator:
Δεν το έκαναν για το novago, το έκαναν για τους "iptv" πελάτες του διαδικτύου.. και από ότι ακούστηκε κάποιοι τον ήπιαν κανονικά... :antlers:

Σιγά μην άντεχε το παράνομο iptv σε τέτοιες συνθήκες όπως χτες..

Status
Not open for further replies.