NovaGO

Status
Not open for further replies.
Προς το παρόν παίζουν μόνο τα κανάλια που ανέφερες πριν.Τα υπόλοιπα κανάλια του πακέτου αργότερα αν και εφόσον...

μπορω να το κανω εγκατασταση και να μπαινω απο οσα λαπτοπ θελω..?? Η υπαρχει περιορισμος ας πουμε ενεργοποιηση μεχρι 2-3 συσκυες??

Καλησπερα, στο Pc μπαινω κανονικα στο novago αλλα στο iphone 4s ios7 δν μπαινει. πρεπει να κανω καποια διαδικασια να βαλω καποιους αλλους κωδικους;

οπος ειχα γραψει σε προηγουμενο ποστ μετα απο αλλαγη καρτας γραφικων παπαλα το novago.μου αναγνωρισε το pc σαν 3η συσκευη.επειδη τους εστειλα email αλλα με εγραψαν κανονικα,ξερει καποιος τι πρεπει να κανω;που πρεπει να παρω τηλεφωνο;

μονο με email εαν βρεις ακρη.διαφορετικα κανεις υπομονη μεχρι να περασουν 2 μηνες απο την ενεργοποιηση ωστε να το ξαναπερασεις.

πως το ξαναπερναω μετα;sorry αλλα αν μπορεις να με βοηθησεις θα σου ειμουνα υποχρεος.μπαινω καπου και σβηνω καποια συσκευη απο τις 2;

Στείλε ένα email στο [email protected] και ανάφερε τους το πρόβλημα σου και ζήτησε τους να σου διαγράψουν τις συσκευές. Να τους αναφέρεις αριθμό συνδρομητή και το user name που έχεις στο NovaGO. Λογικά θα στο κάνουν.
Μόνος σου δεν μπορείς να τις διαγράψεις.

σευχαριστω φιλε μου.τους εστειλα αλλα μεχουν γραψει κανονικα.

Από τι email το στέλνεις; Θα σου πρότεινα μην πας σε gmail ή yahoo, αν έχεις forthnet ή κάποιος φίλος σου, στείλε το από εκεί.

σευχαριστω φιλε μου.τους εστειλα αλλα μεχουν γραψει κανονικα.

φιλε θέλει λίγο υπομονή . είχα το ίδιο πρ'οβλημα και με πήρανε τηλ. αν θυμάμαι καλά σε 4 μέρες . η εξυπηρέτηση άψογη (να πουμε και ένα καλό).

Eρωτηση πρωταρη σε novago...το password περιμενω να το στειλουν στο mail ή στο κινητο που εχω δωσει κατα την εγγραφη μου...???

Status
Not open for further replies.