NovaGO

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: NovaGO

να σου πω την αληθεια,με παιδεψε αρκετα στο ios6,αλλα εδω τωρα στο 7,βγηκε κατευθειαν.
κατεβασα το airserver και εκανα εγκατασταση στο laptop.
το ανοιξα και κατοπιν απο το mini,ανεβασα την μπαρα συντομευσεων(ios7)
και εκανα συνδεση με το laptop.συγχρονως ανοιξα και τον διακοπτη mirror.
αυτο ηταν.εμφανιστηκε η οθονη του mini στο laptop
και μαλιστα με πολυ καλη αποκριση.

Αν δεν βάλεις mirror ανοίγει απλα το παράθυρο με το βίντεο. Ενώ απο YouTube τα βίντεο παίζουν κανονικα, απο NovaGO βγάζει "unknown error". Η ένδειξη στο παράθυρο του NovaGO στο iPad ειναι οτι το βίντεο γίνεται streaming.
Οταν πας mirroring , το NovaGO δε ενώνεται καθόλου στην Νοβα,

Όσοι έχουν το sport pack και το 3play δεν δικαιούνται να βλέπουν και σειρές . Εμένα μου ζητάει pin το οποίο βάζω σωστά και δεν παίζουν

Οσοι έχουν sport βλέπουν μόνο αθλητικά. Ισως αργότερα με έξτρα χρέωση να μπορούν να βλέπουν ταινίες-σειρές

Re: Απάντηση: NovaGO

αλλαξα κρτα γραφικων και δεν μαφηνει να μπω πια.μου λεει οτι ξεπερασα το οριο των συσκευων.τι μαλ**ες ειναι εκει στη nova.σκ**α ταχουν κανει.
τωρα τι κανω ξερει καποιος;

Last edited:
Οσοι έχουν sport βλέπουν μόνο αθλητικά. Ισως αργότερα με έξτρα χρέωση να μπορούν να βλέπουν ταινίες-σειρές

Το πιο σωστό (προσωπική μου γνώμη ) ειναι οτι πακέτο εχει ο καθένας αυτο να βλέπει . Π.χ εγω εχω sport pack + cinema1 αλλα το σινεμά δεν το βλέπω .

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Ναι αυτό είναι αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και ούτε στο κινητό υπάρχει..
Αυτό είναι το πρόβλημα...:rifle:
Μα τότε το ίδιο password που έχεις για τη σύνδεσή σου μέσα στο router, θα χρησιμοποιήσεις και για το login στο e-mail σου στην υπηρεσία Forthnet WebMail.
Εκτός κι αν δεν θυμάσαι καθόλου το password σου (αυτό υποψιάζομαι, επειδή ανέφερες το κινητό, όπου στέλνουν με sms τα στοιχεία ενεργοποίησης) και δεν μπορείς να το δεις μέσα από το router, γιατί φαίνεται κωδικοποιημένο με τελείες ή αστερίσκους.
Αν κατάλαβα καλά και συμβαίνει το τελευταίο, υπάρχει εύκολη λύση και εκτός απροόπτου μπορείς να δεις το password σου με τη βοήθεια του inspect element του browser σου.
Επομένως, αν ισχύει αυτό, ενημερώσέ με να σου στείλω οδηγίες πώς να το κάνεις ;)
αλλαξα κρτα γραφικων και δεν μαφηνει να μπω πια.μου λεει οτι ξεπερασα το οριο των συσκευων.τι μαλ**ες ειναι εκει στη nova.σκ**α ταχουν κανει.
τωρα τι κανω ξερει καποιος;
Στείλε τους ένα e-mail στο [email protected] εξηγώντας τους τι έχει συμβεί, ζητώντας τους να σου μηδενίσουν τις συσκευές για να τις περάσεις από την αρχή.

Last edited:
Re: Απάντηση: NovaGO

τι εννοεις δεν βλεπεις το cinema?
πας στο movies και δεν εχεις προσβαση στις ταινιες?εκει θα πρεπει να εχεις προσβαση.
εαν εννοεις ομως στο Livetv(δηλαδη οτι παιζουν τα cinema δορυφορικα)
προς το παρον δεν υπαρχει για κανεναν η υπηρεσια.

Last edited:
Στείλε τους ένα e-mail στο [email protected] εξηγώντας τους τι έχει συμβεί, ζητώντας τους να σου μηδενίσουν τις συσκευές για να τις περάσεις από την αρχή.

ok σευχαριστω πολυ φιλε μου.

Last edited by a moderator:
Αν και όταν μπουν τα cinema στο live, λογικά θα έχεις πρόσβαση σε ότι έχει το πακέτο σου. Ακόμα είναι beta, μην το ξεχνάμε.

Δεν υπάρχει λόγος για cinema κανάλια αφού όλα είναι VOD. Στα δορυφορικά δεν υπάρχει εύκολα η δυνατότητα να βλέπεις μία σειρά η μία ταινία όποτε θέλεις οπότε αναγκαστικά τα βάζουν σε μία σειρά το ένα πίσω από το άλλο και φτιάχνουν ένα κανάλι. Στο Internet που είναι αμφίδρομο είναι όλα VOD και βλέπεις ότι θέλεις. Μην συγκρίνουμε τους δύο αυτούς κόσμους. Το Livetv έχει νόημα για events που γίνονται τώρα ή για περιεχόμενο που δεν έχεις και το παίρνεις σαν κανάλια από κάπου αλλού.

Εν κατακλείδι σωστό το βρίσκω όποιος έχει sports βλέπει μόνο sports και όποιος έχει cinema βλέπει μόνο VOD η και κάποια non sports κανάλια.
Το να φαίνεται τι έχουν τα sports η τα vod αλλά να μην μπορείς να το δεις είναι και αυτό καλό για να ξέρεις τι χάνεις :)

Με αυτό το σκεπτικό, θα έπρεπε να καταργηθούν τα novacinema και να μοιραστούν μόνο pvr με όλα τα VOD.
Από την στιγμή που υπάρχουν sports live αλλά και VoD, το δίκαιο είναι να ισχύει και για τα cinema.

Last edited:
Με αυτό το σκεπτικό θα έπρεπε να αγοράζουμε PVR με 100ΤΒ δίσκο η το λιγότερο ένα PVR με κόστος πάνω από 300 που θα έχει τουλάχιστον 2-3 tuners και τα zapperάκια δεν θα υπήρχαν πουθενά στον κόσμο. :)

Last edited by a moderator:
σε jb,λενε οτι δεν δουλευει.ενα μελος ομως,ανεβασε και βιντεο οτι παιζει.τι και πως δεν ξερω.
προσωπικη μου αποψη,ειναι εαν μπορεις,περασε το καλυτερα σε ενα laptop,γιατι εαν να το συνδεσεις σε μια τηλεοραση/monitor ωστε να παρεις μεγαλυτερη εικονα,
το ipad δεν σε αφηνει ουτε μεσω airserver,ουτε μεσω ανταπτορα(hdmi).κλειδωνει για πλακα...

Με AirPlay από iPad σε Mac με air server, ενώ υπάρχει ένδειξη στο iPad ότι το streaming γίνεται σωστά, στο Mac συνδέεται, ανοίγει το παράθυρο του air server και βγάζει "unknown error". Θα το δοκιμάσω σε laptop και θα σας πω.

στο laptop το δοκιμασα σημερα το πρωι και δεν εχει κανενα προβλημα.
ισως επειδη τρεχει απο τον browser,να μην εχει προστασια.

Status
Not open for further replies.