NovaGO

Status
Not open for further replies.
Είναι απίστευτο τι μπορείς να ακούσεις....
Πάντως στα πράγματα που τον ρωτησες πήρες σωστές απαντήσεις, εκτός απο την Τρίτη ερώτηση που δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα..
Επίσης θα βγει οσονούπω και σε Android.

Το θέμα μου είναι ότι μου δημιούργησε πρόβλημα.

Δεν τον ρώτησα αν θα βελτιωθεί η εικόνα(επειδή είναι μια χαρά ήδη).
Αν θα παραμείνει έτσι ρώτησα...

Ήταν από το τμήμα του Nova go ο εκπρόσωπος και φαινόταν να ξέρει τι λέει γενικά.

Τι πρόβλημα ακριβώς σου δημιουργεί;
Το σχόλιο για το τι ακούς, το έκανα για τα emails και passwords.

Last edited:
Το μηχάνημα είναι και το OS έχει ; lion , ml?
Δείχνει οτι προσπαθεί να φορτώσει ή σκέτο μαύρο;

MacBook Pro early2011
Software OsX 10.8.5

Δείχνει σκέτο μάυρο, χωρίς ήχο. Προφανώς κάτι παίζει με flash, java ή δεν ξέρω εγώ τι... Βέβαια είναι το μοναδικό site όπου έχω παρατηρήσει πρόβλημα καθώς παντού παίζουν τα βίντεο. Είχω εγκατεστημένο το ClickToPlugin ως extension για να μπλοκάρω τα flash και να ανοίγω ως htm αλλά το έχω απενεργοποιήσει. Βέβαια αυτό είναι πρόσθετο στο safari στο firefox και στο chrome δεν έχω κανένα πρόσθετο και το πρόβλημα είναι ίδιο.

Δοκίμασες με Firefox ή chrome ?

Δεν έχει να κάνει με flash

Μπορείς να απεγκαταστήσεις το clicktoplugin , για δοκιμή;

Last edited by a moderator:
Δοκίμασα και με τους δυο το πρόβλημα είναι το ίδιο.
Θα δοκιμάσω με το clicktoplugin απλά αυτή τη στιγμή με ζητάει τοsite της novago να κατεβάσω το plugin (το msi αρχείο). Και αυτό δεν ξέρω γιατί το κάνει, άλλες φορές το ζητάει και δεν μπορώ να πάω παρακάτω και άλλες ανοίγει κανονικά το site

Το ξέρω ότι δεν κάνει για μένα το έγραψα για να καταλάβεις τι οθονη μου εμφανίζει.

Είναι απίστευτο τι μπορείς να ακούσεις....
Πάντως στα πράγματα που τον ρωτησες πήρες σωστές απαντήσεις, εκτός απο την Τρίτη ερώτηση που δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα..
Επίσης θα βγει οσονούπω και σε Android.
ΕΧΕΙΣ κατι πιο συγκεκριμένο για το ποτε θα βγει για Android?

@nvianitakis: Είσαι σίγουρος ότι δουλεύει σε MacOSX; Γιατί αρχικά ανέφεραν μόνο Windows (εξ' ου και το .msi) και iOS λίγο αργότερα. Στο MacOSX πως παίζει, έχει άλλο plugin;

Εγώ προωπικά το έχω στο vmware και στο ipad, οπότε το OSX το βλέπει σαν 3η συσκευή και δεν μπορώ να κάνω login. Δεν έχω άλλο account να το δοκιμάσω, αλλά φίλος το έχει στο OSX του. (φαντάζομαι ότι δεν μου λέει π@π@ριές)

Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω τωρα εγω, ειναι οτι δεν βγάζει το μήνυμα για το plugin.

Last edited:
Eμένα έχει κολλήσει το θέμα του Nova go επειδή μου είπαν λανθασμένα πως πρέπει υποχρεωτικά να βάλω ως e-mail αυτό που έχει η forthnet σαν username στο modem.
Μα στο router δεν είναι καταχωρημένο το e-mail που σου έδωσαν από την εταιρεία για τη σύνδεσή σου; Δηλαδή, π.χ. το [email protected]?
Μέχρι κάποια στιγμή που ξέρω, όλα τα router της forthnet, για να λειτουργήσουν χρειάζονταν να περαστούν τα στοιχεία της σύνδεσης και στο e-mail δεν αναγραφόταν κάτι γενικό και αόριστο. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τελευταία αυτό.
Σε ρωτάω, γιατί αν έχεις χρησιμοποιήσει το e-mail της σύνδεσής σου, αυτό είναι ενεργό, οπότε μπορείς να μπεις στην υπηρεσία Forthnet WebMail με τα στοιχεία της σύνδεσής σου και να ελέγξεις την αλληλογραφία σου για να βρεις το αυτόματο e-mail που σου έχει σταλεί από την ενεργοποίηση του NovaGO.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Ναι αυτό είναι αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και ούτε στο κινητό υπάρχει..
Αυτό είναι το πρόβλημα...:rifle:

παιδια ξερουμε αν βαλουν κ αλλα καναλια πχ discovery κτλπ?και κατι αλλο τωρα το weekend θα δειξει αγωνες live της super league?δεν ξερω και ρωταω να μαθω :)

καταφερα και συνδεσα το μινι με το airplay(επιτελους..).
η εφαρμογη novago ανοιγει,αλλα δεν παιζει βιντεο.κυκλακι στην μεση και μαυρη εικονα...
οποτε το ξεχναμε και αυτο.

εχεις κανεις προβλημα σε ipad mini σημερα με το novago να παει να μπει απο την εφαρμογη κ να του πεταει μνμ connect fail?
μονο σε ipad mini!!!!

Απάντηση: Re: NovaGO

καταφερα και συνδεσα το μινι με το airplay(επιτελους..).
η εφαρμογη novago ανοιγει,αλλα δεν παιζει βιντεο.κυκλακι στην μεση και μαυρη εικονα...
οποτε το ξεχναμε και αυτο.

Πως έκανες σύνδεση μέσο airplay γιατι εγω που προσπάθησα δεν το κατάφερα

Status
Not open for further replies.